Quote:
Originally Posted by adrian_drift_king
cablurile pot fii de curent sau rca-urile . fa o poza la ele si pune-o aici sa vedem care e treaba
sunt destule amplificatoare si subwoofe-re pe care le poti lua , depinde doar de bugetu tau . fii incepator un amplificator + sub de 250-300WRms ar fii de ajuns.
|
Deci in partea stanga a portbagajului am 2 cabluri verzulii care spre final se impart in 4 (fiecare se imparte in 2). Iar in partea dreapta am 2 cabluri groase (cu f multe lite rosii in ele), unul Rosu si unul negru... Am imagini mai jos. Am uitat sa fac poze in spatele MP 3-ului (din masina). Va rog sa imi ziceti de la ce sunt toate cablurile astea si ce pot sa pun si eu acolo? Mentionez ca eu nu vreau "club mobil" ci doar sa se auda muzica destul de clar, tare, dar sa nu tremure masina/portierele cand dau la maxim... Pe cat posibil as vrea ca inaltele si mediile sa se auda pe boxele din interior (iar bass-ul in portbagaj) dar sa nu le mai schimb si pe alea ca ar fi cam mult de munca si sunt multumit cum se aud acum... Bine cu bas cu tot, cand dau la maxim, sunt cam depasite... de asta vreau sa pun si subwoofer.