Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > EMMA

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-01-08, 21:20   #1
rabla

Stage 2

rabla's Avatar

Default Cateva intrebaridepre Peugeot

1. Stie cineva care sunt dimensiunile standard pentru difuzoarele fata la un Peugeot 206 ?

2. Presupunand ca se stie dimensiunea de la punctul 1, ce difuzoare neamplificate (nu pot sa ma joc prea tare cu masina fiind de firma) sa iau ?

3. Exista o solutie de genul JL CleanSweep sau RF 3SIXTY cu doar 2 iesiri ? Nu voi putea schimba HU si pentru ca o sa imi petrec multi km la bordul "bolidului" as vrea sa fie placuti auditiv. Se poate "fura" / redirectiona semnalul brut direct din HU de fabrica si sa-l trec printr-un HU decent "sacrificat" ?

Am postat aici pentru ca asta vreau sa obtin, un sunet de calitate (sistemul stock este un chin pentru urechea mea) atat cat se poate fortat de imprejurarile date.

La final doresc sa multumesc constructorului francez pentru pozitionarea atat de inspirata si inovativa a difuzoarelor. Masterpiece... se chinuiau putin si-mi intra difuzorul in ... spate
rabla is offline  
Old 29-01-08, 22:43   #2
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Cateva intrebaridepre Peugeot

206 stiu ca are pe fata 16,5cm
pe spate 13cm sau ovale 5x7 nu stiu exact ca nu le-am vazut dar pe fata sunt de 16,5cm sigur.

3. ti se pare rentabil sa dai 12 sau 24 mil pe un 3sixty.1 sau 2 ??
4. daca este cd-player din acela clarion nu se aude rau nici cu boxele stock ale masinii cat timp reglezi bassul cat de cat ca e prea tare din fabrica si nu abuzezi de volum.si yo zic ca rezultatul va fi cel asteptat daca optezi pt ceva bun pe fata si atat.

eu unu zic sa te uiti la Focal access a1 <400lei> , Hertz DSK 165<315lei>, DLS
Classic C6A <340 lei>.
toate se preteaza legate direct la player.
in paralel cu astea poti merge si pe niste coaxiale pe spate tot din gama aia adica pastrand brandul.

Bafta

Come to the DDark side..... We have cookies!
Bogdan YBR is offline  
Old 29-01-08, 22:58   #3
rabla

Stage 2

rabla's Avatar

3sixty.1 sau 2 nu mi se par rentabile pt ca nu le voi folosi niciodata la potential maxim.

O sa vad maine ce are in spate...mai putin interesant cum pun mana pe masina definitiv se vor "deconecta ".

Playerul nu se aude rau la MP-3. Dar la CDA & CDA din FLAC... e grav. Trebuie sa gasesc o solutie pt ca nu folosesc MP3. Hertz Dieci am avut pe Alpine 9852 si ma deranjau tweetere-le RAU. Inclin spre Focal-uri dar cu semanlul din fabrica... n-o scot la capat.
rabla is offline  
Old 30-01-08, 18:18   #4
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]

pai tweeterele la dieci am inteles de la multi ca nu sunt stalucite doar midbassii care fac toti banii dar beleaua cu metalicul de care presupun ca te-ai lovit era din player nu din boxe sa stii.

2.asculta mai multe variante pe playerul stock al masinii desi nu stiu ce ai tu ca ai zis ca stie mp3. cel de care vb yo<cum are prietena mea se aude multumitor pt stock> si parerea mea e ca daca pui unul din seturile recomandate mai sus se vor auzi net mai bine decat ce ai acum.
asta e playerul de care vb yo :
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	206interior1.jpg
Views:	143
Size:	30.1 KB
ID:	438695  
Bogdan YBR is offline  
Old 31-01-08, 10:56   #5
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Quote:
Originally Posted by rabla View Post
Inclin spre Focal-uri dar cu semanlul din fabrica... n-o scot la capat.
altii au luat si cupe cu semnalul din fabrica si polyglass amplificate ia intreaba-l pe saxo.
bezz is offline  
Old 31-01-08, 13:08   #6
rabla

Stage 2

rabla's Avatar

Nu pot pune amplificare
rabla is offline  
Old 31-01-08, 15:59   #7
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]

am zis de la inceput cand ai zis ca neaplificate mergi pe DSK, access 165v1 sau C6A.
playerul este ala din poza pusa de mine ??
Bogdan YBR is offline  
Old 31-01-08, 16:53   #8
rabla

Stage 2

rabla's Avatar

player-ul seamana, volanul e in alta parte

Newsflash. Pot schimba playerul pe cheltuiala mea ceea ce face ca lucrurile sa fie mai usor de realizat... cred ca o sa merg pe un Clarion + Focal si o sa fie ok.
rabla is offline  
Old 16-02-08, 21:16   #9
rabla

Stage 2

rabla's Avatar

A venit si masina. Clarion, nu stie mp3, dar se aude groaznic. Cred ca si unul din difuzoare este praf.

Daca la difuzoare e simplu, ce fac cu HU ? Il pot schimba dar, citez din mailul primit de la "Flota" - " modificarile nu trebuie sa afecteze comenzile functionale ale masinii...inclusiv display / comezile de volan"

Pt. a imbina placutul cu utilul ma gandeam la un HU Pioneer cu BT, acesoriu foarte util mie. Gasesc un Pio cu BT si cu adaptor pentru comenzile de volan / display? Sau un Clarion / Alpine doar cu interfata si o "extensie" BT? As mai fi dispus la un Kenwood, JVC... dar m-as opri aici.

A! Si cireasa de pe tort. Iluminat Portocaliu
rabla is offline  
Old 17-02-08, 21:46   #10
rabla

Stage 2

rabla's Avatar

Subiectul discutiei in poze 100 % originale

Stiti cumva daca schimband HU actual cu un alt Clarion (as fi dispus si la unul second mai vechi numai sa mearga) s-ar putea sa nu mai fie nevoie de interfata pentru pastrarea comenzilor si a display-ului in stare de functionare ?

O sa incerc saptamana asta sa ajung la cateva Sound-Shop-uri (nu-mi place conotatia de atelier) sa vedem ce posibilitati exista.
Attached Thumbnails

Name:	17-02-08_1335.jpg
Views:	120
Size:	402.2 KB
ID:	455993   Click image for larger version

Name:	17-02-08_1343.jpg
Views:	130
Size:	475.4 KB
ID:	455994   Click image for larger version

Name:	17-02-08_1336.jpg
Views:	118
Size:	375.1 KB
ID:	455995  

Name:	17-02-08_1337.jpg
Views:	89
Size:	417.0 KB
ID:	455996  
rabla is offline  
Old 18-02-08, 10:32   #11
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

nu te baga la interfata clarion, am facut aceeasi greseala, am comandat interfata in iulie parca si pana in decembrie m-au dus cu presul la wizards ca "la urmatorul import", "nu au inca la rotterdam", "acum au pus-o", "importul e in vama", "inca in vama", "in doua zile o aveti", "de fapt baiatul cu care ati vorbit a plecat de la noi si v-a mintit cand a zis ca acea interfata a fost comandata, el nu mai este la noi actualmente si noi nu vrem sa mai comandam acea interfata pentru ca am avut probleme la instalarea ei la alte marci de automobile asa ca ia-ti banii inapoi" asta a fost experienta mea cu wizards, so beware!

ps toate telefoanele eu le-am dat, la ei nu exista notiunea de curtoazie sau customer care!

bezz is offline  
Old 18-02-08, 15:54   #12
margineanu ovidiu

Stage 5

margineanu ovidiu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

subscriu in totalitate,in proportie de 90% la fel si-au batut joc si de mine,si nu doar cu un produs ci doua,si cel mai ieftin depasea 2000ron,celalalt cu mult mai scump
scanspeak D2904/7100,15M ,21W/8554-00,jl12w7,d511r,h701,400bt,2xhollywood spv20,2xspv45
margineanu ovidiu is offline  
Old 26-02-08, 21:12   #13
rabla

Stage 2

rabla's Avatar

Multumesc de Warning

Despre Wizards am auzit si bune si rele din pacate (pentru ei) nu cu aceeasi frecventa.

Playerul este stabilit Pioneer si in ideea de a pastra culoarea luminilor de bord - display, va fi aproape sigur DEH-P5900MP.

Acu e acu...si daca ma puteti ajuta...sunt bun de cinste.

Am trimis un mail la Pioneer.ro si foarte civilizati oamenii mi-au raspuns. Dar m-au bagat inceata. Mailul meu:

"Buna Ziua.

Intentionez sa schimb Cd-playerul din masina (Peugeot 206 5 Usi - 2005) cu un Pioneer DEH-P5900MP. Fiind masina de serviciu, trebuie sa ii pastrez toate caracteristicile functionale. Imi trebuie o interfata pentru pastrarea comenzilor de la volan (Volum, Seek u/d, FW, RW, Schimbare post memorat printr-un controller rotativ si Schimbare sursa semnal CD/Radio) precum si pastrarea functionalitatii display-ului secundar de pe centrul bordului.

Am gasit pe site-ul dumneavoastra 2 pdf-uri insa nu reusesc sa imi dau seama care din modele se potriveste cu cerintele mele si am decis sa va cer ajutorul.

Care este codul interfetei de care am nevoie ?

....
"

Raspunsul Pioneer:

Stimate Domn,

Imi trebuie sa stiu daca dvs. aveti la masina conector tip VAN sau CAN.
Diferenta dintre ele este ca cea CAN este patrata si are un sistem de blocare.

Cu stima,

Aveti idee despre ce este vorba ? Sau stiti ce / unde este chestia de care ma intreaba ?

Atasez si pdf-urile poate pentru voi au mai mult sens.

Cum romanul nu se multumeste cu putin, am lansat o intrebare la Flota daca totusi, avand in vedere ca masina nu mai e in garantie nu as putea pune un Focal Solution mic si nevinovat pe ea (la un shop autorizat) si asa sa pot sa amplific si un set de Polyglass-uri ori Energy antifonate cat de cat ca doar no sa stea sa-mi verifice fetele de usa... sa vedem ce iese.

Cu BT am rezolvat, am luat o casca cu 2 canale
Attached Files
File Type: pdf 02_CE_RC_ADAPTORS.pdf (26.5 KB, 23 views)
File Type: pdf HardWiredAdaptersChart.pdf (52.6 KB, 25 views)
rabla is offline  
Old 26-02-08, 22:55   #14
margineanu ovidiu

Stage 5

margineanu ovidiu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

pai din cate vad solutia este sa mergi la un service sa scoti cd playerul original si sa te uiti in spate ce fel de mufa intra in el dintre cele doua indicate acolo,atat.in functie de aia ei iti dau modulul de care ai tu nevoie.daca gresesc corectati-ma dar eu asta am inteles de acolo
margineanu ovidiu is offline  
Old 27-02-08, 11:38   #15
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

conectorul van/can cred ca este la comenzile audio (ai satelit separat sau butoane pe volan)?
mufa de la radiocd tind sa cred ca este ISO, cum aveam eu.
cere niste detalii si pe forumul peugeot (van/can) sau eventual da un telefon la eurial si trage-i pe ei de limba...
din cate stiu 307-2 si c4 au sistem CAN, la 206 nu cunosc
bezz is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -