Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 26-12-11, 23:23   #1
gabonz

Stage 3

gabonz's Avatar

Default Cateva sugestii :)

Salut ! Si sarbatori fericite !
Vreau sa'mi fac "cadou"de mos un sistem componente .
Este vb de un logan . Unu la mana, ma intereseaza ce a'si putea sa pun intre inelul de mdf si tabla pt ca am vazut ca majoritatea au pus stp sau nush ce special . Eu nu am la indemana asa cv , dar daca exista cv ce a'si putea baga intre ele gen izolatie parchet sau cv burete . Sau daca e vreo diferenta cu sau fara acel cv intre tabla si inel .
Iar a doua chestie ar fi sa'mi spuneti unde a'si putea prinde acel crossover pt ca nici nush cat de mare este si nici n'am idee pe unde a'si putea sa'l bag ) .

Multumesc
gabonz is offline   Reply With Quote
Old 27-12-11, 08:20   #2
roli

Stage 5

roli's Avatar

Member of:
[Honda]
[Competitor CNCA]
Default Re: Cateva sugestii :)

material pt antifonare iti trimite care de pe forum care comercializeaza daca nu ai de unde sa cumperi, decat sa pui altceva si sa nu aibe efect.
roli is offline   Reply With Quote
Old 27-12-11, 11:07   #3
gabonz

Stage 3

gabonz's Avatar

Chestia urata e ca nu mai am nici un leu ) ca mi'am luat inele si difuzoare la marele fix :-s . Daia si intrebam daca este chiar necesar acel cv intrele inel si tabla .
gabonz is offline   Reply With Quote
Old 30-12-11, 15:56   #4
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

Intre inel si tabla poti pune fie mastic,fie silicon,fie o garnitura de cauciuc...chiar si un burete nu foarte gros.

Legat de crossover,asteapta sa-l vezi cum arata si apoi te decizi unde il prinzi
oricum la logan paremise ca ai loc undeva in coltul opus difuzorului,fiindca este fata de usa bombata si e un material de umplutura acolo,in care poti face o decupatura sa bagi crossoverul

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 07-01-12, 12:08   #5
Marius_FTU

Stage 4

Marius_FTU's Avatar

Inelele se folosesc pentru a avea o suprafata dreapta de prindere a difuzoarelor si pentru a le prinde de tabla, pentru simplul fapt ca tabla esti mai rigida decat panoul de plastic al portierei. Din acelasi motiv se aplica si stratul de izolatie pe tabla gen STP, Dynamat etc