Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 26-02-12, 15:11   #1
cdadan

Stage 1

Default Modificari audio BMW E91

Pe masina am sistemul de sunet de baza, HU BMW business, dif-uri de 10 cm in usi si doua sub-uri mici sub scaunele fata. Sunetul este modest, mai ales inaltele care lipsesc cu desavarsire.
Am mai multe posibilitati:
1. montarea unor tweetere in spatele oglinzilor retrovizoare
2. punctul 1 plus schimbarea HU cu varianta professional, care cica ar suna mai bine. Merita oare investitia (800 lei) in acest player?
cdadan is offline   Reply With Quote
Old 27-02-12, 09:05   #2
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default Re: Modificari audio BMW E91

Quote:
Originally Posted by cdadan View Post
Pe masina am sistemul de sunet de baza, HU BMW business, dif-uri de 10 cm in usi si doua sub-uri mici sub scaunele fata. Sunetul este modest, mai ales inaltele care lipsesc cu desavarsire.
Am mai multe posibilitati:
1. montarea unor tweetere in spatele oglinzilor retrovizoare
2. punctul 1 plus schimbarea HU cu varianta professional, care cica ar suna mai bine. Merita oare investitia (800 lei) in acest player?
Diferenta dintre cele 2 HU-uri (daca exista vreuna, in afara de inscriptia Bussines/Professional) nu justifica investitia. Prima ta problema sunt difuzoarele. Putine, mici si slabe.

Prima investitie ar trebui facuta in partea din fata. Montat un set de tweetere sau, pentru upgrade ceva mai serios, un set de componente. Pot sa-ti recomand pe cineva in Cluj care sa te ajute cu serviciul asta.

Din nefericire BMW-ul e deficitar la capitolul sunet. Din fericire se pot repara destule, daca bugetul este permisiv.
Old 27-02-12, 13:28   #3
cdadan

Stage 1

Default Re: Modificari audio BMW E91

Quote:
Originally Posted by ReLLaXX View Post
Diferenta dintre cele 2 HU-uri (daca exista vreuna, in afara de inscriptia Bussines/Professional) nu justifica investitia.
Asta era intrebarea de baza. Multumesc mult pentru raspuns!
Daca e vorba de Adi (Lil' D) am rezolvat foarte bine cu el o lucrare la vechea masina, pentru problema actuala trebuie sa ajung din nou pe la el.
Am deschis topicul in paralel, orice sugestie de la cunoscatori e binevenita.
cdadan is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -