Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 26-07-10, 16:57   #1
gigilogan

Stage 4

gigilogan's Avatar

Member of:
[DACIA]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default pareri difuri ground zero

fata:GZTC 165T
spate: GZHF 652X
hu: pioneer deh 4000 ub
vreau sa amplific difurile dar tot aud ca puterile la gz nu ar fi tocmai reale.stiu ca trebuiesc amplificate cu minim 75% din putere dar este reala puterea lor de 100 respectiv 90 w rms?o amplificare de 75 -80 wrms este de ajuns?
ar fi mai bine sa schimb difurile?daca da cu ce.

Last edited by gigilogan; 26-07-10 at 17:24.
gigilogan is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 08:29   #2
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]
Default Re: pareri difuri ground zero

Optim este ca puterea amplificatorului sa fie mai mare decat specificatia difuzorului, nicidecum mai mica. . Conteaza reglajele face ulterior.
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 15:21   #3
gigilogan

Stage 4

gigilogan's Avatar

Member of:
[DACIA]

am spus puterea aia de amplificare cu gandul ca daca le amplific cu ceva la 125 rms si dau in ele cu 100 cat au sa nu le ard sau ceva,ele avand real 75-80 w rms.de asta intreb pentru ca multi vorbesc cum ca la gz puterile sunt umflate si nefiind din gama macar uranium ma pot astepta la surprize.merci de raspuns desi ma asteptam sa imi recomanzi ceva brax,hertz sau helix

Last edited by gigilogan; 27-07-10 at 15:43.
Old 27-07-10, 16:48   #4
pilula20

Stage 5

pilula20's Avatar

Member of:
[Opel]
[Competitor CNCA]

salut man...eu sunt de parere ca ar fi ok sa schimb si difuzoarele cu unele mult mai capabile...la bani aia mie greu sa cred ca puterile alea sunt reale...daca esti multumit de ground zero dc nu mergi pe o seria mai buna de la ei ... ??? ma gandesc ca un amp care sare de 4 x 100 ... costa ceva bani si zic eu ca niste boxe mai bune sunt oricand binevenite...bafta multa cu proiectul si o zii buna(sper sa nu te superi dar asta este parerea mea)

VAND Cd Playere , Difuzoare , Amplificatoare , Subwoofere HELIX , BRAX , MICROPRECISION , MAC AUDIO , ALPINE , CLARION , PIONEER, HERTZ , FOCAL , MAGNAT , DB AUDIO ,BLAUPUNKT, KENWOOD , AUDISON

www.audiolab.ro Numar telefon : 0724 710 809
pilula20 is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 19:16   #5
gigilogan

Stage 4

gigilogan's Avatar

Member of:
[DACIA]

multumit sunt de gz dar o gama buna incepe de la hydrogen in sus,ideal uranium dar un set de compo e aproape 1000 ron si mai bine(calitatea isi are pretul ei).proiectul meu e pt spl(prima incercare cu un 30 spl 141.3 db in logan)dar pana la definitivarea portbagajului vreau sa ascult si muzica iar puse pe player nu dau cine stie.de aceea vroiam amplificare si cam ce amplificare pt ca nu vreau sa risc sa raman fara difuri
Old 04-08-10, 21:54   #6
mikinina

Stage 5

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by animalutz View Post
Optim este ca puterea amplificatorului sa fie mai mare decat specificatia difuzorului, nicidecum mai mica. . Conteaza reglajele face ulterior.
Eu daca am dif de 250 si amplif de 220 inseamna ca am gresit-o?
Nu cred ca daca las gain la maxim este bine si atunci,ce rost ar fi avut unul de 400w?Toti pe care i-am intrebat au spus asa insa in practica s-au dovedit a fi de departe pe dos,multi au gain la 25-40%...Stiu povestea cu distorsiunile...sau poate doar de aceea?
mikinina is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -