Asa, acum voi expune o alta problema.
Pe langa amp asta am su un Black Magik 2ch - 150, Bridged 300. La el traseul de alimentare e facut din cabluri de 3mm grosime cu 1mm izolatie. Traseul de semnal e la fel ca si cel de la Axton doar ca are alta culoare. Am reusit sa imi dau seama cum functioneaza si sa il pun sa mearga(nu stiam ce sa fac cu remote). E legat la 4 difuzoare(2 left, 2 right), cate 2 fire la fiecare surub dinala, e corect asa? L-am facut sa merga si dupa o vreme de la 11 unitati de volum din casetofon(volum la care nu poti sa stai in masina) a inceput sa scoara un sunet foarte ascutit disorsionanad muzica sau nu se mai aude nimic. Isi revine doar daca inchid si deschid casetofonul. Dupa cateva incercari nivelul la care incepe sa tiuie sau sa se opreasca a scazut la 7 unitati de volum(amp e la minim). Am incercat casetofonul cu un difuzor separat si merge fara probleme. Nu am nici cea mai vaga idee de ce se intampla asta.
PS: Atunci cand se opreste sunetul se aude motorul, semnalizarea, motoarasele la faruri si alte dracii in difuzoare.
Multumesc pt timpul acordat citirii acestui reply...cam lung