Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 05-09-10, 12:25   #1
figo_jr2008

Stage 4

Default Amplificare boxe

Salutari. M-ar interesa sa imi amplific si eu boxele fata si spate de pe masina. Cele fata sunt niste Magnaturi 120rms sau ceva de genul iar pe spate Pyle nu stiu exact modelul de 150rms. playerul nu e extraordinar http://www.**************/mp3-player-a...x--gt215c.html. Ideea de baza diferenta ar fii sesizabila sau foarte mica cu ele amplificate corespunzator? Am si un sub amplificat cu o statie JBL 75.2. Ma gandeam daca pot incerca amplificatorul pe boxele spate sa il deconectez de la subwoofer sa am idee cum s-ar auzi amplificate doar ca nu stiu cum.Niste sfaturi ar fii extraordinare .Multumesc anticipat
figo_jr2008 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-10, 13:11   #2
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation Re: Amplificare boxe

Ar fi o idee foarte buna sa le amplifici, insa totodata ar fi indicata si folosirea de materiale insonorizante.
Subwooferul tau este acum legat in punte adica + de la un canal si - de la celalalt pentru a lega difuzoarele nimic mai simplu te legi la -+ la fiecare canal in parte.

PS: vezi cum sunt filtrele setate (HPF/LPF)
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 05-09-10, 14:19   #3
figo_jr2008

Stage 4

Default Re: Amplificare boxe

Quote:
Originally Posted by AlexBanu View Post
Ar fi o idee foarte buna sa le amplifici, insa totodata ar fi indicata si folosirea de materiale insonorizante.
Subwooferul tau este acum legat in punte adica + de la un canal si - de la celalalt pentru a lega difuzoarele nimic mai simplu te legi la -+ la fiecare canal in parte.

PS: vezi cum sunt filtrele setate (HPF/LPF)
Uite ce -i acolo daca intelegi. Doar ca eu nu stiu exact unde si cum conectez boxele . Daca ai putea sa explici ca la prosti Pe partea cealalta unde-i celalalt rand de cabluri banuiesc?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMAG0182.jpg
Views:	320
Size:	805.6 KB
ID:	1641374  
Old 05-09-10, 16:23   #4
figo_jr2008

Stage 4

Iar pe partea asta am asa.
LE : un pic cred ca am inteles . Acolo la Bridged scot cele 2 cabluri si conectez boxele spate nu? doar ca ,cum fac asta caci cablurile de la boxele spate vin trase in mp3 direct.le scot de acolo si le pun in amp?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMAG0184.jpg
Views:	212
Size:	609.3 KB
ID:	1641561  

Last edited by figo_jr2008; 05-09-10 at 16:27.
Old 06-09-10, 14:37   #5
Loop

Stage 5

Loop's Avatar

Le scoti din mp3 si le legi la amplificator. Scoti firele de la subwoofer si legi difuzoarele acolo. O sa ocupi toate 4 iesirile acuma pt ca ai 2 difuzoare.

Acolo unde scrie X Over ai HP , LP si FLAT . Il muti de pe LP pe FLAT.

Si la input mode il muti de pe mono pe stereo. Si cam asta e tot.
Old 06-09-10, 19:01   #6
figo_jr2008

Stage 4

Quote:
Originally Posted by Loop View Post
Le scoti din mp3 si le legi la amplificator. Scoti firele de la subwoofer si legi difuzoarele acolo. O sa ocupi toate 4 iesirile acuma pt ca ai 2 difuzoare.

Acolo unde scrie X Over ai HP , LP si FLAT . Il muti de pe LP pe FLAT.

Si la input mode il muti de pe mono pe stereo. Si cam asta e tot.
Si ca sa nu le mai scot din mp3 daca doar deconectez firele de la boxe si pun altele de la boxe pe amp banuiesc ca nu i nicio problema nu?
Old 06-09-10, 20:40   #7
Loop

Stage 5

Loop's Avatar

Nu e nici o problema
Loop is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -