salut bezz
asa este, ala este satelit central, el este activat doar pe caseta, cand intra dolby in functiune.
sistemul este peste orice audi/mercedes/jaguar in ce priveste calitatea, la fel cum dynaudio este peste bose, harman-kardon sau chiar bang&olufsen.NU as vrea saq renunt nici la head unit, chiar daca are doar cd simplu, nu mp3, insa una peste alta, tocmai asta ar putea sa il faca sa se auda asa bine.
am gasit pe net o serie de variante si am fost incantat de un amplif infinity, care in bridge ducea 293 de watti pe 4 ohmi,
Amplificator Infinity REF7521A
* amplificator 2 canale
* putere RMS @ 4 Ohm: 2 x 97W
* putere RMS @ 2 Ohm: 2 x 142W
* putere RMS in punte @ 4 ohm: 1 x 283W
* raspuns in frecventa: 10Hz – 69kHz(-3dB)
* THD: <1%
* raport semnal/zgomot: >83dBA
* nivel semnal intrare: 0,24 - 5,5V
* amplificare MOSFET
* bass boost variabil 0-12 dB la 50 Hz
* filtre high pass si low pass 32 - 320 Hz
* dynamic bass optimization (DBO)
si un sub tot infinity, de generatie noua, de 300 de watti
Infinity REF1240SE
* subwoofer 12"
* tip incinta: bassreflex
* diametrul difuzorului: 30cm
* putere RMS: 300W
* putere Max: 1200W
* impedanta: 4 ohmi
* raspuns in frecventa: 33Hz - 300Hz
* SPL: 91dB
* dimensiuni: 534 x 434 x 414mm
care impreuna costa in jur de 10 milioane jumate.
am mai gasit un sub kicker , LA 400 RMS cu codul acesta 07TCVT102.
Asadar, nu stiu ce sa iau, sa iau un sub cu bass reflex, sau sealed, sa iau unul custom made, sa iau second decat noi, nu stiu spre ce directie sa ma indrept, ce stiu este ca ma intereseaza mai mult calitatea decat sound pressure, si ca masina e full piele, si pe usi, si pe banchete, si stalpi, si ma gandesc ca voi pierde multi watti pe tema asta.pe de alta parte , nici nu vrea sa dau mai mult de 300-400 de eur pe un sub si amplif.
in ce directie sa ma orientez, ca ma cam mananca palma si zilele astea as cam vrea sa imi iau ceva?
multumesc, si dau o bere daca ne intalnim