Pentru ca sunt total pe langa, o sa vin si eu cu o intrebare, care, probabil a mai fost pusa, insa nu am gasit nici un raspuns. Am un player sony, si boxe cu tweetere pe fata (cred ca stock) pe spate, e gol, insa as vrea pentru inceput sa pun acolo ceva, doar ca aici intervine problema, nu stiu ce...in ideea ca nu ma intereseaza statii si woofere, ma intereseaza difuzoare eventual strict pentru medii si joase si tweetere pentru inalte, ideea este ca nu stiu ce sa aleg sa mearga direct pe player. Playerul este 4 x 45, difuzoarele la care ma gandeam eu ar fii << Ground Zero GZHF 402 >> 60 W rms, coaxiale pe 2 cai, diametru de 10...plus o pereche de tweetere...intrebarea mea este daca aceste difuzoare fac ceea ce vreau eu adica sa redea numai medii si joase, iar daca, tinand cont ca incap boxe de 16.5, ar fii mai bine sa iau boxe de 16.5 sau sunt ok si astea...mentionez ca masina este o seat ibiza.
multumesc anticipat de rsp si imi cer scuze pentru eventualele greseli tehnice/de exprimare.