Quote:
Originally Posted by tekno
asta e diferenta dintre un pasionat adevarat si unu care doar vrea sa fie in pas cu moda, ca doara e la moda tuningu, da' acum 5 ani nimeni nu stia cu ce se mananca...
orice masina are potential, inclusiv E34-le trebuie sa sti unde sa investesti!
|
Nu trebuie sa fi pasionat ca sa bagi 2000 de euro intr-o masina de 4000 si gata esti cel mai tare tuner...poate am fost inteles gresit...voi face tuning cand imi voi permite masina la care vreau eu sa-i fac tuning-ul...nu acum cand as fi limitat de bani la alegere...sau tu zici sa bag acum 6-8-10 000 in decurs de 1 an sau 2 intr-o masina de 5000 care sa ma lase cand am terminat-o de tunat? Tare smecherie...aproape ca-mi vine sa ma bag... Eu zic sa mai faceti si cu cap tuning-ul asta..nu doar de dragul de a-l face...
cat despre faza cu "nu stiu cati au la 20 de ani o masina din 2004" ...fi tu mai destept si ia-o...nu te uita la restul...sa tunezi o rabla nu tine nicicum de pasiune...poate sa tunezi o clasica...dar 525-ul..din orice unghi l-ai privi nu e in nici un fel un clasic.. ca sa fiu mai exact...o masina superba din cluj ar fi mercedes-ul ala cu nr YRI parca cel rosu...o masina extraordinara...sl cred..sau sl-urile din 90..sunt superbe...sau un rechin facut bine...dar decat 525-ul ala mai bine tunezi un punto..un polo..care sunt mult mai noi...in fine..optiuni sunt..trebuie doar sa vrei...si toate ti le spun ca sfaturi prietenesti...desi din cate vad am cam fost catalogat si etichetat fitzos...