Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > EMMA

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 25-07-12, 18:15   #1
ovidiu ala

Stage 1
 
Join Date: May 2012
Posts: 18
Default R.I.P. Cehia

adica una-i gata si se mai pregatesc ceva evenimente similare .... lovituri de stat ca sa fim in ton cu actualitatea de la noi

Aveti mai jos tecstu explicativ cum ca ... nu mai ecsista interes din partea concurentilor , blablaaa blabla , deci trebuie trase obloanele si, neaparat!, stinsa lumina (inchiderea este un fapt inca de anul trecut!) . http://www.emmanet.cz/

Ukončení činnosti EMMA CZ

Vážení příznivci soutěží EMMA,

s politováním musíme oznámit, že jsme se rozhodli ukončit pořádání soutěží EMMA na území České republiky. Důvodů pro toto ukončení je více, ty zásadní ale stojí na malém zájmu o toto odvětví ze všech stran, což nás nejdříve vedlo jen k pozastavení činnosti na jednu sezónu. Původní záměr vrátit se po roce ale krachuje na pokračující stagnaci situace v oblasti auto Hi-Fi v ČR a na vzniku podobné soutěže. Pro dvě takové soutěže zde prostě není místo (stávající počty soutěžních aut jsou bohužel nezajímavé pro jedinou soutěž, natož pro dvě podobné).

Věříme, že za ty roky, co jsme zde působili, jsme se alespon trochu zasloužili o pozdvihnutí povědomí o auto Hi-Fi a o zlepšení jeho kvality. Doufáme také, že jsme mnoha autíčkářským fandům připravili zajímavou zábavu. O to šlo především a snad se nám to alespon trochu povedlo.

Přejeme Vám všem hodně zábavy na jiných soutěžích. Pokud by se našel někdo schopný a ochotný pořádat soutěže v ČR pod hlavičkou EMMA, ozvěte se prosím i nám, můžeme pomoci v začátcích.
Za tým EMMA CZ:

Zdeněk Kovanda, Ondřej Vytiska, Erik Slavský

PS. Ionut, in caz ca ai nelamuriri pot sa vorbesc cu oricare dintre cei trei 'directori' (astia ingrosatii /randul de mai sus) si sa-i rog sa posteze pe forumul asta adevaratele motive pentru care au inchis mustaria si se ocupa... de altceva (parca 'afaceri' spuneai tu pe alt topic despre un alt prieten al meu)


PS2. Astept sa vad cine gaseste varianta 'fericita' a traducerii din limba ceha

Last edited by ovidiu ala; 25-07-12 at 18:20.
ovidiu ala is offline  
Old 25-07-12, 18:21   #2
B-11-AYG
Renault Driver

Stage 5
 
B-11-AYG's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 13,467
Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[Competitor CNCA]
Default Re: R.I.P. Cehia

Oprirea EMMA GB

Stimati concursuri EMMA

Regret să anunţ că am decis să pună capăt concursuri EMMA în Republica Cehă. Motivele pentru astfel de reziliere este de cele mai fundamentale, dar merita un interes mic în industria din toate părţile, care în curând ne-a condus doar la suspendarea pentru un sezon.Intenţia iniţială de a reveni după faliment, dar stagnarea continuă a situaţiei din masina Hi-Fi în CR şi apariţia unei astfel de concurenţe. Pentru două astfel de evenimente nu sunt pur şi simplu locul (numărul actual de autoturisme concurente, din păcate, sunt neatractive pentru un singur concurs, nemaivorbind de doi similare).

Noi credem că de-a lungul anilor am lucrat aici, am cel puţin merită o sensibiliza pic de masina Hi-Fi şi pentru a îmbunătăţi calitatea acestuia. De asemenea, sperăm că ne-am pregătit foarte multi fani de divertisment autíčkářským interesant. Asta a fost prima şi sperăm că o vom cel puţin oarecum de succes.

Va dorim o mulţime de distracţie la alte concursuri. Dacă cineva capabil şi dispus să organizeze concursuri în CR sub numele de Emma, şi vă rugăm să luaţi legătura cu noi, putem ajuta la început.
Pentru echipa GB EMMA:

Zdenek Kovanda, Andrew Vytiska, Erik Slavske
__________________

ex B-11-AYG | ex B-21-AYG | ex B-211-AYG |ex B-131-DNS B-315-PAS
Nu trimit piese in afara Bucurestiului fara un avans pentru transport...
Dezmembrez: Audi A4, Ford Ka, Logan, Laguna 1, Clio 2, VW Golf 2-3 si BMW e36...
B-11-AYG is offline  
Old 25-07-12, 19:00   #3
EMMA Romania

Stage 3
 
EMMA Romania's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 159
Default Re: R.I.P. Cehia

Informatii utile despre EMMA se gasesc pe www.emmanet.com
http://www.emmanet.com
EMMA Cehia a suspendat activitatea pentru un sezon dar cu intentia de a reveni daca lucrurile vor evolua pozitiv in domeniul car-audio.
Oricum astfel de informatii se gasesc pe internet pentru cei care intradevar doresc sa afle amanunte despre aceasta asociatie internationala.
Se inchide si acest topic... din motive obiective, pentru a nu fi transformat ce mai ramas din aceasta sectiune, intr-un circ.
EMMA Romania is offline  
- Copyright 2019 4Tuning -