Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 06-06-10, 01:39   #1
OviO

Stage 3

Default Insonorizare

cat ar costa insonorizarea a 4 usi la bmw e46???si cam ce materiale ar trebuii sa folosesc??va multumesc
OviO is offline   Reply With Quote
Old 07-06-10, 09:31   #2
IM

Stage 5

IM's Avatar

Default Re: Insonorizare

Poti folosi Silent Coat, pachet 40 foi, aprox. 400 Ron pentru o suprafata de 4mp.
Acest material se foloseste pe partea de tabla a portierei, ata pe aceea de interior, cat si pe aceea pe care se prinde fata de usa.
Recomandarea este pentru a folosi si Silent Coat Sound Absorber 7 sau 15mm intre fata de usa si structura metalica a portierei.
To see all from what it was
You need an uncorrupted eye..."
ionutmocioiu-on-facebook.com
IM is offline   Reply With Quote
Old 07-06-10, 14:19   #3
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation Re: Insonorizare

Quote:
Originally Posted by OviO View Post
cat ar costa insonorizarea a 4 usi la bmw e46???si cam ce materiale ar trebuii sa folosesc??va multumesc
Depinde ce anume vrei sa faci si de ce buget dispui:
Exista mai multe tipuri de materiale pe care le poti folosi pe usa. In afara de clasica folie insonorizant (Dynamat, Second Skin, STP, Silent Coar) mai poti folosi pasta de rigidizare (Brax,Aurix, Dietz etc), bureti cu celule inchise si diuzoare de unda sau atenuatoare de frecventa: Dynaxorb, Second Skin Speaker Tweaker.

Bafta!
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 07-06-10, 14:54   #4
OviO

Stage 3

Default Re: Insonorizare

eu am golf 4 si am insonorizar doar cu Silent Coast si se aude bine...dar la bmw'ul prietenului meu e dezastru....cred ca o sa ramanem la varianta a 2-a...va multumesc pt. raspunsuri
OviO is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -