Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 05-12-05, 18:58   #1
claparu

Stage 1

Default INTREBARE

Vreau un raspuns de la cineva care intr-adevar se pricepe le sisteme audio.Mi-am luat de curand un Cielo si vreau sa ma ocup de partea audio...
Problema e ca nu ma prea ma pricep destul de bine incat sa pun cap la cap un sistem audio.Ceea ce vreau eu este dc se poate sa-mi dea cineva toate caracteristicile tehnice si sugestii de marci pe care ar trebui sa le aiba componentele unui sistem audio(casetofon ,boxe etc.) ca sa fie ceva ca lumea.Ma intereseaza mai ales la casetofon.
Inca o intrebare: Unde mai pot monta 2 boxe la cielo in afara de cele de pe spate pt ca pe usi nu ma lasa motorasele de la geamurile elctrice?

ASTEPT RASPUNS!!
claparu is offline   Reply With Quote
Old 05-12-05, 20:29   #2
vpower16v

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

Salut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bine ai venit p forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

forum ul este plin d informatii si de comparatii intre toate firmele stiute si nestiute . putina rabdare sa ai sa citesti , si vei afla singur raspunsul la ce vrei tu ; practic nu putem sa ti zicem pt k nu ai dat detaliii nici despre gama d preturi in care te situezi ... si nu exista asemenea \"caracteristici\" universale p care trebuie sa le aibe un sistem audio .

astept multumiri!!

gen muzical cautat : manele
vpower16v is offline   Reply With Quote
Old 05-12-05, 21:05   #3
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

vpower....multumiri?

claparu... Fugi la un atelier de specialitate, ca sa economisesti bani si efort. Se pot pune difuzoarele si in usile din fata daca modifici panourile. Orice se poate.

In rest, citeste forum-ul si o sa aflii destul de multe informatii utile. Cand ai ceva concret, aprofundam.
Old 05-12-05, 22:13   #4
vpower16v

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

am zis \"\"'multumiri\"\"' !!!!!
vpower16v is offline   Reply With Quote
Old 06-12-05, 10:27   #5
claparu

Stage 1

Va multumesc pt sfaturi dar nu m-ati lamurit. Eu dc ma uit dupa un head-unit sau dupa o boxa tre sa stiu si eu ce caracteristici tre sa aiba.De ex la eu nu stiu ce e un \"crossower\" sau raspuns in frecventa sau pe cate cai tre sa fie o boxa sau ce iesiri tre sa aiba HU chestii pe care nu oricine le stie.Aveti dreptate pe forum am gasit tot felul de informatii dar dc nu prea ma pricep nu stiu ce e mai bun.Ziceati ceva de un buget,pt moment vreau decat un HU si boxe pt care am 400-500$.Vreau ceva care sa aiba un raport pret-calitate bun.
claparu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -