Mentionez ca pe fata am GZTF 10T iar in privinta HU nu mam hotarat inca!Difuzoarele dp spate as vrea sa le amplific cu o statie iar pe viitor voi opta si pt un sub!!
Stii cum se zice "Cat dai atata face " Vezi si tu, daca iti place cum suna alea de 10 cm de pe fata de la GZ mergi tot pe GZ, daca nu-ti place sunetul lor incearca si altceva.
Vorbesti de statie si sub dar iti iei cele mai ieftine difuzoare de la respectivele firme. La GZ ai putea sa te duci mai sus, la gama Radioactive, care acum au membrana de hartie iar ca putere se preteaza mai bine la pus pe statie.
Atunci poate ar fi mai bine sami iau cele mai scumpe difuzoare din bazar...bugetul meu e limitat!!
Nu vreau cine stie ce performante...
Rog ca cei care au avut ocazia sa asculte aceste difuzoare sa-si dea o parere..Multumesc
@Mallus Da tu cu ce vrei sa dai in ele?Daca folosesti HU sau statie mica iti recomand cele cu puterea mai mica ca de obicei suna mai bine pe puteri mici.
Pentru GZ iti trebuie minim 120 (eu recomand 150RMS min).O statie cand nu mai are putere distorsioneaza si tzipa tweeterele si vei avea nevoie de algocalmin sa-ti treaca durerea de cap.
ai gasit vreun magazin ceva sa le asculti pe amandoua?
sa ai asa macar o idee care sunt mai bune...
nush dc eu as inclina spre gz...avand in vedere ce pioneer avem noi in tara...
dar daca pretul ptr tine e mai presus de calitate...e ok alegerea facuta!