Salut baieti!Tin sa spun ca sincer imi pare rau pentru ce a iesit la asa zis prima cursa legala din CLuj-Napoca!Intentia mea nu a fost asta,ci o cursa care se se desfasoare intr-un cadru legal,in primul rand ,iar in al doilea rand sa avem si noi clujenii ceva al nostru ,sa nu depindem de nimeni vis-a-vis de cursele de masini si motociclete!dat fiind faptul ca am fost coplesit ,ba chiar placut surprins de numarul mare de participanti si spectatori(cu mult peste asteptarile mele),a degenerat in ceea ce a vazut fiecare dintre noi ,care ne am aflat acolo.Am incercat de repetate ori sa ordonam multimia ,dar in cele din urma in ideea evitarii producerii unor gavre acidente,am hotarat incetarea curesei.
Cu privire la organizarea unei noi etape de viteza da ,intradevar va mai avea lok si nu doar una ci intentionez sa creez un adevarat campionat.Prea multe detalii nu va pot da in legatura cu viitoarea etapa,deoarece in fiecare zi modific ,aduk ceva nou!
Ce informatii va pot furniza ,e faptul ca acestea 80% se vor sustine pe timp de zi,cel mai probabil duminica dupa-amiaza,apx din 6 in 6 saptamani.Pentru inscrieri in mare se va proceda astfel:Concurentii vor lista un formular care il vor gasi pe
www.koracing.ro,il vor completa si impreuna cu copiile actelor masinii si a acestuia(permis conducere,act identitate,talonul masinii,I.T periodica+asigurarea obligatorie) ,se vor prezenta la lokul sustinerii etapei(aeroport).Deasemenea,concurentul este obligat sa ia la cunostinta regulamentul de ordine interioara si cel de participare,care vor fi publicate pe site,deasemenea sa isi timita datele cerute in formular la adresa
[email protected],pentru a fi luat in evidenta si incadrat in grupe.Masinile vor intra cu cel putin 3 ore inainte de inceperea concusului,acestea fiind insotite doar de concurent.
In ceea ce ii privesc pe spectatori,va pot spune ca vor fi puse in vanzare bilete cu o saptamana,doua sau chair trei inaintea concursului ,aceastea putand fi gasite la pucte de vanzare care le voi face cunoscute cand este momentul.Foarte important e faptul ca nu se vor gasi bilete in ziua si locul sustinerii etapei(la aeroport), ci probabil se vor mai vinde la unul sau mai multe din punctele de vanzare(daca vor mai fi).Cine nu detine bilet nu va avea cum sa intre!!!falsificarea biletelor se pedepseste conform legii!!Acesta sunt reguli impuse de autoritati!(aviz amatorilor)