Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 09-04-12, 20:38   #1
alex_tm83

Stock

Default sistem audio astra h

Salutare . a-s dori si eu cateva sfaturi pt un sistem audio ... urmeaza sa achizitionez un astra h coupe 2006 -2007 . tin sa precizez ca am avut un bertone cu linie hifonics 500 rms .. destul de multumit dar cred ca se poate si mai bine .. astept pareri ... mutumesc
ma intereseaza player multimedia ... statie , subwoofer si condesator .. difzoarele din usi pe viitor fonduri insuficiente ,,,, buget actual 1000 euro
alex_tm83 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-12, 20:42   #2
alex_tm83

Stock

Default Re: sistem audio astra h

ma gandeam la acest player tinand cont ca ecranul este retractabil o mai buna vizualizare fata de cele fixe . tinand cont ca pozitia lui este destul de joasa
http://carsystems.ro/car-audio-video...ll-europa.html
Old 09-04-12, 21:06   #3
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by alex_tm83 View Post
ma gandeam la acest player tinand cont ca ecranul este retractabil o mai buna vizualizare fata de cele fixe . tinand cont ca pozitia lui este destul de joasa
http://carsystems.ro/car-audio-video...ll-europa.html
Sincer eu nu as putea recomanda o asemenea achizitie!! Am montat 2 aparate de genul anul trecut si ambele sau intors cu probleme in garantie, eu zic sa te orientezi catre Kenwood, Alpine, Pioneer. Este o solutie mai scumpa dar e mai sigura! Una din modelele care le poti gasi la bani buni Kenwood DDX 3028.
Old 10-04-12, 01:50   #4
alex_tm83

Stock

multumesc pt sfat, am sa ma orientez spre altceva dar ideea este ca as vrea ceva cu ecran rabatabil .cred ca ar fi prea jos amplasat ca sa ma gandesc la un ecran fix .
- Copyright 2026 4Tuning -