Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 28-04-05, 10:19   #1
Ko Racing

Stage 2

Default Se preconizeaza o adevarata cursa la Cluj

..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	logoko_269.jpg
Views:	74
Size:	29.6 KB
ID:	25650  
Ko Racing is offline  
Old 28-04-05, 10:23   #2
Ko Racing

Stage 2

Salut baieti!Tin sa spun ca sincer imi pare rau pentru ce a iesit la asa zis prima cursa legala din CLuj-Napoca!Intentia mea nu a fost asta,ci o cursa care se se desfasoare intr-un cadru legal,in primul rand ,iar in al doilea rand sa avem si noi clujenii ceva al nostru ,sa nu depindem de nimeni vis-a-vis de cursele de masini si motociclete!dat fiind faptul ca am fost coplesit ,ba chiar placut surprins de numarul mare de participanti si spectatori(cu mult peste asteptarile mele),a degenerat in ceea ce a vazut fiecare dintre noi ,care ne am aflat acolo.Am incercat de repetate ori sa ordonam multimia ,dar in cele din urma in ideea evitarii producerii unor gavre acidente,am hotarat incetarea curesei.
Cu privire la organizarea unei noi etape de viteza da ,intradevar va mai avea lok si nu doar una ci intentionez sa creez un adevarat campionat.Prea multe detalii nu va pot da in legatura cu viitoarea etapa,deoarece in fiecare zi modific ,aduk ceva nou!
Ce informatii va pot furniza ,e faptul ca acestea 80% se vor sustine pe timp de zi,cel mai probabil duminica dupa-amiaza,apx din 6 in 6 saptamani.Pentru inscrieri in mare se va proceda astfel:Concurentii vor lista un formular care il vor gasi pe www.koracing.ro,il vor completa si impreuna cu copiile actelor masinii si a acestuia(permis conducere,act identitate,talonul masinii,I.T periodica+asigurarea obligatorie) ,se vor prezenta la lokul sustinerii etapei(aeroport).Deasemenea,concurentul este obligat sa ia la cunostinta regulamentul de ordine interioara si cel de participare,care vor fi publicate pe site,deasemenea sa isi timita datele cerute in formular la adresa [email protected],pentru a fi luat in evidenta si incadrat in grupe.Masinile vor intra cu cel putin 3 ore inainte de inceperea concusului,acestea fiind insotite doar de concurent.

In ceea ce ii privesc pe spectatori,va pot spune ca vor fi puse in vanzare bilete cu o saptamana,doua sau chair trei inaintea concursului ,aceastea putand fi gasite la pucte de vanzare care le voi face cunoscute cand este momentul.Foarte important e faptul ca nu se vor gasi bilete in ziua si locul sustinerii etapei(la aeroport), ci probabil se vor mai vinde la unul sau mai multe din punctele de vanzare(daca vor mai fi).Cine nu detine bilet nu va avea cum sa intre!!!falsificarea biletelor se pedepseste conform legii!!Acesta sunt reguli impuse de autoritati!(aviz amatorilor)
Ko Racing is offline  
Old 28-04-05, 10:24   #3
Ko Racing

Stage 2

posibila data in ceea ce priveste sustinerea urmatoarei etape de viteza e 5 iunie!!!!dar nimik nu e batut in cuie!VOi reveni cat de curand cu noi amanunte sau chiar modificari!Vis-a-vis de fortele de ordine,de data aceasta voi avea grija sa nu se mai repete ceea ce s a intamplat!Inca ceva im portant,e posibil ca de aceasta data numarul biletelor sa fie limitat,tocmai pt a evita producerea unor ambuscade!Posibil ca cei care vin cu masinile ,dar nu concureaza,sa parcheze in curtile depozitelor de en-grose de vis a vis de aeroport! Cu stima Tibi Baias!
Ko Racing is offline  
Old 28-04-05, 10:25   #4
Ko Racing

Stage 2

Posibile grupe pt K.O. Racing etapa viitoare!

Grupe KO Racing autoturisme

A1 – 1- 65 CP
A – 66 - 80 CP
B – 81 – 100 CP
C – 101 – 130 CP
D – 131– 160 CP
E – 161 – 200 CP
F – 201 – 250 CP
G – 251 – 300 CP
H – peste 300 Cp
KO speciala – la liber
Ko Racing is offline  
Old 28-04-05, 10:26   #5
Ko Racing

Stage 2

Masinile care au puterea motorului peste 100 cai putere....vor concura pe distante de peste 400 m ,maxim 900,deci e posibil sa mai ajustez.Stiu ca in cazul in care va fi iar pe 900 m ,ai mare dreptate,e nevoie de forte serioase de ordine.E posibil daca conducerea aeroportului accepta sa pun publicul pe ambele parti,sa ajustez din lungimea traseului! dupa cum v-am mai zis tot ce am scris acum e posibil sa sufere modificari,chiar majore!In legatura cu data ,eram decis sa organizez mai repede,dar din pricina faptului ca se vor sustine cuse la arad si oradea nu vreau sa ma intercalez cu colegi de acolo!
Ko Racing is offline  
Old 28-04-05, 11:14   #6
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

in sfarsit un progres, ma bucur ca ai citit parerea fiecaruia care sa exprimat aici pe forum. acuma nu cred ca mai are cineva ceva de comentat.

va fii aproape perfect.
Piry is offline  
Old 28-04-05, 11:20   #7
Ko Racing

Stage 2

As mai vrea sa amintesc faptul ca intentionez sa promovez doamnele domnisoarele in ceea ce priveste cursele de masini,ba chiar la sfarsitul sezonului estival sa organizez o etapa special pentru dansele!Dar pentru a duce la indeplinire,am nevoie de cat mai multe participante pentru a organiza aceasta etapa.Deasemenea tin sa va multumesc tuturor participantilor si spectatorilor cursei din 9 aprilie,desi unii au exagerat putin,dar era si normal deoarece sa creat sindromul de ceata,deci tin sa le multumesc ca au venit intr un numar atat de mare.Daca privesti doar partea buna a lucrurilor ,e ok ,avand in vedere interesul acordat acestei manifestatii!!!Sper din inima ca data aceasta sa fim atat noi mai bine organizati cat si dumnaeavoastra putin mai disciplinati,ca la urma urmei pentru noi tot facem ce facem!va multumesc!
Ko Racing is offline  
Old 28-04-05, 15:30   #8
Cristi Bodea

Stage 1

Cristi Bodea's Avatar

SA FIE INTR-UN CEAS BUN
Cristi Bodea is offline  
Old 28-04-05, 17:01   #9
Ko Racing

Stage 2

Ko Racing in colaborare cu Sfigmo Audio intentioneaza sa organizeze un week end al motoarelor in Cluj si anume in 3 si 4 iunie pe platoul salii sportului se va organiza un concurs tuning(miss tuning),deasemenea un concurs de linii audio si video,acestea fiind urmate de etapa de viteza din 5 iunie 2005 de pe Aeroportul International Cluj-Napoca.Va multumim!
Attached Thumbnails

Name:	baias_con_dios_261.jpg
Views:	72
ID:	25677  
Ko Racing is offline  
Old 28-04-05, 19:36   #10
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

miss tiuning
Piry is offline  
Old 28-04-05, 22:03   #11
Ko Racing

Stage 2

IN curand voi intar in posesia unui anumit numar de bilete pentru etapa formulei 1 din Buda-Pesta!Cine este interesat ,sa ma contacteze la 0745081977.In curand voi afisa si preturile biletelor,cel mai probabil dupa Sfintele Sarbatori!Cu aceasta ocazie va urez Sarbatori Fericite!
Attached Thumbnails

Name:	baias_con_dios_169.jpg
Views:	77
ID:	25711  
Ko Racing is offline  
Old 29-04-05, 20:23   #12
Xdriver

Stage 5

Xdriver's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[CSR]
[Opel]
[Old School Cars]
[FORD]
Default salut

Salutare
Tot respectul pentru efortul depus pt organizarea viitoarei curse, insa am si eu o intrebare: De de nu se face proba de viteza pe 400m cum se face peste tot?, macar pt masinile sub 180-200cp.
Sarbatori fericite tuturor
Xdriver is offline  
Old 30-04-05, 17:33   #13
alexufo
Cluj Street Racing Member

Stage 5

alexufo's Avatar

Member of:
[CSR]
[DACIA]
[PEUGEOT]
[CITROEN]
[Competitor CNCA]

nici eu nu inteleg de ce vreti neaparat sa dea omu cu 100 de cai pe 900 de metrii????ca dieselu bate la 900 un benzinar pt ca are momentu mai mare ...nu este corect
peste 150 180 -da .acolo sa fie pe 900 de metri
Old 11-05-05, 17:26   #14
Ko Racing

Stage 2

Ok.distanta pe care vor alerga concurentii este de 500m,indiferent cai putere sau grupa din care face parte!motocicletele deasemenea,vor alerga fara excetptie tot pe aceiasi distantza!Acestia vor concura la libera alegere.
Attached Thumbnails

Name:	baias_con_dios_302.jpg
Views:	73
ID:	26832  
Ko Racing is offline  
Old 11-05-05, 19:19   #15
lancerEvo

Stage 5

lancerEvo's Avatar

tare faza Baias con Dios.jpg da nu stiu dc atasezi poza la fiecare mesaj...
p.s. scuze de off topic
lancerEvo is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -