Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 24-04-09, 16:33   #1
crazyboy

Stock

Default help

Pentru ca sunt total pe langa, o sa vin si eu cu o intrebare, care, probabil a mai fost pusa, insa nu am gasit nici un raspuns. Am un player sony, si boxe cu tweetere pe fata (cred ca stock) pe spate, e gol, insa as vrea pentru inceput sa pun acolo ceva, doar ca aici intervine problema, nu stiu ce...in ideea ca nu ma intereseaza statii si woofere, ma intereseaza difuzoare eventual strict pentru medii si joase si tweetere pentru inalte, ideea este ca nu stiu ce sa aleg sa mearga direct pe player. Playerul este 4 x 45, difuzoarele la care ma gandeam eu ar fii << Ground Zero GZHF 402 >> 60 W rms, coaxiale pe 2 cai, diametru de 10...plus o pereche de tweetere...intrebarea mea este daca aceste difuzoare fac ceea ce vreau eu adica sa redea numai medii si joase, iar daca, tinand cont ca incap boxe de 16.5, ar fii mai bine sa iau boxe de 16.5 sau sunt ok si astea...mentionez ca masina este o seat ibiza.
multumesc anticipat de rsp si imi cer scuze pentru eventualele greseli tehnice/de exprimare.
crazyboy is offline   Reply With Quote
Old 24-04-09, 17:36   #2
Rafaila

Stage 5

Rafaila's Avatar

Default Re: help

Daca ai locurile pentru 16,5 oare de ce vrei sa iei mai mici.?.....sa mai ramana loc........!
Sony ala care zici ca al ai, no sa scoata 4*45 niciodata,parerea si sfatul meu ar fi sa al schimbi pe el prima data !
Ground Zero suna destul de bine si puternic ,totusi mai bine ar fi sa asculti un set de componente de la GZ ca sati dai seama daca gasesti diferentele de sunet pe care le doresti !
Nai pentru ce sati ceri scuze ......toti am anceput asa.....
Old 28-04-09, 16:44   #3
crazyboy

Stock

Default Re: help

pai treaba ar fii in felu' urmator, "casetofonu" io zic ca e suficient momentan, prioritatea sunt boxele, ideea e ca se aude foarte bine cu boxele din fabrica de pe ibiza, multi imi zic ca se aud bine, si nimeni nu si-a dat seama ca sunt decat in fata difuzoare, iar cand le-am zis au ramas uimiti ceea ce nu cred ca se intampla cu playerul original...oricum ideea este ca as vrea in principiu difuzoare de mid bass pt ca as vrea sa se auda mai pronuntat un pic joasele fara sa dardaie tabla pe ea de la woofer...si fara sa ma complic cu statii si nebunii, ca portbagajul e suficient de mic, iar de woofer slim pe langa ca n-am incredere nu am finante...io sper sa fie ok ground zero-urile alea
crazyboy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -