Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 13-09-06, 00:48   #1
Loop

Stage 5

Loop's Avatar

Default Cateva intrebari

Ma gandeam sa schimb HU-ul cu ceva de la clarion . Masina este un 318d E46 cu sistem audio stock plus un sub hertz ebx200 si statie audison srx2.
Intrebari/nelamuriri:

1)Daca schimb HU-ul o sa simta diferente evidente ? Merita aceasta investitie ?
2)Se poate face acest lucru? Adica , daca ma uit mai bine la HU-ul stock este mult mai lung decat cel standard , in latime cred ca se potriveste perfect.
3)Daca scot HU-ul si il bag la loc (sa zicem ca vreau sa vand masina ... sa nu o vand cu noul HU) imi cere vreun cod ceva ? Carte tehnica nu o am. Exista vreo solutie alternativa avand in vedere ca nu am cartea tehnica?
4)Intre modelele de la clarion existe diferente mari de calitate? Nu ma refer ca dau mai multi bani si dau mai tare cu degetu pe un touch pad. Daca e mai scump se aude si mai bine ? sau dau bani in plus pe tot felu de briz brizuri.
Loop is offline   Reply With Quote
Old 14-09-06, 00:04   #2
theabsolutesound

Stage 5

theabsolutesound's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Cateva intrebari

Quote:
Originally Posted by Loop View Post
Ma gandeam sa schimb HU-ul cu ceva de la clarion . Masina este un 318d E46 cu sistem audio stock plus un sub hertz ebx200 si statie audison srx2.
Intrebari/nelamuriri:

1)Daca schimb HU-ul o sa simta diferente evidente ? Merita aceasta investitie ?
2)Se poate face acest lucru? Adica , daca ma uit mai bine la HU-ul stock este mult mai lung decat cel standard , in latime cred ca se potriveste perfect.
3)Daca scot HU-ul si il bag la loc (sa zicem ca vreau sa vand masina ... sa nu o vand cu noul HU) imi cere vreun cod ceva ? Carte tehnica nu o am. Exista vreo solutie alternativa avand in vedere ca nu am cartea tehnica?
4)Intre modelele de la clarion existe diferente mari de calitate? Nu ma refer ca dau mai multi bani si dau mai tare cu degetu pe un touch pad. Daca e mai scump se aude si mai bine ? sau dau bani in plus pe tot felu de briz brizuri.
evident se va schima sunetul la tine in masina .....si se poate f simpul exista masca adaptoare pt masina ta ...la fel si pt mufele care nu se potrinesc de la hu-ul stock ....iar de cod nu se pune problema la bmw nu au cod cd-urile asa ca asa ca ...te sfatuiesc sa il schimbi ..si ai sa vezi multa bafta ...

Instalatii
theabsolutesound is offline   Reply With Quote
Old 14-09-06, 00:16   #3
Loop

Stage 5

Loop's Avatar

Multumusc mult pt raspuns ...

Astept raspuns si la intrebarea 4 ... Care dintre modele ar fi mai bunicel ? Repet, nu vreau sa dau banii pe tot felul de butoane in plus care nu isi au rostul, ma intereseaza doar sa iasa semnal de calitate din el !
Old 14-09-06, 00:22   #4
theabsolutesound

Stage 5

Member of:
[AUDI]

Quote:
Multumusc mult pt raspuns ...

Astept raspuns si la intrebarea 4 ... Care dintre modele ar fi mai bunicel ? Repet, nu vreau sa dau banii pe tot felul de butoane in plus care nu isi au rostul, ma intereseaza doar sa iasa semnal de calitate din el !
eu nu prea am la suflet clarionu ...e o chestie personala ....dar eu itzi recomand sa iei ceva model de miljoc ....modele nu stiu sa itzi zic ...ca nu ma ocup de clarion ....daca vrei altceva pot sa te sfatuiec ...
Old 14-09-06, 00:23   #5
theabsolutesound

Stage 5

Member of:
[AUDI]

eventual zii si tu de unde esti sa te pot indruma spre cineva ...care sa te ajute mai mult ...
Old 14-09-06, 12:00   #6
Loop

Stage 5

Loop's Avatar

momentan tre sa strang niste bani .. cand o sa ii am, o sa il pun la relu.
Old 14-09-06, 13:57   #7
theabsolutesound

Stage 5

Member of:
[AUDI]

Quote:
momentan tre sa strang niste bani .. cand o sa ii am, o sa il pun la relu.
ai vazut ca stii tu unde sa mergi acolo te indrumam si eu ......
- Copyright 2026 4Tuning -