Iti trebuie rezonatoarele in primul rand. Rezonatoare care sa aibe diametrul exterior foarte apropiat de diametrul gaurii din incinta!
In lipsa parametrilor exacti ai subwooferelor si a unui program de simulare eu iti recomand sa instalezi subwooferele cu magnetul catre fereastra de plexiglass - in proportie destul de mare camera de compresia in configuratii band-pass este aceea mai mica... in cazul tau singura solutie este incercarea din aproape in aproape.
Rezonatoare s-ar putea sa gasesti... daca nu gasesti da-mi un MP si te ajut eu.
Dupa ce ai gasit rezonatoarele, pentru a nu le sacrifica pe ele, cauti teava de pvc de diametru similar.
Introduci in incinta rezonatoarele la lungimea lor de fabrica (de obicei 35cm-40cm) si vezi ce sunet obtii. Iei o bucata de hartie si iti notezi raspunsul incintei pe un pasaj dintr-o piesa care coboara in fecventa... Ai nevoie de 3 repere: slab - neutru - bun

Ideal este sa realizezi aceste teste direct in automobil!
La primul test notezi "neutru", indiferent de rezultat.
Scurtezi cu 3cm rezonatoarele.
Asculti acelasi pasaj, la acelasi volum, aceleasi reglaje.
In functie de sunetul obtinut bifezi slab sau mai bine....
Scurtezi cu inca 3cm rezonatoarele si esti atent la sunetul obtinut in aceleasi conditii precum am scris mai sus.
-
-
-
-
repeti aceste teste pana cand vei observa o imbunatatire substantiala a sunetului si apropierea lui de sunetul pe care ti-l doresti tu.
Spor la teste!