Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
sa pice pe mana cui are bani sa o cumpere(nu suport sa vad discriminarile astea intre "pensionari" si juniori)! si masina inainte sa fie turata a fost lasata sa mearga umpic! nici ala nu era chiar asa magar!
alaltaieri tot la sigma era parcat un M5 de Mures maroniu an 2005 2006 foarte tare..eram in masina si nu am apucat sa fac poza din pacate..oricum daca il mai vad il pozez
Quote:
Originally Posted by tekno
ma da voi inafara de masini noi mai stiti sa apreciati ceva? defapt n-aveti de unde, ca ati iesit ca ciupercile dupa ploaie o data cu moda asta de cacat...
adik un 997 gt3 rs nu merita apreciat? lasa-ne dom'le in pace cand o sa fie postate poze cu "vechituri" din cluj care merita atentia .. o sa-mi exprim aprecierea shi fata de ele..
e un lucru normal k un automobil ink rar pe la noi k gt3 rs sa fie apreciat.. parerea mea..
__________________ there was a time when cars were cars, and men were men who drove cars
Am vazut ferrariul a nu stiu cata orara, dar de data asta a intrat in depasire si in viraje. Vai mama, ce urat suna toba la asta! Exact ca si un scooter! Mie mi-ar fi rusine daca as avea o masina atat de faina care suna ca si un tantar. Mai bine nu as da peste 2000 de ture...
Vai, vai...
Quote:
Originally Posted by di48lo
Am vazut ferrariul a nu stiu cata orara, dar de data asta a intrat in depasire si in viraje. Vai mama, ce urat suna toba la asta! Exact ca si un scooter! Mie mi-ar fi rusine daca as avea o masina atat de faina care suna ca si un tantar. Mai bine nu as da peste 2000 de ture...
Vai, vai...
Mdah...hai sa il oprim sa ii propunem sa isi puna capete de toba BORLA...va suna un pic mai frumos si mai gros cu cei 8 cilindri pe care ii are...cine se anunta sa ii vanda doo??? stiu sigur ca e plin pe o groaza de dacii in Cluj..Bafta