Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Craiova

Reply

Thread Tools
Old 14-02-06, 19:38   #31
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"MAD_DMX\"
in afara de noi nu mai vad pe nimeni interesat. nici unuia nu-i plac masinilie si nici n-au auzit de WRC. cand ai drum pe la institut sa treci pe maine sa vb. lucrez langa robert la la calculatoare (anomisbit)vis-avi de faramacia petryfarm
Asa e, meriti un premiu pt cunostinte in domeniu. Te-ai gandit ca unii poate nu vor sa se bata de acum cu pumnul in piept doar ca sa renunte pe ultima suta de metri? Pana in august mai e mult si doar vointa nu te aduce acolo!
In perioada aia va fi Raliul Muscelului si nu stiu daca voi putea sa plec, cu toate ca imi doresc mult sa ajung la o etapa de wrc...
Carmen is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 08:23   #32
Flow

Stage 5

Flow's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"dj16xxs\"
nimeni nu mai e interesat de a pleca la mondiale?
si eu mi am propus asta anu asta dar din pacate planurile noastre nu prea coincid , oricum nu e batut in cuie nimic
eu vreau sa merg in Grecia 2-4 iunie nu in Germania , si vreau sa merg cu masina nu cu autocarul
am vazut ca voi suntetzii mult mai interestzi de asfalt , pt mine nu prea conteaza , wrc sa fie si in functie de ce se va mai hotari poate vom merge impreuna
Old 21-02-06, 13:35   #33
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Flow\"
Quote:
si eu mi am propus asta anu asta dar din pacate planurile noastre nu prea coincid , oricum nu e batut in cuie nimic
eu vreau sa merg in Grecia 2-4 iunie nu in Germania , si vreau sa merg cu masina nu cu autocarul
am vazut ca voi suntetzii mult mai interestzi de asfalt , pt mine nu prea conteaza , wrc sa fie si in functie de ce se va mai hotari poate vom merge impreuna
in perioada aia avem licenta(2-4 iunie),sau cel putin eu....ma sunt si cu examene....asa ca pentru noi cel mai bine e in august.poate te razgandesti si mergi la un asfalt cu noi!....ne vedem 1-2 aprilie la brasov la deschidere(CNR)....venit trupa mare ca de fiecare data!
dj16xxs is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 15:29   #34
Flow

Stage 5

Flow's Avatar

Default Re:

Quote:
Quote:
Originally Posted by \"Flow\"
Quote:
in perioada aia avem licenta(2-4 iunie),sau cel putin eu....ma sunt si cu examene....asa ca pentru noi cel mai bine e in august.poate te razgandesti si mergi la un asfalt cu noi!....ne vedem 1-2 aprilie la brasov la deschidere(CNR)....venit trupa mare ca de fiecare data!
pai sa vedem ce ne rezerva viitorul apropiat
ne vedem atunci la bv ne cunoastem si mai schimbam niste pareri sa vedem cum e cel mai bine pt toata lumea
ps sa l aducetzi daca se poate (de urechi) cand veniti si pe robert(evo
Flow is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 20:19   #35
EVOLUTION8

Stage 5

EVOLUTION8's Avatar

Cum sa lipsesc eu Florinele da la BV ??
Ai inebunit.
O sa venim.
EVOLUTION8 is offline   Reply With Quote
Old 22-02-06, 23:51   #36
dj16xxs

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]

cine vrea sa mai mearga....orice pasionat plecarea ramane in picioare chiar daca nu plecam cu autocarul si plecam cu masinile.
Old 12-05-06, 01:05   #37
dj16xxs

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]
Default Re: WRC...2006

nu mai zice nimeni,nimic????nu mai sunt lovele???sau nu mai e pasiune?
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -