11-08-11, 23:48
|
|
|
Competitor CNCA
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Re: M'N'C SPL TEAM
Quote:
Originally Posted by basic
Multumesc la toti....am ajuns atat de departe ca nici nu mai stiu de unde am plecat...
(...)
...pffiiu....cam asta e evolutia...... 
|
Acum vreo 6 ani luam trenul dis de dimineata ca sa particip(ca si spectator) la unul din primele evenimente car-audio "stand alone" si anume prima competitie db drag din Romania.Ulterior evenimentului mi-a parut rau ca nu m-am prezentat cu dacia "din dotare" unde aveam la vremea respectiva un sistem modest dar cu care ma puteam prezenta lejer la un concurs(1x15-MNC BIG BULL+3-400w@ 4ohm).Cu ajutorul lui Rellaxx si Flipper eram transportat in varianta de "lux" pt mine Rover75@Flipper (lux-adica intr-o masina care a participat la competitia respectiva ,si chiar in tonuri de bass ca si fundal) din gara de nord la AMC KART unde dupa parerea mea s-a desfasurat unul din cele mai frumoase si bine organizate evenimente car audio si aici meritul este pt Sfigmo si Radu-db drag- .A fost o zi de neuitat si care dupa cum s-a vazut m-a marcat  ), a fost prima zi cand am luat contact cu sinusurile  ) si m-au fascinat complet.
Da...stiu.....multa nostalgie si basm....dar asta e povestea mea.Ma uitam accidental pe albume pe 4tuning ,am gasit albumul asta ,m-am regasit si in poze ,  ..... si brusc m-a apucat nostalgia.
Poate cei care au fost prezenti si arunca un ochi mai jos cu siguranta o sa ii prinda ceva amintiri placute:
https://www.4tuning.ro/poze/Saloane-T...-2005-385.html
In alta ordine de idei MirceaMNC a mai obtinut 2 locuri de 1 (151.1 respectiv 150.1) la 2 etape din Ungaria si sa speram ca anul acesta la sfarsitul sezonului va fi Campion al Ungariei la Halado A[cu 3000w,2x12].
Si ca sa inchei in ideea in care am inceput,mai jos se vede cum ma fascina deja de atunci "buturuga mica rastoarna carul mare".(peugeot 206 cu 400w care era aproape de 140db....ceea ce la vremea respectiva,si nu numai si avand in vedere si nivelul produselor din interior si"grandoarea" instalatiei....facea o super performanta):
(P.S.Ar fi multe amintiri de pe vremea aia,cu mult mai multe de la cei care erau "activi" si implicati direct.Poate un topic de depanari de amintiri ar fi indicat.....aviz amatorilor)
|
12-08-11, 00:30
|
|
 Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
Am promis un film complet de la aceea etapa... Poate reusesc sa ma mobilizez in weekendul asta...
Cat despre 206-le ala...  Am aflat ulterior ca facea aproape 140 cu o bobina lipsa la unul din difuzoare, deci probabil ca se putea si mai bine. Masina are o poveste interesanta per total. Poate alta data.
Se lucra "pe intuneric" atunci.  Lipsa Termlab, lipsa multe. Dar totusi au fost cateva masini cu rezultate demne de atentie.
Cred ca deschidem topicul recomandat de tine. Dar nu din nostalgie. Mai degraba de dragul vremurilor vechi.
Deschis la cerere. Scoateti pozele si amintirile de la naftalina. Sunt ceva ani de la "inceputuri" si pana in prezent, asa ca presupun ca o sa avem materiale.
Amintiri avem... sigur.
Last edited by ReLLaXX; 13-08-11 at 13:25.
|
|
|
13-08-11, 13:23
|
|
 Stage 5
|
Re: Car Audio - Oldschool
https://www.youtube.com/watch?v=L0ShH0xFHcU
Filmare: anonim - chiar nu mai stiu cine a filmat, iar daca cineva isi recunoaste munca, as aprecia un reminder
Montaj: amator
Daca tot nu va e dor de amintiri, vizionati filmul.
|
|
|
13-08-11, 14:00
|
|
|
Competitor CNCA
 Stage 5
|
De mentionat trupa Camuflaj care a "prestat" un concert la sfarsitul evenimentului ....si a comentat evenimentul .....la vremea respectiva nu erau asa renumiti  .Eu zic ca si-au facut treaba  cu succes iar in privinta muzicii lor e subiectiva parerea(imi plac:P).
Iar legat de spectatori....se vad pe acolo cateva persoane cunoscute....  ...poate se regasesc cativa din cei care citesc.
Last edited by basic; 13-08-11 at 14:04.
|
|
|
14-08-11, 22:15
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by basic
Iar legat de spectatori....se vad pe acolo cateva persoane cunoscute....  ...poate se regasesc cativa din cei care citesc.
|
Normal ca se regasesc, da' amorteala e atat de mare incat e greu sa dai de taste sa lasi cateva cuvinte.
|
|
|
27-06-12, 10:37
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by ReLLaXX
Normal ca se regasesc, da' amorteala e atat de mare incat e greu sa dai de taste sa lasi cateva cuvinte. 
|
Amorteala neamorteala mai exista poze dp la inceputurile inceputurilor ... cu evenimente petrecute cu 'niste' (2-3) ani in fata de nr1 asta ... socotit de voi ... astea's de la o 'intamplare' de prin Ardeal ... dar na! unii erau pe la scoala generala si-i preocupa altceva pe vremea aia (ex. fusta scurta a profesoarei or  ), altii s-au dus pe alte drumuri si nu mai gasesc timp pentru forumuri ... mai povestim/ atasam cate un set.
.. din nefericire, nu mai sunt toti pe aici  , RIP ZOZO.
Cateva poze:
va pun mai tarziu poze ... ca's pe hartie si trebe transferate, pff!
Last edited by ovidiu ala; 27-06-12 at 10:47.
|
|
|
27-06-12, 12:02
|
|
Stage 1
|
Last edited by ovidiu ala; 27-06-12 at 12:07.
|
|
|
27-06-12, 13:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ovidiu ala
Amorteala neamorteala mai exista poze dp la inceputurile inceputurilor ... cu evenimente petrecute cu 'niste' (2-3) ani in fata de nr1 asta ... socotit de voi ... astea's de la o 'intamplare' de prin Ardeal ... dar na! unii erau pe la scoala generala si-i preocupa altceva pe vremea aia (ex. fusta scurta a profesoarei or  ), altii s-au dus pe alte drumuri si nu mai gasesc timp pentru forumuri ... mai povestim/ atasam cate un set.
.. din nefericire, nu mai sunt toti pe aici  , RIP ZOZO.
Cateva poze:
Attachment 2479612
va pun mai tarziu poze ... ca's pe hartie si trebe transferate, pff!
|
Bine ai revenit Ovidiu.
Nu socotim noi. Filmul atasat mai sus este de la PRIMA etapa db Drag in Romania. Ca au fost si alte "evenimente" si "intalniri" inainte, asta e altceva. Mai aveam si o filmare de la una din primele etape EMMA in Romania (pe cand te ocupai tu de asta), tin minte pe-acolo Golf-ul 2 alb (al lui Flaviu, daca nu ma insel) cu care venise Sfigmo (Vlad), cu doua Magnat-uri de 15 (cred), si parca un democar de la MecAudio.  Daca reusesc sa dau de el ii fac un upload si aici.
Inca o data, bine ai revenit.  Era topicul ideal unde puteai sa dai buna-ziua (ca primul post pe userul tau a fost cam de bazar/telenovela).
Last edited by ReLLaXX; 27-06-12 at 17:06.
|
|
|
27-06-12, 16:30
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by ReLLaXX
....data, bine ai revenit.  Era topicul ideal unde puteai sa dai buna-ziua (ca primul post pe userul tau a fost cam de bazar/telenovela). 
|
Bine v-am gasit sanatosi/voiosi/haiosi... si gata  (gatagata :P).
... hai ma ca nu a fost chiar asa, de telenovela ... poate un pic bizara postarea.
sooo avem aici poze de demult ... avem si le punem pe masura ce ... se merita  ) :O, de ex poze cu bmw-ul galben nu punem pt ca nu-l avem decat in ipostaze jenante (la FIECARE eveniment acelasi FIASCOoo!)... cu fum din instalatie/ amplificator/ difuzoare sau, cand toata lumea astepta sa dea "pasionatul" proba cu instalatia de mii de watzi ... iar bemveu' psiusilsia! si DA! este vorba despre masina aia galbena pe care nu a vazut-o nimeni sa cante dar care s-a facut de ras ani in sir
Hai sa incercam sa ne aducem aminte de oameni care au facut ceva pt caraudioul dp aici ... si masinile lor(munca lor): 
Astea's (dupa cum cred ca se vede pe cupe) din 03/ Arad (la Strand ... adik vara).
Last edited by ReLLaXX; 27-06-12 at 17:05.
|
|
|
30-06-12, 10:46
|
|
 Stage 5
|
doamne ce amintiri din zilele alea....aici mi s-a aprins si mai tare pasiunea pentru domeniul asta
,ce senzatie erau in zilele alea masinile care faceau pamantul sa cutremure sub ele...acolo am inteles ca defapt eu eram la inceput rau de tot cu 200w pe doua tuburi de la JBL in dacia mea break,pot spune cu mana pe suflet ca ziua aia m-a schimbat total,apoi a venit si dbdragul si incet incet au trecut ceva ani buni....dar frumosi,salutari tuturor celor care au fost pionierii in domeniu,cu multi din ei ma stiu bine si m-au ajutat mai mult sau mai putin cam toti macar cu un sfat,pentru asta le multumesc tuturor.
p.s. eu am prins acea masina galbena acum vreo 3 ani daca nu ma insel la timisoara parca la logtuning unde a cantat toata ziua  )
scanspeak D2904/7100,15M ,21W/8554-00,jl12w7,d511r,h701,400bt,2xhollywood spv20,2xspv45
|
|
|
30-06-12, 15:17
|
|
Stage 1
|
Saltare man, lasa-i pe ai lu' Vio Ogarcin caaa, macar erau bine intentionati, adica ei erau dintre putinii (dintre garjisti/importatori) care chiar au incercat la momentul acela sa faca ceva ... o masina de sq, una doua de spl-u ... se zbateau sa invete, sa participe la evenimente si, culmea! chiar au reusit sa faca unul la TM (daca eram in tara ma duceam sa-i vad/ajut).
Nu de SEAT-ul cela galben si tiunat cu tabla striata la interior "ma radeam" eu ci de un bemveu galben ("are 3 tone cu insonorizantul pe el") care s-a prezentat (vorba vina pentru ca de fiecare data s-a facut de ras ... masina nu a cantat niciodata din cate stiu eu) ani de-a randul ... plangand ca "sa vezi ce ghinion!! tocmai acum mi s-au ars difurile, alternatoarele, ..."
aia o sa ramana pururea masina Romaneasca de "ASA NU! "
Poate ca ar trebui sa dechid un topic nou pe tema asta  ... caut poze!!!
Last edited by ReLLaXX; 01-07-12 at 01:58.
|
|
|
30-06-12, 18:58
|
|
 Stage 5
|
 de bmw spuneam si eu  era cu doua de 18 daca nu ma insel si un abtibild mare pe el cu ”torture tested”
|
|
|
30-06-12, 20:44
|
|
Stage 1
|
 asta chiar ca-i o noutate dar... trebuie sa-l intreb pe Bunicu (Radu) ca probabil el i l-a facut/ reglat/ dimensionat/ asezat sistemul. Oricum, asta chiar ca-i o surpriza! ... dupa nici 7 ani de "munca" masina a fost sfarsita si, culmea!!!! nu a mai ratat evenimentu'
N-am avut vreme sa 'zgarm' dupa poze dar promit ca o voi face ... bagati si voi! ca la Biharia/ PowerTuninguri de Arad/ etc a fost 'ceva lume' ...
Cu cotetu' din discutie am 'gasit, una reprezentativa: in genunchi langa masina
si inca una cu instalatia 'meseriasa' si ... (gata! cu el ca-mi face greatagreata) 
.... am primit pozele din compu' de acasa/amc cart/inaugurare.
Si apropo de Camuflaji si de timpurile 'cand nu erau atat de faimosi' multumirile lor se indreapta in primul rand spre Vladut (Sfigmo) care i-a dus/aranjat cu Cheveresan/Herman/... o cantare de cantare pe scena/cu PA adevarat pentru o intreaga, prima carevasazica! in Arad, in 2004, la EXPO. Adica el a fost primul care a avut incredere in ei si i-a promovat ... iar baietii (de calitate) nu uita! Bravo si lui si lor.
O sa caut si piesele vechi de atunci (alea care mi-au pus 'lipici' in suflet pentru ei) si le voi linicui ... cumva. De gasit piesele noi este relativ usor acum dar, pentru cine nu stie si citeste pe aici  link https://www.youtube.com/watch?v=L8yPF...3&feature=plcp
si mai multe info pe facebook/camuflajoficial . Dati cu laicuri d'alea d'ale voastre in ei ... caaa, MERITA!..  man!
Last edited by ovidiu ala; 30-06-12 at 21:03.
|
|
|
30-06-12, 21:22
|
|
|
Competitor CNCA
 Stage 5
|
Nu am vrut sa ma bag....dar apropo de "pus lipici" si de lincuri din vremea aia piesa asta de la Camuflaj a fost etalon pt mine,care cred ca s-a auzit si la AMC .. :
https://www.youtube.com/watch?v=tZHunlziCBk
Si daca tot m-am bagat salut initiativa de a pune poze din perioada aia,inainte de a participa la vreo competitie am urmarit ,tot pe internet la cat am avut acces , inceputurile car audio in RO.
Respect !
P.S. Pt mine Vlad (Sfigmo) a fost un etalon si am urmarit in perioada aceea si am apreciat tot ceea ce facea. Pot spune ca pt mine personal a fost un model si poate fara oameni ca el nu as fi prins hobby-ul,gustul pentru car audio.Chiar el a fost primul care m-a incurajat sa particip la competitii car audio si apoi ulterior si Claudiu(rellaxx).
Respect pt totdeauna !
Last edited by basic; 30-06-12 at 21:29.
|
|
|
|
|