Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 19-01-11, 12:39   #1
zoomoptic2

Stage 2

zoomoptic2's Avatar

Default cablu remote. siguranta?

am o intrebare. stiu cum se monteaza statia in masina, dar in cazul in care statia merge, iar pe firul de remote sunt 12v de la player, se strapunge firul de remote si face scurt cu caroseria, se ard sigurantele de la casetofon respectiv de la statie? ma refer la sigurantele alea auto de 10-20-30 de A maxim, nu la cea de la alimentarea statiei.
zoomoptic2 is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 12:51   #2
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation Re: cablu remote. siguranta?

Daca se intampla ceva de genul, in general nu prea mai merge remote-ul playerului. Cel putin asta e situatia pe care am intalnit-o cel mai des.

Last edited by AlexBanu; 19-01-11 at 12:57.
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 20-01-11, 01:11   #3
zoomoptic2

Stage 2

zoomoptic2's Avatar

Default Re: cablu remote. siguranta?

multumesc. oricum aveam de gand sa am grija pe unde intind firul de remote prin masina, ca sa evit o situatie ca aia.. e bine totusi ca statia nu pateste nimic.. nici nu prea ar avea ce sa pateasca defapt pt ca ea pe borna REM primeste curent, nu da, iar daca scurtul se produce inainte de statie, da, playerul o sa aiba probleme, si cred ca cu minimul de cunostinte de electronica sa poate repara.
Old 21-01-11, 13:07   #4
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]
Default Re: cablu remote. siguranta?

mai alex ce probleme ai si tu,nu puteai sa dai un buzz ca-ti spuneam ce si cum

daca pui remote-ul de la statie pe masa nu se intampla nimic,daca in schimb pui remote-ul de la player fie se arde cablajul de pe placa playerului,fie tranzistorul care comanda firul de remote,in ambele cazuri este reparabil defectul;siguranta nu stiu daca merita sa pui pe el,in principiu e de ajuns sa ai grija pe unde il tragi,dar daca vrei sa pui totusi,pune una mica de maxim 0.5A , sau un pui la iesirea din player un releu care sa comande mai departe orice fel de circuit,si astfel nu se mai arde nimic la player in caz de scurt circuit

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 22-01-11, 16:17   #5
zoomoptic2

Stage 2

zoomoptic2's Avatar

eh pai nu m-am gandit. rasfoiam forumul si mi-a venit sa intreb asta. oricum mai am un casetofon identic cu al meu acuma, si ma descurc la schimbat daca e ceva, dar asa teoretic. nu stiam ce se intampla
- Copyright 2026 4Tuning -