Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > EMMA

Reply
 
Thread Tools
Old 04-07-10, 12:01   #1
IM

Stage 5
 
IM's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 811
Default Taxa de participare EMMA 2010

Avand invedere ca Taxa de participare este un subiect fierbinte in aceasta perioada de criza... vom analiza foarte bine si vom anunta Luni, 5.07.2010 taxa de participare in competitiile EMMA Romania.

Ma citez dintr-un alt topic, pentru a dezvolta putin...

"In Romania, competitiile Car Audio la ora actuala sunt sustinute de sponsori, pasionati, membrii forumului competitional... si taxa de participare.

Sponsorii sunt foarte greu de gasit! In domeniul Car Audio devine din ce in ce mai greu de supravietuit in Romania, bugetele de altadata aferente promovarii/reclamei fiind in prezent lipsite de continut.

Pasionatii p a r multi, numai ca se pot imparti usor in mai multe categorii:
- nu ma intereseaza regulamentul, vin sa... "ma dau si eu de curiozitate sa vad cat scot"... majoritatea
- particip la eveniment daca este la mine in oras, in rest nu prea ma intereseaza... destul de multi
- particip la eveniment in spiritul competitional, imbunatatiind de la etapa la etapa sistemul in dorinta de a castiga, invat din ceeace mi se explica si din ceeace experimentez personal... din ce in ce mai putini in opinia mea
- particip din placerea de a ma intalni cu alti pasionati precum sunt si eu... promovez brandurile pe care le am in sistem - imi face mare placere sa imi expun sistemul, sa dau explicatii, sa il prezint acelora care sunt interesati de muzica in automobil... putini
- am participat dar probabil nu o sa mai particip deoarece arbitrajul nu mi se pare fair play... sunt sigur ca X Y si Z sunt favorizati pentru ca au echipamente muuult mai scumpe fata de ale mele, sunt prieteni apropiati ai organizatorilor, etc... poate voi participa atunci cand arbitrajul va fi realizat de o echipa neutra... dar de unde.... ca nu sunt bani pt asta...

Avand in vedere clasificarea pasionatiilor amatori de competitii car audio pe care am incercat sa o detaliez mai sus, costul taxei de participare va fi imposibil sa ii multumeasca pe toti... indiferent de valoarea ei!
Se poate realiza un eveniment avand ca baza bugetara numai taxa de participare??? Da si nu... in functie de gradul de 'calitate" al organizarii, ata logistice cat si d.p.d.v. al al arbitrajului.


Nu stiu sprijinul acordat de 4T si ARTA CNCA-ului... dar pot vorbi din propria experienta:
2007, IuliusMall Timisoara, competitie SQ & SPL - eveniment dedicat car audio!
Mediatizare foarte buna. Parteneri media locali si nu numai, afise trimise in marile orase, spot video difuzat in Mall cu 10 zile inainte de eveniment, etc...
CassaLoco prezenti in ambele zile!
Concurs cu premii!
Jurizare SQ - arbitru International din Italia!
Scena, sistem PA propriu.
Cazare in aceeasi locatie pentru organizatori si competitori...
Diplome, Cupe, premii.
Costuri organizare: aprox. 20.000Ron
Un eveniment reusit, satisfactie maxima!
Taxa de participare nu a contat! Toata lumea prezenta a fost multumita...
Probabil un eveniment pe care nu voi avea posibilitatea... de a-l repeta, indiferent cat mi-as dori asta!

http://www.****************/timisoara1.htm

In concluzie: b u g e t u l conteaza si inca foarte mult!!!
Taxa de participare conteaza, dar niciodata nu poate garanta o buna desfasurare a unui eveniment - dar sa mai vorbim despre pregatirea arbitriilor - cursuri de arbitraj, licente, dezvoltare materiale pentru SQ / SPL, dezvoltare logistica, etc...! wow!!!

Am votat 20 cu 30, deoarece, precum am incercat sa expun mai sus, nu taxa este aceea care poate sustine un eveniment car audio ci doar poate "indulci" un pic gustul "cheltuielilor" la final... in schimb taxa de participare poate alunga posibilii participanti."

Pentru EMMA Romania, propunerea mea este ca taxa pentru ESPL sa fie de 20Ron / competitor si 40Ron / competitor la sectiunea SQ, avand in vedere implicatiilor din aceasta sectiune si faptul ca trebuie pregatit b u g e t u l in vederea sustinerii cheltuielilor cu arbitri internationali ce vor fi invitati pentru a arbitra la Finala Nationala.

In ceeace priveste participarea competitorilor persoane juridice, propunerea este ca taxa sa fie 30Ron / ESPL si 60Ron pentru SQ.
__________________
Pure Music
"The myth is stronger than the truth,
And the truth can sometimes lie
To see all from what it was
You need an uncorrupted eye..."
ionutmocioiu-on-facebook.com
IM is offline   Reply With Quote
Old 06-07-10, 07:20   #2
IM

Stage 5
 
IM's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 811
Default Re: Taxa de participare EMMA 2010

Taxa de inscriere pentru urmatoarea etapa EMMA va fi de de 20Ron / competitor si 40Ron / competitor la sectiunea SQ, avand in vedere implicatiilor din aceasta sectiune si faptul ca trebuie pregatit b u g e t u l in vederea sustinerii cheltuielilor cu arbitri internationali ce vor fi invitati pentru a arbitra la Finala Nationala.
In ceeace priveste participarea competitorilor persoane juridice, taxa va fie 30Ron / ESPL si 60Ron pentru SQ.
IM is offline   Reply With Quote
- Copyright 2019 4Tuning -