eu sunt perfect de acord cu ce spuneti voi legat de organizare dar privind din alta perspectiva cum poate organizarea sa tina in loc o gramada ce tarani ,nici daca organizarea avea in posesie 300de oameni nu avea de face,gardurile jandarmeria le a adus ;alea 6-10garduri ei le au insirat pe drum dupa care au spus ca nu mai iau altele dar masina era plina .dupa eveniment se plangeau unu altuia ca ala a carat mai multe garduri si celalalt a stat,jandarmeria era ca**pe ea de frica tinand cont ca in Craiova s au intamplat atatea nimeni nu poate sa mai stapaneasca gloata! -la intrebarea unui jandarm ce cauta el acolo ca nu face practic nimic el a spus"frate ce sa le fac eu, ma duc la unu ii spun sa se mute mai in spate ,ala vine cu 20 ma lesina"baba de la ACR spune asa jandarmeria a fost chemata in caz ca:cineva ma batea pe mine,jandarmeria astepta sa ma bata respectivul si dupa il lua pe "bataus"si il amenda!
am vazut ca se mai discuta de banii pe inscrieri toti banii in jur de 8000ron au intat in buzunarele ACR ului mai exact al doamnei Nitza ,dupa ea poate sa ii justifice banii printr o simpla chitanta facuta de ea pe ce suma vrea,asta e hotia ACR,de asta profita si ei pentru ca fara ei nu se poate organiza nimic si de asta interesul lor este sa se implice sa faca un mare *** din care sa aiba profit.