Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 15-12-11, 21:49   #1
duuude

Stock

Default Recomandare...

Salut!M-ar interesa sa imi pun un sistem bunicel pe un audi TT 2001, care sa nu depaseasca 250 W reali. As dori niste sfaturi in legatura cu echipamentul , unde as putea sa merg sa il instalez si de ce anume am nevoie. Nu imi trebuie sa sune de sa imi sparga geamurile ci imi trebuie un sunet cristal.
duuude is offline   Reply With Quote
Old 19-12-11, 14:56   #2
antidotu79

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: Recomandare...

Quote:
Originally Posted by duuude View Post
Salut!M-ar interesa sa imi pun un sistem bunicel pe un audi TT 2001, care sa nu depaseasca 250 W reali. As dori niste sfaturi in legatura cu echipamentul , unde as putea sa merg sa il instalez si de ce anume am nevoie. Nu imi trebuie sa sune de sa imi sparga geamurile ci imi trebuie un sunet cristal.
prima intrebare de la care ar trebui sa plece discutia asta este: cat de mult esti dispus sa investesti pt masina ta pe partea de audio?
antidotu79 is offline   Reply With Quote
Old 19-12-11, 16:04   #3
TAZ

Stage 5

TAZ's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: Recomandare...

Quote:
Originally Posted by duuude View Post

Baga niste pahare in torpedo )

Serios acum, cu siguranta sunt multe persoane care iti pot da sfaturi si chiar te pot ajuta si cu instalarea. Spune si un buget si o sa apara imediat si sfaturile

Bafta,