Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Craiova

Reply

Thread Tools
Old 05-09-05, 01:09   #46
DJ77VLD
eXtreme USER

Stage 5

DJ77VLD's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Al3xius\"
si eu zic sa ramaneti cu discutia on topic pt. ca altfel sterg tot !

va rog mutati discutia la topicu ala tampit cu \"discutii diverse intre prieteni si dusmani\" care suna a maneaua lu gutza da` nu se mai pune....
Alexius hai nu ne innebuni.ZTopicul ala a fost deschis sa scriem noi offtopic ca vrem sa scriem nu sa primim amenintari de la OPERATORI ca tine ca inchizi topicul si .... chestii din astea.Lasa-l asa tampit topicul ala si fi mai retinut in afirmatii.Te rog eu frumos.Te intelegem ca esti moderator sau ma rog ce-oi fi dar....
IAR in legatura cu KAD-ul nu cred ca e frumos sa il jigneasca asa pe stefy.Aici ar fi trebuit sa intervii tu ba moderatorule...si sa stergi mesajul.Sau KADu iti e prieten si nu faci d`astea.Nu am dreptate nu ?
https://img87.imageshack.us/my.php?image=image029qy8.jpg
DJ77VLD is offline   Reply With Quote
Old 05-09-05, 01:21   #47
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

VLD-ule cre`k nu mai stii sa citesti...eu ziceam sa fie offtopic aici..poate ai vazut ca pe topicu ala cu \"Discutii ....\" nici nu m-am bagat...Si mai usor cu tonu ala de superioritate ca nu ne tragem de sireturi !
Old 05-09-05, 01:29   #48
DJ77VLD
eXtreme USER

Stage 5

DJ77VLD's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Al3xius\"
VLD-ule cre`k nu mai stii sa citesti...eu ziceam sa fie offtopic aici..poate ai vazut ca pe topicu ala cu \"Discutii ....\" nici nu m-am bagat...Si mai usor cu tonu ala de superioritate ca nu ne tragem de sireturi !
Bai acesta superioritate e la tine.Si ai grija cum vorbesti ca , acum chisr vb ffff serios .... TU nu te tragi cu mien de sireturi.Da?
Old 05-09-05, 01:35   #49
FLAu

Stage 2

bah Alexius tu io cred ca ar trebui mai intai sa inveti sa iti porti sapca aia si dupa aceea sa inchizi tu topicurile .io as zice sa iti vezi tu de treaba ta si sa nu mai faci pe viteazu ca iti inchid io gura aia daca nu iti vezi tu de treaba sper sa nu o iei ca pe o amenintare dar fii mai atent ce cuvinte folosesti in viitor mai lasate de jmecherii ca suntem satui de destia ca tine[/quote]
FLAu is offline   Reply With Quote
Old 05-09-05, 01:39   #50
Toto - BOD

Presedinte Insane Racers

Stage 5

Toto - BOD's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Al3xius... las-o tu mai moale cu tonul de superioritate... si nu mai zii altora s-o faca! daca ma uit atent observ ca toate posturile tale sunt pe un ton de superioritate... Si nu e singurul topic pe care observ asta! Mi-ai atras mie atentia sa las tonul mai moale, atragi atentia tutror se pare! Ai o problema cu tonurile! Mai bine ai inceta su pupi in cur pe unii sau pe altii si ti-ai vedea de treaba ta si ti-ai face treaba de moderator cum trebuie (de exemplu: sa stergi mesajele care imping la scandal, nu sa comentezi la ele; sa stergi mesajele offtopic, nu sa adaugi tu ceva la ele... ).

ps: eu stiu ca nu sunt bine venit pe forumul asta, deci s-ar putea sa astept ban`ul... dar pana atunci eu ti-am atras atentia ca si tu gresesti, nu numai ceilalti! nu te supara pe mine ca n-ai de ce! Te-am salutat! sa stii ca n-am nimic personal cu tine... si tonul meu este unul foarte normal!

www.rensit.ro
www.clubclio.ro
Toto - BOD is offline   Reply With Quote
Old 05-09-05, 01:43   #51
DJ77VLD
eXtreme USER

Stage 5

DJ77VLD's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

facem pariu ca sterge mesajele sa nu le mai vada cine trebuie? sau inchide topicul....
Old 05-09-05, 01:46   #52
NSL_Steffy

Stage 5

NSL_Steffy's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

De ce sa-l inchida mah??
Ca e el super vedeta!!
NSL_Steffy is offline   Reply With Quote
Old 05-09-05, 01:55   #53
NSL_Steffy

Stage 5

NSL_Steffy's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

De fapt a inchis mai multe ca asa a avut el chef!!!

Spre ex: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6148

Aici nu a dat dreptul la replica! De ce?? nu stiu

Sau poate pt simplu motiv ca isi pune jante 17 pe cauciucurile de la cele pe 15, sau pardon le mareste doar latimea, adica are cauciucuri 195/55 r15 cu jante pe 15 LOGIC (R15) si pune jante pe 17 si cauciucuri 205/55 r15!!

Sa-l invete cineva cum se skimba dimensiunea cauciucului daca skimba jante si pe urma sa vb de curse si altele!!!

Si cu tonul de superioritate s-o lasi mai jos ca deja suparasi pe f multi dupa acest forum!!!!
Old 05-09-05, 02:42   #54
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Probabil postul meu a fost interpretat gresit ...eu doar vroiam sa-i zic lui DJ-77-VLD ca nu trebuia sa puna fraza aia cu \"Alexius hai nu ne innebuni\" la inceput pentru ca si eu am interpretat-o gresit cum si el a interpretat postul meu la fel si de-acolo a inceput toata discutia..eu sper ca l-am facut sa inteleaga pe messenger ca n-am nimic cu el.

P.S. : Stefy zi`mi si mie te rog cand am zis eu ca pun jante de 17 pe cauciucuri de 205/55/R15
Al3xius is offline   Reply With Quote
Old 05-09-05, 02:47   #55
DJ77VLD
eXtreme USER

Stage 5

DJ77VLD's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

Al3xius nu m-ai facut sa inteleg cum nu am cum sa ma trag eu ci tine de sireturi.dar... gata sub asta.Vezi-ti mai bine de treaba ta de moderator.
Old 05-09-05, 04:40   #56
Ciro_zel

Stage 5

Ciro_zel's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Da' se putea sa stea o sectiune a forumului free de certuri...nooooh...

Va purtati pueril... TOTI..mai bine va dadeati mesaje pe privat si rezolvati treaba..sau va vedeati la o bere k tot sunteti din acelasi oras
Old 05-09-05, 11:49   #57
EVOLUTION8

Stage 5

EVOLUTION8's Avatar

danielSRE:
Quote:
EVOLUTION8 : Ma baiatule bagati dreak mintile in cap ca numai cine nu te cunoaste zice ca ai ceva in cap, pe cand tu...
P S :sau ti sa urcat shi tie la cap..\"Membru fondator Extreme Racing Club\"

Deci Extreme Racing nu are nici o treaba cu ceea e este scris aici !!!
Si-a angajat ala avocat sau ce??
Parca stiam ca esti la TCM nu la DREPT !!!
Nu e in stare sa vb singur ???
Cat despre tine deocamdata ma abtin de la alte comentarii:intai invata si tu ca BMW-ul tau nu are CARBURATOR si dupa aceea deschide gura !!!
Nu are rost sa intram in amanunte despre cate stiu eu de motoare si masini !!!
Vezi ca prima data o consider greseala !!!
Cred ca tu ar trebuii sa iti bagi DRAQ MINTILE-N CAP.
Old 05-09-05, 12:10   #58
EVOLUTION8

Stage 5

EVOLUTION8's Avatar

Quote:
Iar a doua problema e ca tu ai un amarat de Oltcit care nu la mai vazut nimeni de ceva vreme, scuze a fost acum vreo 2 luni pe la Service Poiana i-ai skimbat aripile ca erau mancate de rugina si vii sa faci pe expertul in fata calculatorului.
Amaratul ala de oltcit este masina spre deosebire de daewoo nubira !!!
Pai si daca le-am schimbat care e problema ta???
Le-am schimbat pe banii tai ???
Poate nici nu o mai am !!!
Ti-am mai spus 2 cuvinte tine minte : TACI DRAQ !!!
EVOLUTION8 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-05, 12:19   #59
EVOLUTION8

Stage 5

EVOLUTION8's Avatar

VLD wrote:
Quote:
IAR in legatura cu KAD-ul nu cred ca e frumos sa il jigneasca asa pe stefy.Aici ar fi trebuit sa intervii tu ba moderatorule...si sa stergi mesajul.Sau KADu iti e prieten si nu faci d`astea.Nu am dreptate nu ?
Vlade si stefi e prietenul tau si ii iei apararea nu???
Cum sa nu te kkci pe tine de ras si sa te abtii sa nu postezi cand vezi ce scrie ala ca cu farasu ala sa faca skoda tdi 140 cp !!!
Hai sa fim seriosi ca stii si tu cum treage motorul ala de wv.
E ca si cum as venii eu cu un post acuma si as spune ca l-am facut pe ala cu SUBARU WRX STI cu OLTCIT-ul !!!!
Tu ce ai face??? Nu te-ai cracana de ras si m-ai lua la ................ ????
Despre faptul ca e prost nu l-am facut eu ci masa !!! Eu doar am mentionat.
Sunt offtopic stiu !!
EVOLUTION8 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-05, 12:37   #60
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]

BAAAAAAAAA!voi v-ati tampit!ce legatura au toate asta cu topicul???va certati ca niste MUIERI!intalniti-va undeva si .......cafteala!ce va dati mari si tari.e valabil pt toata lumea!daca are cineva cava de comentat va rog sa nu posteze aici sa ma sune sau pe messenger!
va rog fiti pe subiect!
dj16xxs is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -