08-08-07, 12:26
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj
la voi ar trebui un mod 24 din 24 sa taie si sa spanzure pe topicurile astea
bzsa ai postat aiurea
piry are dreptate in felul lui atata doar ca nu trebuia atacu la persoana
si restu au postat aiurea ca musca-n lapte
|
08-08-07, 12:32
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
la voi ar trebui un mod 24 din 24 sa taie si sa spanzure pe topicurile astea
bzsa ai postat aiurea
piry are dreptate in felul lui atata doar ca nu trebuia atacu la persoana
si restu au postat aiurea ca musca-n lapte
|
da wob ai dreptate am gresit dupa ce am pus pozele pe topicul asta mi-am dat seama ca trebuia sa il pun la pozele si am cerut sa fie sterse sau mutate
acum mai mult ce puteam sa fac
numa ca sunt cativa isteti care repede sar sa arunce cu pietre....ce sa faci asta e comunitatea din cj 'frumos ce sa zic'
|
|
|
08-08-07, 13:30
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
sincer ... daca nu'ti place nu mai intra, nu te obliga nimeni, nici pe tine nici pe altu ...
|
|
|
08-08-07, 14:45
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Offtopic din "Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj"
Continuati aici sau pe topicul "Chat",daca mai aveti ceva de discutat pe tema resp.( insa ma indoiesc). Discutiile vor fi absolut civilizate,orice salt peste cal,va fi pedepsit cum se cuvine.
Multumesc pentru intelegere!
PS: Discriminarea avand la baza nationalitatea/religia/particularitati fiziologice/etc ,sunt interzise de legile tarii in primul rand,iar acesta fiind un forum public se supune acelorasi reglementari.
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
Last edited by lascarica; 08-08-07 at 14:48.
|
|
|
08-08-07, 15:00
|
|
Stage 5
|
Re: Offtopic din "Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj"
Acuma daca tot am deschis topic nou, nu eu dar totusi asja pare, zic ca pozele alea au fost motivul pt care a inceput offtopicul, si alea cam, lipsesc.
|
|
|
08-08-07, 15:15
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [2 Roti]
|
Re: Offtopic din "Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj"
Quote:
Originally Posted by ZanDer
Acuma daca tot am deschis topic nou, nu eu dar totusi asja pare, zic ca pozele alea au fost motivul pt care a inceput offtopicul, si alea cam, lipsesc.
|
a fost mutate la POZE
|
|
|
08-08-07, 15:28
|
|
Stage 5
|
daca tot suntem pe offtopic ... "au" nu sjtiu cauzele erorii ... zic si io numa asja ...
|
|
|
08-08-07, 16:37
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
cauza erorii? pai oare care sa fie, poate de aia ca nici bine nu stie sa scrie, si el intra pe fortiuning
|
|
|
08-08-07, 16:40
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aldoadabass_wrs
mah oameni daca aveti ceva probleme...este pm...sau mess sau chiar mai bine va intalniti shi va reziolvati problemele....nu pe forum....
|
eu n-am nici o problema, sunt sanatos tun, multumesc de interes.
EU NU MA CERT, el nu stiu, ce se petrece aici sunt defapt DISCUTII, asa se numesc ele. Stii de ce? pentru ca nu putem sa fim toti de aceasi parere...imposibil. a da si mai e si motivul ca unii au IQ mai mic decat HI-Q
|
|
|
08-08-07, 17:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Piry
eu n-am nici o problema, sunt sanatos tun, multumesc de interes.
EU NU MA CERT, el nu stiu, ce se petrece aici sunt defapt DISCUTII, asa se numesc ele. Stii de ce? pentru ca nu putem sa fim toti de aceasi parere...imposibil. a da si mai e si motivul ca unii au IQ mai mic decat HI-Q
|
in fine...e irelevanta discutia asta...nu am nimic cu tine...nici cu el...ideea e aceste discutii aiurea nu si au rostul...cat despre moderatori...ar fii bine sa fie ceva mai prezenti pt a aplana aceste discutii...wherever..cat despre....cluburile pomenite in discutii a fost aiurea pt ca ui d aici se nasc discutii aiurea shi se disrug multe gasti shi se f//t prieteniile....cine vrea pricepe cine nu ,nu....asta e
|
|
|
08-08-07, 20:00
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
huh man zici ca traiesti in filmele din anii 80 cu gastile de tineri & masini. relax
cat despre ''prezenta moderatorilor pe forum''
Eu stiu ca e vacanta mare si unii se plictisesc acasa si mai baga un carcotel pe forum , asta nu inseamna ca Moderatorul trebuie sa fie non stop pe forum sa corecteze dupa altii.
''prezenti pt a aplana aceste discutii...wherever''
ce este acel wherever ? adica cum wherever ?
De ce se intra in polemici ? Simplu pt ca unii habar nu au ce anume inseamna un forum . de ce se face offtopic si se ajunge la povesti cu pesti ? simplu .. unii nu respecta nici cea mai elementara regula a forumului . sa nu mai zic de faptul ca sunt convins ca 80 % din useri nu l-au citit sau nici macar nu stiu unde se afla .
|
|
|
08-08-07, 20:28
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
|
nu suntem pe www.culinar-tuning.ro? tocmai vroiam sa dezvalui reteta mea secreta de sosete coapte cu sos de unghie de porumbel....yummi
|
|
|
09-08-07, 17:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
huh man zici ca traiesti in filmele din anii 80 cu gastile de tineri & masini. relax
cat despre ''prezenta moderatorilor pe forum''
Eu stiu ca e vacanta mare si unii se plictisesc acasa si mai baga un carcotel pe forum , asta nu inseamna ca Moderatorul trebuie sa fie non stop pe forum sa corecteze dupa altii.
''prezenti pt a aplana aceste discutii...wherever''
ce este acel wherever ? adica cum wherever ?
De ce se intra in polemici ? Simplu pt ca unii habar nu au ce anume inseamna un forum . de ce se face offtopic si se ajunge la povesti cu pesti ? simplu .. unii nu respecta nici cea mai elementara regula a forumului . sa nu mai zic de faptul ca sunt convins ca 80 % din useri nu l-au citit sau nici macar nu stiu unde se afla .
|
pt tine ce inseamna whatever???...corectez
|
|
|
09-08-07, 18:37
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
|
pai wherever e tot una cu whatever ?
dooh
|
|
|
09-08-07, 20:03
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
|
cj-01-wob, draga intra te rog pe messenger sa-ti trimit reteta aia pentru prajiturile alea, este absolut bestiala draga.....a scuze iara am incurcat forumu.
|
|
|
|
|