Salz facusem un topic mai recent.. nu stiam daca un amplificator 2 canale ar fi bun pentru mine deoarece vreau sa pun amplificatorul numai la boxele care le am in spate nu am sub si nici nu o sa bag prea curand..
Tocmai am luat azi amplificatorul si kitul de cabluri..
deci amplificatorul cand ma uit la el are asa:
-4 intrare de mufe pe care scrie: 2 LINE OUT si 2 INPUT ( right si left )
- si mai are inca 3 prinderi cum ar veni din acelea cu surubu de pus firu si strans acolo sa faca contactu.. pe care scrie MOSFET POWER SUPPLY/GROUND REMOTE POWER
- si inca tot asa 4 prinderi dastea pe care zice 4 OHM Subwoofer left right dar banuiesc ca nu mi trebuie asta ca nu bag nici un sub
acum vroiam sa stiu si eu.. cand vreau sa instalez in masina.. deci eu ca fire am luat un kit si am asa:
1.un fir mare gros albastru.. care la un capat are placuta daia metalica rotunda care se baga la baterie banuiesc.. asta e + sau - ? fir uasta mare albastru
2. mai am un fir tot asa gros negru.. dar asta e f scurt.. la capat are tot o daia metalica rotunda dar cablu e destul de scurt cam 1m sa zic ca are.. ala abstru are vreo 3 cred
3.mai am inca o rola de niste cabluri sunt 2 lipite vad.. mai subtirele.. si astea tot asa mai negre
4. si ultimu inca tot o rola de cabluri rosii mai subtire cu mufe la capat.. astea sunt pt boxe banuiesc ca intra in amplif nu ? si pe urma din amplificatorul capatul ce lalalt unde bag ?
cn ar putea sa ma ajute nitel si pe mn pls as fi f recunoscator.. uitati si id meu de mess dak vreti sa vb putin mai usor eq_robert