Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 11-04-05, 00:46   #181
aR99bMw

Stage 5

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"M-A-X\"
Caline... mersi de cursa! Bine ca macar am putut sa ne dam... cat a fost... si apropo de aia care se intorceau fara nici o treaba, era sa o patesc si eu cu unu'.... (Nu ai mai sunat pt pragurile alea!!)
In fine.... Noi sa fim sanatosi...
Si sa ne vedem la fel...

sal )....am uiat ma sa te sun......ca m-am luat pe graba...ca am dormit pana pe la 2... sper sa ne mai intalnim....!
aR99bMw is offline  
Old 11-04-05, 01:26   #182
GT

Stage 2

GT's Avatar

faza e ca daca ziceau ca se anuleaza cursa shi trimiteau spectatorii asha incet acasa se puteu reorganiza apoi chiar daca ramaneau numai concurentzii da facea ceea ce trebuiau sa faca adica saconcureze
Parerea mea ii ca trebuia asteptat pana se mai linisteau apele shi mergea lumea cat de cat acasa iar apoi se putea relua cursa.Shi ceea ce ai facut ei ca au dat drumul tuturor mashinilor pe pista reprezenta un risc mult mai mare decat il reprezentau cei care se bagau mai infatza shi \"nu stateau pe iarba\"(f***i sorele) pt mergeau totzi ca nebunii sintr-o directzi e shi-n alta.since io m-am bucurat ca m-am dus ca ata timp cat motoarele merg shi sunt prezente nu ma intereseaza in rest . Sper din tot sufletu sa se mai faca shi sa iasa de nota 10*!!!
GT is offline  
Old 11-04-05, 01:32   #183
TND--TEAM

Stage 5

TND--TEAM's Avatar

FILME DE LA CURSA O SA FIE SAU MACAR POZE
TND--TEAM is offline  
Old 11-04-05, 01:57   #184
bobo32

Stage 5

bobo32's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Piry\"
POATE ca organizatorii sau gandi prea mult la bani si au urmarit sa scoata profit mult de pe chestia asta, repet... POATE
SA FII CONVINS ca organizatorii si-au scos mai multi bani decat se gandeau, si-au umplut frumos buzunarele si baietii de la porti, si de acolo incolo nici pe dracu nu a mai interesat nimic.
bobo32 is offline  
Old 11-04-05, 03:31   #185
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Au facut mult mai putini bani decat puteau face. Si sarind peste asta, aspectul financiar trebuia sa fie unul secundar avand in vedere ca au fost primele legale la Cluj.

Cum spuneam... Invatatura de minte. Respect totusi pentru initiativa si ganduri de mai bine pentru cei ce vor mai incerca. Cred ca pana la urma toata lumea a invata cate ceva. Unii sa organizeze, altii sa vina cu prietenele si sa \"se traga pe iarba\", altii (sper) sa stea acasa in loc sa incurce sau sa faca suta de metri viteza peste pista.

PS: A fost singura data cand mi-am dorit sa am si eu vreo 2,30 m inaltime... Sa pot sa stau PE IARBA si sa vad tot. Asa m-am multumit sa ma uit peste umerii jmecherilor care au platit bilet la randurile din fata. Stiti voi... alea de la mijlocul (aproape) pistei unde daca nu din proprie initiativa, macar din bun simt nu erau disponibile pentru spectatori.
Old 11-04-05, 07:16   #186
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"sfigmo\"
Ma bag si eu sa spun cateva cuvinte desi am plecat inainte de a se sparge treaba pe aeroport...eu personal cred ca s-au depasit cu mult asteptarile celor care au organizat aceasta treaba...au fost foarte multi oameni prezenti acolo...fosrte foarte multi...prea multi...ce s-a gresit insa e ca nu s-a cerut ajutorul unor oameni cu experienta in domeniu, cei care au mai organizat pana acum curse legale...SEBASTIAN de exemplu...daca se lasa deoparte mandria si orgoliile masculine tipice barbatului roman si se dadeau niste telefoane pentru a cere sprijin in organizarea acestui eveniment, sa nu se fi pus accent atat pe numele evenimentului ci pe ceea ce ar fi putut iesi, s-ar fi facut treaba buna...politia a fost cooperanta oricate critici au luat de la public...nu e treaba lor sa aiba grija de circulatia pe aeroport si prezenta echipajelor de la politia rutiera nu este obligatorie acolo, pista de avioane nefiind un drum public.jandarmii erau prezenti pentru a asigura paza aeroportului neavand absolut nici o legatura cu tinerea hoardei de oameni care umblau pe pista in frau...nu cunosc domeniul organizatoric in privinta curselor astea dar ca un outsider privind initiativa a fost buna, lume s-a adunat, interes pentru curse este...se vor mai face dar pentru cine le va organiza un sfat...cereti ajutorul celor care au facut-o deja si carora le-a iesit mai bine...bafta si bravo pentru intentie...organizatorilor, capul sus in continuare

De ce vorbesti de mine daca nu cunosti situatia?
Despre ce orgoli e vorba?
Poate-i intrebi pe cei din Iasi si Ct cum i-am ajutat fara nici un interes.
Nu m-a sunat nimeni si nu aveam cum sa ma bag in treaba altcuiva, nu ma pot invita la tine acasa.
La cursa trebuiau 100jandarmi, publicul e peste tot lafel de recalcitrant si neascultator, se distreaza pe nervi organizatorilor insa asta nu scuza liplsa de tact a celor ce au depus diligente pt a desfasura aceasta pseudoetapa.
Va rog nu mai vorbiti dupa ce vi se pare voua.
Acum sa colaboram cu vechii organizatori ar fi o crma sa ne asociem cu cineva CARE A DATO IN BARA ATAT DE RAU SI URAT.Ne-ar afecta pe toti si asa aprobarile vor fi mult mai greu luate.

SEBASTIAN is offline  
Old 11-04-05, 07:20   #187
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"bobo32\"
Quote:
Originally Posted by \"Piry\"
POATE ca organizatorii sau gandi prea mult la bani si au urmarit sa scoata profit mult de pe chestia asta, repet... POATE
SA FII CONVINS ca organizatorii si-au scos mai multi bani decat se gandeau, si-au umplut frumos buzunarele si baietii de la porti, si de acolo incolo nici pe dracu nu a mai interesat nimic.

Nu cred ca asta au urmarit, sa-si umple buzunarele, desi pretul in comparatie cu cel pus de noi la bucuresti e cam sus, noi avem intrarea la 50 000lei.
E problema pt oricine reclama la protectia consumatorului cu biletul in mana, le poate face mari greutati facandu-i sa piarda multi bani deoarece au vandut acces la un eveniment care nu s-a desfasurtat conform asteptarilor si celor anuntate.
Deci cred ca scopul cu banii a fost secundar si ca sincer le pare rau ca a iesit asa de prost.
SEBASTIAN is offline  
Old 11-04-05, 07:49   #188
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

SEBASTIAN ai interpretat gresit...tocmai spuneam ca daca iti cereau ajutorul sunt convins ca iesea mai bine...si nu au facut-o...asta era ideea...bafta
sfigmo is offline  
Old 11-04-05, 11:11   #189
Kamikaze

Stage 2

COORDONATOR KORacing

Nu va suparati pe mine dar am fost coordonator si recunosc o greseala majora in organizare, adica faptul ca s-au vandut biletele la fata locului!!!
Data viitoare si va fi peste o luna biletele se vor vinde cu 2 sapt innainte si nu vor fi mai multe de 4000 + 500 de jandarmi, pt ca atunci cand mergeam sa-i rugam sa paraseasca pista eram scuipati , injurati si pe deasupra am muscat si cateva bucati in gura( le-am dat innapoi, deci nu ma plang ).Cand am vazut ca nu se poate incepe pt ca treceau o gramada pe pista, am mers si i-am rugat sa se imparta in doua tabere, pe ambele parti;curios a fost faptul ca atunci cand le-am dat voie sa treaca nu a mai trecut nici unul.Pe deasupra cei care trecusera o data faceau faze de genul: \" Ioane, n-ai o tigara?\" - si fugea repede la Ion care era pe partea cealalta a pistei sa-si primeasca portia de cancer.
Pe langa defectele organizarii, cred ca principalul factor al acestui esec a fost publicul care a dat dovada de o totala lipsa de civilizatie.Am spus ca se poate intra pe aeroport , ca spectator , pana la 11.45; innainte de ora 10 au rupt portile; nu cred ca daca ar fi stat in ordine, civilizat la rand , nu ar fi intrat toti. Pentru cultura poporului roman ii putem multumii lui Ceausescu, care a luat toti tzaranii de la coada vacii si i-a facut maistrii in glorioasele uzine ale patriei, facand dintr-un centru universitar si cultural cum este ( a fost ) Clujul , un oras plin de prosti si de tzarani.Aceia care s-au imbulzit si au rupt portile, se vor duce azi la bloc si vor zice(citez): \"Sa vezi ma ce am facut: i-am spart pe toti mah.Le-am bagat p***-n gura la organizatori ca am rupt portile si am intrat pa gratis frate , da' sugacii or anulat cursa, futui in gura sa-i f**.Am vrut sa-i sparg pa toti ba frate da' era garda acolo! \" Din pacate aceasta este cultura unui popor care pretinde ca isi are originile in una dintre cele mai mari civilizatii ale antichitatii.
Lucrul pe care il regret cel mai mult este ca cei veniti de departe au venit degeaba, pe cheltuiala proprie pt ca sunt trup si suflet pt acest \"sport\".Ne cerem cuze in special baietilor din Hunedoara care au batut atata drum sa le fie motoarele calcate in picioare si distruse de niste tzarani.Nu stiu daca va inchipuiti durerea si rusinea care este in inimile organizatorilor, care au fost si ei trup si suflet pt aceasta cursa, dar care din pacate s-a terminat asa de nasol.
Inca o data ne cerem scuze baietilor din Hunedoara, Arad si Timisoara!!!
Kamikaze is offline  
Old 11-04-05, 12:12   #190
bobo32

Stage 5

bobo32's Avatar

deja daca nu ma inseala ochii ii a 3-a sau a 4-a oara cand vad acest post, din partea lui Kamikaze... s-au blocat tastele
bobo32 is offline  
Old 11-04-05, 12:33   #191
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

restu le-am shters...
kamikaze ai face bine sa mai termini cu acelashi post... te-am intzeles de prima data... ia o pauza...
tekno is offline  
Old 11-04-05, 12:37   #192
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

)))))))))))))))))
Piry is offline  
Old 11-04-05, 12:47   #193
sumu03

Stage 2

sumu03's Avatar

Vreau sa subliniez si eu cateva lucruri: in primu rand vreau sa zic ca aceeia care au spus ca au fost plin de tarani la curse nu preau au dreptate in totalitate pentru ca peste tot asa se comporta publicu daca nu sunt stapaniti de cineva si bineinteles daca nu au mai fost la asa ceva. Credeti ca in Bucuresti daca s-ar organiza pentru prima oara asa ceva, nu ar fi la fel daca nu ar fi cineva care sa ii contoleze pe spectatori, adica jandarmii? Eu cred ca bucurestenii ar fi facut mult mai urat daca erau in locul clujenilor. Insa normal ca acuma asa ceva acolo nu o sa se intample pt ca ei au invatat sa respecte aceste curse cat de cat. IN al doilea rand au fost multi mai multi specatatori decat se astepta cineva, asta deoarece aici la noi in cj nu se intapla mai nimik nicioadata. Eu zic ca majoritatea celor care au fost erau pasionati de curse, insa fiind prima oara la asa ceva nu stiau cum sa se comporte, deci pana la urma vina este a oranizatorilor si nu a \"TARANILOR\" din cj, deoarece daca bagau 300 de jandarmi care sa faca unpic de ordine si dispciplina eu nu cred ca nu se faceau cursele in cel mai civilizat mod.
Dupa ce s-a intamplat sambata la Cluj, dupa cum ziceau si altii va fi foarte greu ca in viitorul apropiat sa se mai obtina aprobari pentru asa ceva, insa daca se va face un plan concret care sa prezinte siguranta atat pentru participanti cat si pentru spectatori, eu cred ca aceste aprobari se vor obtine, bineinteles daca vor exista niste oameni cu capu pe umeri, care sa se gandesca la ce fac inainte sa faca acel lucru!
Eu imi doressc din tot sufletu ca in amaratu asta de cj sa se mai organizeze curse, si as vrea ca cei de la bucuresti sa fie cu idea, chiar sa fie o etapa de legala aici la noi, eu zic ca asa spectacol si public nu ar mai avea nicaeeri!
sumu03 is offline  
Old 11-04-05, 13:45   #194
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

si ( acel public ) care o vazut un condensator instalat si o zis ca ii nos si nitro si ai de **** me ca asta rupe tat cu nitro ala ce is???

sau aia care aruncau cu tat ce prindeau in jandarmi???

sau aia care luau becurile de pe pista...???

sa fim seriosi....
Old 11-04-05, 14:15   #195
Kamikaze

Stage 2

da ma fratiilor, pt. un popor care vrea sa intre in Europa vi se pare normal sa-ti trebuiasca 700 de jandarmi cu scuturi si bastoane ca sa poti organiza o cursa???????
Kamikaze is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -