Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio

Car Audio Car Audio

Reply

Thread Tools
Old 24-09-11, 18:17   #1
Deathless

Stock

Default Recomandare Subwoofer + Boxe

Buna ziua,

Am o skoda Octavia Tour 1.9 TDI, model 2010. As vrea sa imi recomandati un subwoofer decent + 2 boxe pentru spate. Eventual le-as putea schimba si pe cele din fata cu acelasi model, asta daca nu este pretul prea piperat. Vreau un subwoofer decent, dar care sa se simta din afara cat de cat. As vrea, daca se poate, sa imi spuneti cu exactitatea metrului de croitorie ce cabluri imi trebuie pentru a le monta si ce statie imi trebuie. Si mai am o intrebare: prin statie se intelege player-ul MP3/DVD? Daca da, am unul care are 4x25 W, care banuiesc ca trebuie schimbat. Bugetul undeva pe la 1000 RON.
Deathless is offline   Reply With Quote
Old 03-10-11, 13:06   #2
ice_demon

Stage 1

Default Re: Recomandare Subwoofer + Boxe

Quote:
Originally Posted by Deathless View Post
Buna ziua,

Am o skoda Octavia Tour 1.9 TDI, model 2010. As vrea sa imi recomandati un subwoofer decent + 2 boxe pentru spate. Eventual le-as putea schimba si pe cele din fata cu acelasi model, asta daca nu este pretul prea piperat. Vreau un subwoofer decent, dar care sa se simta din afara cat de cat. As vrea, daca se poate, sa imi spuneti cu exactitatea metrului de croitorie ce cabluri imi trebuie pentru a le monta si ce statie imi trebuie. Si mai am o intrebare: prin statie se intelege player-ul MP3/DVD? Daca da, am unul care are 4x25 W, care banuiesc ca trebuie schimbat. Bugetul undeva pe la 1000 RON.
Salut, prin statie se intelege amplificator nu cd-mp3 player
Ar trebui totusi sa dai modelul exact de mp3 player ca sa stim daca este bun la ceva, spune te rog masina ta este sedan sau kombi? daca este sedan(limuzina) iti trebuie ceva putere ca sa se auda in fata... si in cazul acesata ar trebui sa te limitezi doar la amplificator+cabluri+subwoofer in cei 1000 leii de care dispui.
Inca ceva, ce anume vrei tu de la sistemul tau audio? sa sune tare sau sa ai calitate sonora? mai bine ai preciza ce fel de muzica asculti si in ce format...mp3 cumva?
ice_demon is offline   Reply With Quote
Old 03-10-11, 17:11   #3
Deathless

Stock

Calitate sonora.
Sedan.
MP3.
Deathless is offline   Reply With Quote
Old 03-10-11, 18:42   #4
ice_demon

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Deathless View Post
Calitate sonora.
Sedan.
MP3.
Pentru calitate sonora iti recomand sa iti izolezi usile si sa cumperi un amplificator 2 canale + un set de difuzoare bune, iar daca nu esti multumit de basul reprodus de acestea pe viitor poti adauga si un subwoofer.
Dar in cazul tau pentru ca tu asculti muzica in format mp3 nu o sa vezi diferenta mare in calitatea muzicii si eu ti-as recomanda totusi un amplificator + un subwoofer mai potent.
Poti alege de la mtx, alpine sau vezi ce iti mai recomanda colegii de pe forum.
Nu ai precizat de model de cd/mp3 player ai acuma pe masina...
ice_demon is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -