Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 25-09-08, 01:30   #16
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re: blocarea trotuarului cu bolovani

ieri dupamasa... in fata la liga.. apare un H3 ignora.. taote.. ghivecele cu flori, care nu permite sa se parcheze pe trotuar..

impinge.. ghivecele si se parcheaza.. fara nici o problema, un agent de la politia primariei, il intreaba daca nu a vazut ghivecele..
propietarul H3-ului.. se rasteste politistului.. si pleca...
Old 30-09-08, 19:13   #17
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

N-am mai avut chef sa citesc mai mult de jumatatea primii pagini, dar eu atat stiu ca pe trotuar se poate parca atata timp cat nu este oprirea sau stationarea interzisa cu conditzia de a lasa cel putzin 1m pentru circulatia pietonilor. De asemenea bordurile sunt domeniu public, iar locatarii nu au nici o legatura cu ele in afara faptului ca trebuie sa le curetze de-a lungul proprietatii lor, fie de zapada sau mizerii.

Jokerman170 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-08, 10:54   #18
KoKozula

Stage 5

KoKozula's Avatar

Member of:
[LANCIA]

asa.. si eu am inteles ca defapt trebuie sa vorbesc cu administratorul drumului respectiv... care .. oare cine e ? Politia locala ? sau Primaria
KoKozula is offline   Reply With Quote
Old 01-10-08, 22:47   #19
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]

Primaria
BULLDOG is offline   Reply With Quote
Old 07-10-08, 17:38   #20
MadManOvi

Stage 4

MadManOvi's Avatar

Mai este un idiot de asta pe Rovine, da asta ii ceva mai diplomat: o vopsit 2 bolovani in rosu cu alb si ii pune pe trotuar. :O
Ieri seara am lasat pe cineva jos in fata la caminele din marasti. Ca sa nu incurc am tras in fata la un garaj. Mare mi'a fost mirarea cand am vazut ca nu mai merge masina desi pana la bordura mai aveam mult. Cand ma dau jos ce vad: o janta cu cauciuc pusa in strada in fata garajului... MARE noroc a avut idiotul ca am dat cu roata in ea si nu cu spoilerul ca ii aruncam roata peste gard direct in cap.
Old 07-10-08, 17:48   #21
KoKozula

Stage 5

KoKozula's Avatar

Member of:
[LANCIA]

da.. is foarte multi din astia ...

da' .... era roata din aia plina cu beton ?
Old 07-10-08, 18:28   #22
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

clar asa fac idiotii
si multi baga si o teava in mijloc :P
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 14-10-08, 11:37   #23
KoKozula

Stage 5

KoKozula's Avatar

Member of:
[LANCIA]

noh... de ieri s-au apucat sa asfalteze strada, deci momentan nu mai am ce reclama. Sa vedem ce va face respectivul DUPA ce va fi asfaltata strada, fiindca acuma chiar e strada, si nu mai are cum planta dita-mai bolovanii pe mijlocul strazii.

later edit

Aaa, si daca tot am pomenit despre asfaltarea strazii. Eu stiam ca ar trebui ca cei care se apuca de asfaltat sa faca bine sa anunte oamenii de pe respectiva strada sa isi mute masinile cu ceva vreme inainte.

Pe mine m-a sunat taica-mio disperat sa fug acasa sa imi mut masina ca l-o sunat vice-primarul din Floresti ca imi ridica masina daca nu mi-o mut. De unde are vice-primarul Florestiului numarul meu de fix ? De unde trebuia eu sa ghicesc ca ei se apuca de asfaltat ? Cu ce drept se apuca ei sa impinga masinile din drum ca nu pot lucra de ele ?

Domnilor... traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul... si e frumoasa tara asta... pacat ca e locuita de romani.

Last edited by KoKozula; 14-10-08 at 20:14.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -