Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 02-07-10, 06:06   #1
village idiot

Stock

Default Ajutor in alegerea unor difuzoare

Vreau sa-mi schimb toate difuzoarele din masina (le am stoc) si sa incep a construi un sistem foarte puternic.Trebuie sa schimb tot , momentan am asa:head-unit alpine IDA-x300,subwoofer Alpine 250wrms+statie mutant.Ziceti-mi si mie niste difuzoare foarte puternice si de calitate si cum trebuiesc puse la un subwoofer puternic(1000w).Daca iau spre exemplu 4 trebuie sa le iau numai medii si inalte, de aceeasi putere toate, trebuie si mid/bass sau tinand cont ca am subwoofer las doar medii si inalte ? Astept pareri(DE LA OAMENI CU EXPERIENTA DACA SE POATE!).Am un opel vectra din 2001 daca conteaza.Multumesc.
village idiot is offline   Reply With Quote
Old 02-07-10, 11:58   #2
Stage1

Stage 5

Stage1's Avatar

Default Re: Ajutor in alegerea unor difuzoare

Esti hotarat observ...
Quote:
Ziceti-mi si mie niste difuzoare foarte puternice si de calitate si cum trebuiesc puse la un subwoofer puternic(1000w)
Helix P 236 Precision + helix Esprit E62c + Helix DB FOUR Dark Blue + cabluri
Ground Zero GZRW 30SPL + Ground Zero GZRA 1.1000DXII + cabluri
Nu prea inteleg ce vrei sa spui ca pui difuzoarele la subwoofer
Cu toate cele spuse mai sus, ajungem la ceva...OK...suntem cam departe de cuvintele puternice/calitate, dar facem un pas important spre ele...
Eventual mai asteapta si alte pareri, specifica si un buget.
P.S simpatic numele tau

The power within you...

Last edited by Stage1; 02-07-10 at 12:07.
Stage1 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-10, 15:51   #3
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation Re: Ajutor in alegerea unor difuzoare

Quote:
Originally Posted by village idiot View Post
Vreau sa-mi schimb toate difuzoarele din masina (le am stoc) si sa incep a construi un sistem foarte puternic.Trebuie sa schimb tot , momentan am asa:head-unit alpine IDA-x300,subwoofer Alpine 250wrms+statie mutant.Ziceti-mi si mie niste difuzoare foarte puternice si de calitate si cum trebuiesc puse la un subwoofer puternic(1000w).Daca iau spre exemplu 4 trebuie sa le iau numai medii si inalte, de aceeasi putere toate, trebuie si mid/bass sau tinand cont ca am subwoofer las doar medii si inalte ? Astept pareri(DE LA OAMENI CU EXPERIENTA DACA SE POATE!).Am un opel vectra din 2001 daca conteaza.Multumesc.
Ce suma ai disponibila pentru tot ce ai nevoie ?
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 02-07-10, 16:00   #4
village idiot

Stock

Bugetul numai pentru difuzoare este in jur de 1200 RON (ma intereseaza in special anumite marci cum ar fi:Alpine,SPL Dynamics,DD,Pioneer)
village idiot is offline   Reply With Quote
Old 02-07-10, 16:08   #5
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation Re: Ajutor in alegerea unor difuzoare

Pai daca intri in capitolul SPL atunci nu vad cum ai pune Alpine si Pioneer langa Digital Designs si SPL Dynamics.
De la DD ar fi Digital Designs DDC6.5 si de la SPL Dynamics HF-6.2

Bafta!
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 02-07-10, 19:18   #6
Loop

Stage 5

Loop's Avatar

Cauta un sistem pe 3 cai daca vrei sa se auda tare. Un difuzor care canta pe o plaja mai restransa de frecvente inghite mai multa putere.
Loop is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -