salut vreau sa va intreb ceva..Mie au inceput sa imi scartaie rotile si sa traga intr-o parte masina...si am auzit k din cauza unghiului de fuga scartaie si trage intr-o parte...si mam dus la un service desta de face unghi fuga...si cand a bagato ala pe calculator rotile erau strambe( adik asa pe o parte) odata,,,,si mai erau asa ca un unghi(adik unghiul de fuga )..care aratu pe rosu in loc sa arate verde...sper ca ma intelegi...si cand s-a bagat ala sub ea a zis ca nu poate sa imi faca unghiul de fuga pana nu ii schimb bucsile antiruliu...si nu stiu ce mai trebuia strans...si am plecat...mi-a cerut 20 lei pt constatare cica.....Asa in fine....si eu nu iam schimbat bucsile antiruliu,am lasato asa,si imi scartaiau rotile si tragea intr-o parte...deci trebuie sa merg cu mana incordata pe volan k nu stiu cand trage....si mi s-au tocat cauciucurile in ultimul hal,deci trebuie sa iau si cauciucuri,,,dar nu prea am bani acum sa le fac pe toate si deaia ...Vreau decat sa ii schimb bucsile antiruliu,s-a uitat un vecin si a miscat de roata si a zis k trebuie si rulmentu schimbat,,,si sa ii fac unghiul de fuga,si sa iau cauciucuri deocamdata,,deci fara sa ii indrept rotile pt k imi ia 200 lei,inafara de unghi fuga,,si vreau sa stiu daca o sa se mai toace cauciucurile daca nu i le indrept....... ast raspuns... ms