Salut!Baieti kut si eu in craiova p cineva sami puna folie neagra p geamuri si nu magesc.Bine,problema nu e k nu gasesc problema e k p toti p kre iam gasit miau zis k trebuie sami dea fetele d usi jos,iar eu dak le dau pierd garantia k masina are o luna.Va rog mult de tot ,poate aveti un prieten sau vreo cunostinta kre se pricepe sau vati pus chiar voi la el ,ajutatima si p mine!
Member of: [Moderators] [Extreme Racing] [PARTICIPANT CURSE] [FORD]
Re: Ajutor,ajutor!
Quote:
Originally Posted by umf_student
Salut!Baieti kut si eu in craiova p cineva sami puna folie neagra p geamuri si nu magesc.Bine,problema nu e k nu gasesc problema e k p toti p kre iam gasit miau zis k trebuie sami dea fetele d usi jos,iar eu dak le dau pierd garantia k masina are o luna.Va rog mult de tot ,poate aveti un prieten sau vreo cunostinta kre se pricepe sau vati pus chiar voi la el ,ajutatima si p mine!
0723.165162-stan (car fashion)
suna-l si el te poate ajuta!
Salut!Razvane, sincer mas duce la pitesti sa l ionizez, dar am 2 motive pt kre nu o fac:1 nu imi plac ionizate( e parerea mea) si 2 nu pot da geamurile jos k pierd garantia la ele(cik).Oricum azi ma intalnesc cu un baiat, sa vad c zice!Mc mult pt sfaturi Razvane!
un student ... sa o stapanesti sanatos ... dar ar fi venit bine ca are culoare inchisa ... si plus de alta iti alegi tu cat de ionizate sa fie ... adica cat de oglinda sa se vada geamu si ce nuanta ... !! dar ... fiecare cu gusturile lui !
se pot ioniza geamurile si fara oglinda, adica sa fie mate ca la folie, pe diferite nuante, dar costa mai mult cred. am vazut facute pe un golf 4, dar erau facute in austria si aveau tenta verde (spatele inchis foarte mult si fata mai putin). intereseaza-te ca poate se face si pe la noi.