Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 05-01-12, 11:07   #1
Cozmescu-Alin
REDACTOR 4TUNING

Stage 5

Cozmescu-Alin's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]
Default Problema Amplificator - Protectie

Am o problema destul de mare cu un amplificator, de casa ( nu am gasit in alta parte unde sa postez). Este un amplificator Sansui AU-D33 destul de vechi de prin 82-84 care pana acuma a functionat foarte bine insa dintr'o data a intrat in protectie. In sensul in care beculetul de la protectie face mai rau ca o semnalizare. Chiar nu stiu ce sa ii fac. In tot Buzaul am cautat pe cineva sa o repare nu am gasit pe nimeni. Am auzit diferite pareri, condensatori ( i'am verificat si sunt buni ) si multe alte trasnai dar nimeni nu a stiut sa imi zica exact ce are.

Vreau si eu sa stiu daca este cineva care o poate repara sau cineva care doreste sa o achizitioneze pe bani sau cu un alt amplificator care sa functioneze... . Amplificatorul este destul de vechi si ma gandesc ca sunt oameni care ar aprecia asa ceva.

Va Multumesc.
Cozmescu-Alin is offline   Reply With Quote
Old 06-01-12, 00:56   #2
antidotu79

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: Problema Amplificator - Protectie

din pacate este o problema suficient de complicata cat sa nu poate fi rezolvata pe forum (poate doar sa primesti indrumare catre un "doctor" bun) succes
antidotu79 is offline   Reply With Quote
Old 13-01-12, 10:26   #3
Cozmescu-Alin
REDACTOR 4TUNING

Stage 5

Cozmescu-Alin's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]

Multumesc mult.

Deci o indrumare spre un doctor bun sau sa imi spuna cineva cam ce pret ar trebuii sa cer pe ea in starea in care este acum.... .
Cozmescu-Alin is offline   Reply With Quote
Old 14-01-12, 00:39   #4
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by Cozmescu-Alin View Post
Multumesc mult.

Deci o indrumare spre un doctor bun sau sa imi spuna cineva cam ce pret ar trebuii sa cer pe ea in starea in care este acum.... .
Amplificatoarele de genul asta au cat de cat pret daca sunt in stare foarte buna si ne-depanate. Cand se deterioreaza sau se strica... le scade drastic si pretul. Cred ca merita sa incerci sa-l repari. Cauta un electronist bun, degeaba recomandam noi de prin alte orase. Sau daca esti dispus sa cheltui si pe curieri si diverse... Desi nu cred ca nu gasesti pe cineva aproape de tine.