Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 07-11-05, 23:37   #16
Laju
Cluj Street Racing Member

Stage 5

Laju's Avatar

Vrei abtibild?intrii in club.....ce primesti daca intrii?....un aptibild pt inceput....ce am facut 25?....am fost 25...toti pasionati de masini si doritori sa
facem ceva....in loc sa ma duc cu tot restul clujului de manelisti si dacii nike....
Laju is offline  
Old 08-11-05, 00:15   #17
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

ce inseamna 25? 25 ii un numar mare totusi, suntem cat de cat uniti si totusi...lasand modestia deoparte, am rupt gura targului cand am aparut 25 de masini mai mult sau mai putin modificate cu avariile aprinse unu dupaolaltu pe strada.... o fost un moment frumos.
Piry is offline  
Old 08-11-05, 11:07   #18
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

unde pot sa ma inscriu, cat costa, ceva formulare?
DACIA-Wrc is offline  
Old 08-11-05, 14:22   #19
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

deveniti FOARTE offtopic incetati sau mutati-va la CHAT ca daca nu ma apuc de sters.
Piry is offline  
Old 08-11-05, 18:45   #20
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

deci dacia-wrc...eu observ ca tie iti tre doar abtibild sa ai si tu sa poti sa le zici oamenilor ca esti din CSR..bla bla....si nu intelegi deloc care e kestia cu clubul...acuma no offence..dar daca tot nu stii ce inseamna a face parte dintr-un club atunci nush de ce te afirmi...si lajule....nu mai striga in gura mare la toata lumea \"vrei abtibild\" ca totusi ar trebui ca inca ceva lume sa fie de acord cu faptul ca le dai abtibilde...deci dacia...repet...ne pare rau dar nu se fac recrutari pana la inceputul anului...si oricum...
Old 08-11-05, 18:58   #21
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

pai, eu as putea sa vin ... si chiar puteam sa vin, ... in caz ca, va mai intalniti ... nu imi spune-ti si mie ?? va rog...
as vrea sa va cunosc si eu ...
Old 09-11-05, 13:43   #22
dragonu.21

Stage 2

dragonu.21's Avatar

Am glumit in leg cu styckeru! Am dara! Almeu so cam uzat!!!
dragonu.21 is offline  
Old 10-11-05, 13:08   #23
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

poi dc tot are oricum toata lumea, vreau si eu macar un abtibild, unde cat, cum?
DACIA-Wrc is offline  
Old 10-11-05, 17:50   #24
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

nu are toata lumea...si nu ..nu e o kestie pe care o ceri si primesti..daca tot accesezi forumul asta uita-te-n pana mea sa vezi ce inseamna o asociatie sportiva sau un club de impatimiti ai masinilor...si dupa accea posteaza aiurea.. NU ITI DAM STICKER
sandrei is offline  
Old 10-11-05, 20:17   #25
Laju

Stage 5

Laju's Avatar

Nu mai sariti la stickere....orice masina ce va fi acceptata...sau nu in club....va primi acceptul tuturor celor care am inceput treaba asta....vrei?....tu sau altul....ne spui ce masina ai...cine esti...poate te cunoastem inainte....si trebuie acordul tuturor......dupa ce ai intrat si vedem ca esti de treaba....povestim din nou daca sa primesti sticker....
Laju is offline  
Old 10-11-05, 21:08   #26
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

bine ma, pentru un milion imi fac stikere si abtibilde de imi acopar toata masina
eu v roiam sa fiu in club, am intrebat mai demult unde cat cum costa, da toata lumea o facut mijto, mi-o ajuns, faceti-va numa voi club, dc tot ma luati in gluma....dumnezo va ajute
eu n-am zis niciodata pe gratis,am zis ca sa platesc si sa fiu in club si pt abtibild, da cred ca imi ajunge culoarea ce o am pe masina, multumesc oricum de raspunsuri!!!
Old 10-11-05, 21:25   #27
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

deci problema aici nu ii deloc legata de bani ... ii cu totul alceva ... ii o pasiune, un grup un ... ii ceva ce ne uneste si ca sa aratam treaba asta, de aia facem clubu asta, tu ai inteles total gresit ideea!
Old 10-11-05, 22:28   #28
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

inca de la inceput am intrebat una alta da tot aiurea mi s-o raspuns
am spus clar ca vreaus a ma bag, doar ca nu o sa ma pot da la legale ca am dacie si asta nu merge mai mult de 50...
n-am cu ce participa
in rest is trup si suflet pentru tot ce tine de masini! Si n-am inteles deloc gresit ideea.
DACIA-Wrc is offline  
Old 11-11-05, 00:11   #29
Laju

Stage 5

Laju's Avatar

Deci....se propune la club....daca alex_ufo da acordul...e ok....daca nu....nu
Laju is offline  
Old 11-11-05, 01:08   #30
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

deci..ca sa se inteleaga..pt ca multa lume acceseaza acest forum...si nu se documenteaza...nu stiu ce se petrece in alte orase...nu are imp...a face parte dintr-un club sportiv...adica ce reprezinta CSR_ul nu inseamna ca iti pui 2 colante cu sigla si gata...nu asta ne reprezinta...plus ca fiecare nou pretendent va trebui sa primeasca acceptul fondatorilor in totalitate plus ca va trebui sa jtie anumite lucruri pe care i le vor impune acestia...trebuie sa va cunoastem sa va vedem sa vorbim sa ne auzim,etc,nu toate se intampla pe internet...va rog..documentati-va si veniti cu intrebari logice coerente si serioase..va multumesc
sandrei is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -