![]() |
Intrebare compatibilitate Amplificator+Subwoofer
Buna, mi-am cumparat un subwoofer Ground Zero GZRW 30SPL, si am un amplificator Magnat Edition Four Limited. Intrebarea mea este daca "duce" amplificatoru acesta subwooferul. Multumesc anticipat
|
Re: Intrebare compatibilitate Amplificator+Subwoofer
Quote:
|
Imi poti recomanda ceva anume la un pret nu prea mare. Ms
|
Quote:
|
In jur de 500 de lei +- daca gasesc ceva, SH, sau mai trebuie sa maresc bugetul? Il voi vinde atunci magnatul, mai am unul de 600rms un crunch drive, si un tub de bass jbl care vor merge la vanzare. Un monobloc as gasi la 500 ron?
|
Quote:
|
Mersi. Am mai gasit ceva amplificatoare monobloc in jur de 500 600 de lei second dar nu stiu de marca, nu prea ma pricep. De aia ziceam de ceva amplificator care ar scoate bine cu difuzorul asta. Si magnatul mi l-a recomandat cineva cu abureli ca se poate face din 4 canale o singura iesire si ca ar fi ca si un monobloc, prostia mea ca nu m-am interesat mai mult. O sa le vand toate magnatul crunch`ul si sub`ul care l-am avut si o sa cumpar un amplificator monobloc atunci. Cand am sa trec prin Oradea o sa ma duc. Mersi de sfaturi
|
Stie careva ceva de amplificatoru LIGHTNING AUDIO STORM X1.1000.1D monobloc? Este bun? Din cate am citit se pare ca e ceva de capul lui. Cineva care a avut sau stie despre el imi poate zice daca se merita pt subwooferul meu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning