View Poll Results: De folos thread-ul sau inutil? :P
|
Da, util, ajuta.
|
|
21 |
70.00% |
NU,nu ma intereseaza, inutil.
|
|
9 |
30.00% |
05-07-09, 18:25
|
|
Stage 3
|
Re: Service-uri bune si rele din cluj, unde sa mergeti,care sa le evitati...
Da, lucrez acolo si mi s-a aprins si semnalizarea, how bout that
Pur si simplu mi s-a parut ca vrei cumva pe ocolite sa zici ca stii ceva nasol despre ei. Pe mine nu m-a deranjat deloc ce ai scris, atata doar ca nu mi s-a parut deloc productiv, adica ai lansat o idee si... cam atat. Cu alte cuvinte, ar fi fain sa respectam titlul threadului si sa dam argumente. Nu asa cum am facut eu in postul asta offtopic
|
|
|
06-07-09, 01:15
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by jmf_
Da, lucrez acolo si mi s-a aprins si semnalizarea, how bout that
|
.... banuiam....
|
|
|
09-08-09, 11:31
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
un atelier unde se sableaza ? exista in cluj ? multumesc
|
|
|
14-11-09, 21:14
|
|
Stock
|
MDA! am avut ghinionul sa trec prin Cluj cu,,bobitza"mea Volkswagen Pollo 2002....si a clacat saracutza....calvarul meu a inceput in momentul in care am ajuns la VSV INVEST GRUP....unde in viata mea nu am sa mai calc si cat voi traii eu le voi spune tuturor sa fuga cat vad cu ochii(masina) de acea firma...domnilor! profitand de faptul ca sunt femeie m-au jecmanit in cel mai mare stil hotesc! am schimbat o piesa...naiba sa o ia....ca nu ma pricep....nici nu am ajuns bine in varful feleacului ca....a ,,crapat'...ca sa ajung la service din nou...acelasi!...sa mi se spuna ca trebuie sa o platesc din nou! ok....zic...bun.....ma pune naiba sa imi schimb si doua cauciucuri... ei...de aici ... a intrat ,,Vamosu"(ca asa ii spuneau angajatii de acolo)si a inceput domnul acesta sa ma invarta sa ma suceasca...retineti! nu ma pricep!....si imi vara pe gat doua anvelope ...cele de care eu aveam nevoie...nu erau....si imi spune el...va dau echivalentza acelor anvelope....zic..ok! va pricepeti! eu nu! am plecat... la Campia Turzii...am incasat o amenda,numere anulate,talon retinut! de ce? anvelopele nu erau cele din talon!....ok....a trecut....in ziua de azi...mi-am schimbat autoturismul....dar....ii doresc acelui domn,,Vamosu"sa aiba parte de toate necazurile din lume care pot exista! eu am pierdut un post important de munca din cauza acelor probleme aparute!si din cauza cui? a mea? nu cred....dupa cum ati vazut ...am recunoscut...nu ma pricep! ....a profitat de nestiintza mea! asa sa ii ajute Dumnezeu! cat despre...service?.....domnilor...din nestiintza mea....e execrabil...mizerabil...am plecat cu masina patata de urmele mecanicilor pe capota! am incercat sa o spal....phoaaaa! mai bine nu o spalam....ce e de facut? ....nu am nevoie de despagubiri....dar....domnilor....EVITATI ACEST SERVICE! FUGITI MANCAND PAMANTUL DE ACOLO!
|
|
|
15-11-09, 17:14
|
|
Stage 3
|
Salutari,
Eu sunt din Deva dar mai nou lucrez in Cluj.As vrea sa imi fac si eu o geometrie de roti ca numai ce am schimbat bieletele de directie,dar nu prea stiu in Cluj unde sa ma duc ca sa iasa ok.
Stiu doar de AutoFYG,ala de langa Real.E ok?
Unde ma sfatuiti sa merg?
Merci
|
15-11-09, 18:55
|
|
Stage 5
|
AutoDoc pe strada Paris.
|
|
|
16-11-09, 00:06
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by ford69
MDA! am avut ghinionul sa trec prin Cluj cu,,bobitza"mea Volkswagen Pollo 2002....si a clacat saracutza....calvarul meu a inceput in momentul in care am ajuns la VSV INVEST GRUP....unde in viata mea nu am sa mai calc si cat voi traii eu le voi spune tuturor sa fuga cat vad cu ochii(masina) de acea firma...domnilor! profitand de faptul ca sunt femeie m-au jecmanit in cel mai mare stil hotesc! am schimbat o piesa...naiba sa o ia....ca nu ma pricep....nici nu am ajuns bine in varful feleacului ca....a ,,crapat'...ca sa ajung la service din nou...acelasi!...sa mi se spuna ca trebuie sa o platesc din nou! ok....zic...bun.....ma pune naiba sa imi schimb si doua cauciucuri... ei...de aici ... a intrat ,,Vamosu"(ca asa ii spuneau angajatii de acolo)si a inceput domnul acesta sa ma invarta sa ma suceasca...retineti! nu ma pricep!....si imi vara pe gat doua anvelope ...cele de care eu aveam nevoie...nu erau....si imi spune el...va dau echivalentza acelor anvelope....zic..ok! va pricepeti! eu nu! am plecat... la Campia Turzii...am incasat o amenda,numere anulate,talon retinut! de ce? anvelopele nu erau cele din talon!....ok....a trecut....in ziua de azi...mi-am schimbat autoturismul....dar....ii doresc acelui domn,,Vamosu"sa aiba parte de toate necazurile din lume care pot exista! eu am pierdut un post important de munca din cauza acelor probleme aparute!si din cauza cui? a mea? nu cred....dupa cum ati vazut ...am recunoscut...nu ma pricep! ....a profitat de nestiintza mea! asa sa ii ajute Dumnezeu! cat despre...service?.....domnilor...din nestiintza mea....e execrabil...mizerabil...am plecat cu masina patata de urmele mecanicilor pe capota! am incercat sa o spal....phoaaaa! mai bine nu o spalam....ce e de facut? ....nu am nevoie de despagubiri....dar....domnilor....EVITATI ACEST SERVICE! FUGITI MANCAND PAMANTUL DE ACOLO!
|
foarte nasol ce ai patit, chestia asta in majoritatea serviceurilor se practica, daca te citeste ca esti habarnist si ai si bani trag cat pot de pe tine, indiferent ca esti femeie sau barbat... trebuia sa ii dai in judeacata!
|
|
16-11-09, 14:25
|
|
Stage 4
|
Sau protectia consumatorului ar mai fi o varianta.
|
|
|
16-11-09, 20:18
|
|
Stock
|
La vsv de pe strada frunzisului din cluj sunt preturile cele mai mari la fel va zic si eu fugiti de acest service e cel mai nasol mecanicii cei mai slabi sunt de-a dreptul jalnici eu unul am am fost nevoit sa merg la ei deoarece mi-au produs doar stricaciuni ! evitati vsv cluj
|
|
|
17-11-09, 02:13
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
nici eu nu-i recomand , aia daca pot trag de pe tine si hainele , pai n-am gasit o groapa sa pot face schimbul de ulei si naiba ma pune sa ma duc acolo , nici nu stiu cum am ajuns la ei , si ma duc la un mecanic si il intreb daca imi poate face schimbul,daca tot is acolo zice,sigur se rezolva,hai pe groapa cu masina,se baga sub ea,numa aud din groapa " pffff " (ma gandeam ce dracu o vazut asta sub masina ) ) , zice aveti scut , asta trebe dat jos , ca altfel nu pot face schimbul , zic bine , am inteles si stiu ca trebe dat jos , ca nu-i prima data cand il fac , dar cat ma costa manopera ? numa aud pai cu desfacutul scutului in jur de 100 ron ) creca' si ca fapt divers langa stadion il schimba gratis in pretul uleiului ...
ps : userul nu are legatura cu firma :P
17-11-09, 10:26
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [VW]
|
nici Autofyg nu recomand, unui prieten i-a indoit un prag ( masina fiind f joasa ) au incercat sa ii bage fortat cricul sub masina, si au indoit pragul destul de frumos + vreo 2 zgarieturi pe masina.
|
|
|
18-11-09, 08:29
|
|
Stage 3
|
Autofyg 1 (ala mic): ma duc sa-mi dea jos injectoarele, trebuia sa ma duc cu ele in mana la curatat peste drum. Toti stateau si fumau. Intreb pe un mecanic daca imi poate da jos injectoarele, e treaba de 5 minute...zice ca el nu se baga la asa ceva, ca e prea complicat, sa intreb si pe restu (restu care tocmai se faceau ca tre sa plece)
Autofyg2 (langa real): aici mi le-au dat jos, dar impingandu-mi masina, un meserias cu ghiul a impins de stalpul median si l-a zgariat bine de tot.
|
|
|
18-11-09, 10:04
|
|
Stage 5
|
nu ca ar fi vreo noutate la AutoFyg abordarea clientelei feminine:
http://www.citynews.ro/cluj/din-oras...cliente-12542/
asta fiind de prin vara lui 2008.
|
|
|
18-11-09, 10:06
|
|
Stage 3
|
Da, imi aduc aminte faza...mari oameni, mari caractere... :barf:
|
|
|
|
|