Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 08-12-09, 10:15   #1
andr3i_sandu

Stage 3

Default nelamurire

Salut.Inainte de toate imi cer scuze daca s-a mai postat asa ceva dar eu nu am gasit raspunsul....
Problma mea este urmatoarea: de curand am achizitionat 2 dif de la crunch seria gtr de 90w rms care au venit ele pt mid bass si bass plus o pereche de filtre si o pereche de inalte.. acum ce nu inteleg eu este urmatoarea chestie.....este cumva posibil k din HU daca volumul este aproape de maxim sa inceapa sa dea distorsiuni .... sau neclaritatzi ale sunetului... k din kate stiu eu un HU poate scoate undeva la 25w rms iar ale mele dif fiind de 90 rms ( asa spun ei) nu ar avea cum sa se plafoneze...deci ideea e ca.. un HU la volum aproape maxim da distorsiuni sau alta este cauza??? Va multumesc mult.. respect
andr3i_sandu is offline   Reply With Quote
Old 08-12-09, 10:31   #2
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]
Default Re: nelamurire

Da, distorsioneaza, dar tocmai pentru ca H.U.-ul tau, care are maxim 15 W RMS/ canal nu are destula putere pentru boxele respective. E ceva normal. Vrei sa nu mai ai distorsiuni, cumpara-ti un amplificator, mai puternic decat boxele.
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
[URL="http://www.audiopil.ro"]
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 08-12-09, 10:40   #3
andr3i_sandu

Stage 3

Multumesc mult animalutz .... asta era si planul meu dar imi era frik sa nu fi facut o boacana... iar pt amplificator ma gandeam undeva la unul pe 4 canale la 70w rms pe fiecare canal ,din care 2 canale sa le folosesc pt boxele de mid si alte 2 canale in punte sa le folosesc pt un dif de bass(subwoofer).este o alegere buna sau in loc de subwoofer sa pun 2 dif normale pt spate?(mentionez k masina e un golf 3 in 2 usi)
Old 08-12-09, 10:43   #4
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]

Gandeste-te la un amplificator de vreo 80 W RMS/canal, poate chiar mai mult si e mai bine sa lasi doar dif-urile fata si sa pui un woofer in portbagaj decat sa iti umplii masina de difuzoarea aiurea, mai ales daca iei un amplif pe 4 canale.
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 08-12-09, 10:53   #5
andr3i_sandu

Stage 3

ok.multam fain. asta o sa fac.sper sa fac rost si de-astea mai rpd k sa termin si eu maisina.Bafta multa.
- Copyright 2026 4Tuning -