salut.din cate am citit pe aici plecarea este sigura.ca sa fie gasca mai mare ,in proportie de 90% ,voi veni si eu cu sotia(deci vor fi si fete......)Ca sa fie totul bine si sa nu incurc pe nimeni voi anunta vineri daca este sigura prezenta noastra.
stie cineva cum este vremea pe acolo??
da, dar nu are sens... ziua de sambata e pierduta pentru mine. as ajunge noaptea si nu are rost... pe partea cealalta, am mai mult timp si pt celalalt proiect al meu
salut.din cate am citit pe aici plecarea este sigura.ca sa fie gasca mai mare ,in proportie de 90% ,voi veni si eu cu sotia(deci vor fi si fete......)Ca sa fie totul bine si sa nu incurc pe nimeni voi anunta vineri daca este sigura prezenta noastra.
stie cineva cum este vremea pe acolo??
Vremea esra k vineri,zapada de 20 cm si soare dar se anunta un pic de zapada ceea ce nu strica pt distractie,drumul este foarte umblat asa ca nu sunt pb cu circulatia.
asa cum am spus, astazi fiind vineri, confirm si prezenta noastra.sper sa mai ninga mie unul chiar imi place chiar daca am tractiune spate.suntem atatia,nu cred ca voi ramane pe acolo (contez pe baban san )