Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 03-04-12, 20:44   #1
Sorinaccio(is84bat)

Stock

Default Un pic de ajutor va rog!!! :(

Am un mp3 player cu 2 iesiri rca pe care am pus un amplificator cu subwoofer si vreau sa mai pun un amplificator de 4x100 pt boxe si nu stiu cu sa il pun avnd doar 2 rca-uri.Un rasp mi-ar fi de mare ajutor...ms anticipat
Sorinaccio(is84bat) is offline   Reply With Quote
Old 03-04-12, 21:35   #2
Marius-MSC

Stage 5

Marius-MSC's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[VW]
Default Re: Un pic de ajutor va rog!!! :(

In primul rand salut,in al doilea rand cu cat mai multe detalii cu atat mai bine si mult mai usor or sa le fie baietilor de pe aici sa te ajute,spune-ne ce HeadUnit ai(?),ce amplificator folosesti pentru subwoofer(?),este posibil ca acel amplificator pe care il detii sa aiba o iesire Rca Out din care poti prelua semnal si pentru al 2-lea amplificator,ar fi o prima solutie,a 2a ar fi cu un adaptor Hi-low,si cea de a 3a ar fi schimbarea playerului.Da-ne mai multe detalii,si sigur o sa gasesti solutia optima.Stima

“Music is enough for a lifetime, but a lifetime is not enough for music”
Marius-MSC is offline   Reply With Quote
Old 04-04-12, 00:44   #3
lucian_24

Stage 5

lucian_24's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

pai din cate am citit anuntul tau se intelege ca ai un pleyer cu 2 pre-outuri...bun un preout tie folosit la woofer si exact la fel faCI SI CU CELALALT preout mai tragi un cablu de semnal la celalalt amplificator...dar daca ai da mai multe detalii ar fi si mai bine numa bine
lucian_24 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-12, 12:17   #4
Sorinaccio(is84bat)

Stock

Salutare! Mp3 player Pioneer DEH-P4100SD,amplificator Kenwood KAC-8104D,subwoofer Hifonics Brutus B12D4.Vreau sa montez un amplificator Magnat Hot Rod 4500 cu 4 difuzoare Hertz Energy ESK 165.4(2 perechi) pe care le-am achizitionat de o saptamana,amplificatorul fiind sh.Amplificatorul Kenwood este conectat cu un kit Crunch CR10 WK;pt. amplificatorul Magnat e bun acelasi kit sau trebuie altceva?Sper sa obtin un sound calitativ cat decat avand in vedere ca toate "sculele" le-am luat pe rand.Va multumesc...stima!
Old 04-04-12, 12:50   #5
Marius-MSC

Stage 5

Marius-MSC's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[VW]

Preluarea semnalului de la player cade din start(asta daca nu doresti si ai posibilitatea sa il schimbi cu unul care are 2 iesiri rca),in cazul tau mai poti lua semnal de la amplificatorul kenwood,din cate vad are si un outputs (•Preamp-level inputs and outputs).Cablurile dupa parerea mea,ar fi ok ceva mai mare la ambele amplificatoare,ex:20mm2,35mm2 sau 50mm2.In orice caz,mai astepta si alte pareri/opinii/sfaturi.Stima!.
Marius-MSC is offline   Reply With Quote
Old 04-04-12, 14:37   #6
Sorinaccio(is84bat)

Stock

Multumesc mult stima
Old 14-04-12, 10:09   #7
Sorinaccio(is84bat)

Stock

Salut...m-am gandit la un adaptor de semnal hi-low Groud Zero GZVC 5.2HL.Ce parere aveti pt a monta si al doilea amplificator Magnat?Multumesc
- Copyright 2026 4Tuning -