"Spectacol automobilistic la Cluj.
Clujul va fi gazda, vineri şi sâmbătă, a celei de-a doua ediţii a Transilvania Rally Show. Invitaţi de marcă şi foşti campioni internaţionali la raliuri vor participa la această competiţie auto. Printre piloţii străini care vor fi prezenţi la acest eveniment se numără finlandezul Harri Rovanpera, de cinci ori campion mondial cu echipa de uzină, ungurul Turi Tamas, campion absolut - Skoda Octavia WRC în 2004, sau Juuso Pykalisto, unul dintre cei mai buni piloţi finlandezi din ultimii 10 ani.
"Sutem văzuţi foarte bine acum în Europa. Ediţia de anul trecut a fost o premieră pentru România”, a declarat Daniel Ungur, pilot Napoca Rally Team şi unul dintre organizatori.
Foşti campioni naţionali la motor sport, Bogdan Marişca, Dan Gârtofan sau Titi Aur vor participa şi ei la show-ul auto. De altfel, toţi piloţii din Campionatul Naţional vor fi împărtiţi în grupe de patru şi se vor organiza calificări, după principiul ,,fiecare cu fiecare”. Primii doi, cei mai rapizi, vor accede în faza finală a Transilvania Rally Show.
Organizatorul principal, Marco Tempestini, de la Napoca Rally Team, a anunţat un buget de peste 100.000 de euro pentru această competiţie. Ȋntrecerea va debuta vineri, ea întinzându-se între orele 15 şi 18. Sâmbătă, programul va fi cuprins între orele 11 şi 19. Cursele se vor desfaşura în parcarea de la Polus Center."
alex stii ca nu poti posta linkuri la alte situri ...ti-am sters postul cu linkul si am postat eu ce vroiai tu sa pui...:P