14-06-07, 02:37
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Re: Transilvania Tuning Days 2007
...cu scuzele de rigoare...
ati vazut pagina unde e prezentata pe larg expozitia, locatie, etc
ptr cei ce doresc inchiriere de spatiu expozitional - va rog un mail sau tel la
Horatiu Calugar de la Publisys care va poate da toate detaliile legate de suprafata, costuri, locatie in cadrul expo
Machetele mele
|
|
|
18-06-07, 20:25
|
|
Stage 3
|
is foarte curios care din cluj participati la expo.... care va veti expune bestiile......
|
|
|
19-06-07, 14:31
|
|
Stage 5
|
cine vrea sa expuna..va rog un email sau telefon...plizzzzz..e important sa stim cum aranjam masinile
|
|
|
23-06-07, 22:35
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Racing Syndicate]
|
Am fost azi pe la expo si nu prea am ramas impresionat. putine masini si in legatura cu DB Drag nu am vazut nimik. s-a anulat cumva concursul pt ca am inteles ca trebuia sa inceapa la 12 dar nu era nimik.
|
|
|
24-06-07, 01:59
|
|
Stage 5
|
Concursul de DB Drag a avut loc.
Castigatori, detalii etc..pe pag princpala cat de curand.
|
|
|
24-06-07, 21:35
|
|
Stage 5
|
Felicitari la toata lumea pentru participare, organizare, etc..felicitari castigatorilor..inclusiv mie! :P )
Hai la mai maaree!!..si sa ne vedem la mare..la FEVER!!!!
|
|
|
25-06-07, 13:25
|
|
Stage 5
|
ceva poze facute de mine
|
|
|
25-06-07, 13:31
|
|
Stage 5
|
acum am reusit. Am sa mai pun cateva mai incolo
|
|
|
25-06-07, 18:36
|
|
Stage 5
|
Gata cu Expo
Cateva concluzii:
Per ansambu a fost ok, da, bineinteles ca totdeauna exista un DAR.., au fost si lipsuri.
Principalul minus a fost lipsa unor masini (participanti) care s-au anuntat si nu au mai venit. Din pacate asa e in Romania, tara lu peste...
Nu avem inca mijloacele necesare ptr a trage la raspundere pe cei care zic una si fac alta...
Multi comenteaza (am citit alte topicuri) ca masini din topor, ca organizare slaba ca...etc. Alte comentarii sunt legate de jurizare, sincer in acest subiect nu ma pronunt..de aceea am refuzat categoric in a face parte din juriu. Clasificarile s-au facut in baza unor punctaje .... corectitudinea si obiectivitatea acestora pot fi discutate la nesfarsit....
Vreau pe aceasta cale sa le multumesc celor de la 4tuning....chiar daca Show-ul a avut minusuri, colaborarea a fost buna si promite multe ptr viitor.
Spider Tuning multumeste tuturor celor care au participat precum si celor care au venit sa ne viziteze.
|
|
|
26-06-07, 12:03
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
sincer .. nu cred ca de vina e organizarea sau jurizarea... pot za zic ca am ajutat la jurizare si chiar a iesit corect matematic, dupa cum erau masinile cotate.... loganul rosu a castigat pt ca intradevar a adunat cele mai multe puncte din cate stiu io.. fiind o masina terminata..
public.... nu prea a fost.. poate ca multi nu stiau de expo... aci poate au un pic de vina organizatorii...
masini.. desi cele mai multe prezente la un expo vreodata facut in cj, au parut putine pt intinderea mare ca suprafata.Nu comparati cu ce a fost la october tuning fest , era un cort si oamenii 5 pe mp, plus ca au stiu sa isi vanda marfa... si sa aduca lumea (respect)
masina facute din topor, frate.. asta e insulta... sincer iti dau topor si o lada de bere daca scoti tu din topor '' la valoarea ta'' vreo masina la nivel sa nu iti fie jena sa iesi pe strada
loganul portocaliu.. prima masina a omului.. io zic sa lasati insultele si sa incurajati un pic... a facut un efort cu paintu ... si numai la categoria aia a participat, nu fiti rai
premierea.. totusi la cati oameni au fost si la 5 lei biletu io zic ca e moca, iar cei ce au castigat au primit cazare la mare.. pt urmatorul show.. io zic ca nu e rau
de ce nu e la fel de mare si lat ca 4tuning days bucuresti... hai ma chair merita raspuns???
carcotasi vor fi veci... asta e ... deocamdata il asteptampe urmatorul la cj, vedem ce fac urmatorii organiaztori
ps: sper ca v-au placut masinile prezentate de mine , matizul, fordul taunus, si fiat-ul 500
all the best from SmokeDesign, Smoke out
|
|
|
26-06-07, 14:04
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
parerea mea ca nu a fost pus bine show`ul.
a picat prost pentru ca era si raliul.
poate ca era mai mult public daca nu era raliul in cluj.
daca era cu un week`end mai repede sau mai tarziu erau mult mai multi oameni.
marea majoritatea eu fost pe probele speciale.
masini au fost cateva interesante(pentru mine, restu le stiam de pe strada)
speram ca in timp sa iasa din ce in ce mai bine, sa vina din ce in ce mai multe masini, sa fie public mai numeros, spectacole, mai multa publicitate....sper ca din greseli sa se invete si sa iasa din ce in ce mai bine.
numa bine si la mai multe show`uri.
|
26-06-07, 15:54
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
|
|
|
|
|
|