Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Craiova

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-09-04, 16:45   #16
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

vezi ce faci.. cum faci multa bafta la examene..
BoSsuL3TZ is offline  
Old 03-09-04, 17:05   #17
mikey

Stage 4

mikey's Avatar

Quote:
Eu merg cu mikey 100 % (doar sa nu se razgandeasca el, sa nu mai vrea sa mearga ).
Gabi de venit vin garantat 100%...in nici un caz nu ma voi razgandi.Saptamana asta cred ca fac schimbul de ulei asa ca nu o sa am probleme.
mikey is offline  
Old 03-09-04, 17:49   #18
juve_doom

Stage 2

juve_doom's Avatar

va zisei ... incerc ...adica fac tot posibilul sa vin, dar nu promit nimik!
nush cum sa fac sa fie bine ...
oricum o sa va anuntz inainte sigur 100%!!

Bossuletz: 10x mult!
Old 03-09-04, 22:34   #19
kandya

Stage 2

kandya's Avatar

mijto ma...se comenteaza aicea de mine care cu cine mergem la cursa de la bucale(si acu` o sa faca lumea baza de mine si o sa zica : - Cine o mai fi si asta ca n`am mai vazuto`? ...de unde stie ea chestiiuni legate de masini )..si io nici nu m`am uitat.. ..najpa!...ma o sa fie mijto...sa vedem insa daca o \"bate\" pe asta de la craiova..care dupa parerea mea a iesit destul de mijto
kandya is offline  
Old 03-09-04, 22:37   #20
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"kandya\"
mijto ma...se comenteaza aicea de mine care cu cine mergemla cursa de la bucale(si acu` o sa faca lumea baza de mine si o sa zica : - Cine o mai fi si asta ca n`am mai vazuto`? ...de unde stie ea chestiiuni legate de masini )..si io nici nu m`am uiat..
pai nu era frumos sa anunt ca mergi si u ? oricum te luam cu mine nu te lasam singurica !
Al3xius is offline  
Old 03-09-04, 22:41   #21
kandya

Stage 2

kandya's Avatar

singurica singurica nu ramaneam eu..stai tu calm se gasea p`acilea vre`un bine`voitor...nu?..just kiddin`...merciku` mult pt invitatzie...urma faza: You`re The Best..So Fuck The Rest!..pe care n`o scriu nici sa ma platitzi ...ca datzi cat datzi?
kandya is offline  
Old 03-09-04, 22:53   #22
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

ce frumoasa-i dragostea asta.. tzuci la amandoi ca-mi suntetzi dragi!
BoSsuL3TZ is offline  
Old 03-09-04, 23:57   #23
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

juve: incearca sa rezolvi problemele pe care le ai. Iti spun ca deplasarea merita 100 %!
Gabi is offline  
Old 04-09-04, 12:29   #24
g-spott

Stage 5

g-spott's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
Pai... daca merge Andi cu BMW-u', ranzi cu BMW-u', Bossu' cu Dacia si Grig cu Oltcitu'... sunt deja 4 masini.

La ranzi cica e Teo (Kitana), Ratza (g-spott), Ale si Ion (Pericol[oso]), deci e full. Alex, tu sigur mergi cu Bossu' ?

PS: la drumu' asta tre' sa tina cineva in masina ceva Noi avem deja steagu'
ranzi nu cred ca mai merge la bucuresti ... sa vedem ce facem ...nu cred ca avem cu ce merge ....
g-spott is offline  
Old 04-09-04, 12:36   #25
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"g-spott\"
ranzi nu cred ca mai merge la bucuresti ... sa vedem ce facem ...nu cred ca avem cu ce merge ....
prtz... ar fi fost misto sa mearga si el cu masina sa fim cat mai multi .. daca e mergeti cu trenul sau vorbiti cu Marian(dar o sa va cam coste benzina...ca-l stiti cum e )
Old 04-09-04, 12:55   #26
g-spott

Stage 5

g-spott's Avatar

pai nu poate ca a lovit taso astra si nu cred ca mai are cum sa le faca pe amandoua... + ca a avut super ghinioane acum doua zile si nu se stie daca mai merge
Old 04-09-04, 13:24   #27
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

Vorbitzi ma cu Marian.. oricum iesitzi mai ieftin..

BTW Al3xius.. s-ar putea sa fim 5 in masina.. m-a rugat un prieten sa-l iau si pe el pana'n Bucuresti.. deci va fi si mai putzin in jur de 180 de mii.. ramane de vazut.. hai ma nu va pierdetzi sperantza.. cu sigurantza vom gasi noi pe cineva care sa mearga..
Old 05-09-04, 20:39   #28
DJ 35 GAB

Stage 2

Default Re:

eu o sa vin sigur la baneasa,va veni si cioara dar nu cred ca va merge cu fordul acolo pt ca are ceva probleme...statzi linistiti ca o sa strangem mai multe masini...o sa mergem cel putzin 10-15 masini...gabi daca vrei sa imi zici ceva nr meu este 0741310850 pa pa
Old 05-09-04, 21:11   #29
Bubu_021
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bubu_021's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]

io am niste probleme la masina, nu vreau sa merg doar ca sa privesc, asa ca daca le rezolv, vin si eu. cand rez cu masina va zic si ce locuri libere mai am.
Bubu_021 is offline  
Old 06-09-04, 12:37   #30
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

GAB-ule: ar fi marfa sa mergem 10-15 masini in coloana, dar problema e viteza. Nu toate masinile se pot tine la o viteza de... hai sa zicem 130-140 km/h pe o distanta (de cativa km). Trebuie abordata o viteza cat de cat acceptabila si pentru Dacii, Oltcituri, etc. Cei de la Bucuresti au venit cel putin 35 de masini (in coloana) si dupa ei s-au tinut si Dacii, si o duba... Asta-i toata chestia.

- Copyright 2026 4Tuning -