Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-04-07, 00:02   #31
MixMaster

Stage 4

MixMaster's Avatar

Default Re: golf3 sau bmw 525i.....24v.....

Quote:
Originally Posted by tekno View Post
asta e diferenta dintre un pasionat adevarat si unu care doar vrea sa fie in pas cu moda, ca doara e la moda tuningu, da' acum 5 ani nimeni nu stia cu ce se mananca...

orice masina are potential, inclusiv E34-le trebuie sa sti unde sa investesti!

Nu trebuie sa fi pasionat ca sa bagi 2000 de euro intr-o masina de 4000 si gata esti cel mai tare tuner...poate am fost inteles gresit...voi face tuning cand imi voi permite masina la care vreau eu sa-i fac tuning-ul...nu acum cand as fi limitat de bani la alegere...sau tu zici sa bag acum 6-8-10 000 in decurs de 1 an sau 2 intr-o masina de 5000 care sa ma lase cand am terminat-o de tunat? Tare smecherie...aproape ca-mi vine sa ma bag... Eu zic sa mai faceti si cu cap tuning-ul asta..nu doar de dragul de a-l face...

cat despre faza cu "nu stiu cati au la 20 de ani o masina din 2004" ...fi tu mai destept si ia-o...nu te uita la restul...sa tunezi o rabla nu tine nicicum de pasiune...poate sa tunezi o clasica...dar 525-ul..din orice unghi l-ai privi nu e in nici un fel un clasic.. ca sa fiu mai exact...o masina superba din cluj ar fi mercedes-ul ala cu nr YRI parca cel rosu...o masina extraordinara...sl cred..sau sl-urile din 90..sunt superbe...sau un rechin facut bine...dar decat 525-ul ala mai bine tunezi un punto..un polo..care sunt mult mai noi...in fine..optiuni sunt..trebuie doar sa vrei...si toate ti le spun ca sfaturi prietenesti...desi din cate vad am cam fost catalogat si etichetat fitzos...
Old 30-04-07, 11:54   #32
NightRider

Stage 5

NightRider's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Sun Racers]
[VW]

se pare ca topicul degeneareaza....va rog calamti-va sau il inchid ..se poate discuta si pe un ton mai pasnic

toate cele bune, NightRider
NightRider is offline  
Old 01-05-07, 18:40   #33
aldoadabass_wrs

Stage 5

aldoadabass_wrs's Avatar

aham....in general masina ne lovita ....nu gasesit...shi odata sudat pe galvan....crapa mai repede decat o tabla netratata....shi chestia cu moda.....eee....e adevarat...multi prefera sa ramana in top cu haine shi alea alea....sincer pan mi am luat masina asa am fo si eu dar amu nu stiu cu sa adun sa pun pe masina......in fine eu am vandut golfu......shi imi caut....un bmw....altul decat ala...ma gandesc la un motor de 2000,,,.....nush ce....dar las ca vad eu.......merci oricum......
aldoadabass_wrs is offline  
Old 04-05-07, 02:45   #34
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

ambamburici ..wrs..daca,... mai ... scrii... cu .. multe ... puncte... iei .. vacanta...!
Nu ai nici un post(din cele 67 !!) in care sa nu scrii fara punctele alea dupa fiecare 2 -3 cuvinte

Te-am mai atentionat ! Scrie omule corect ca esti ROMAN ce naiba!

Referitor la topic.Dupa ultimul tau comentariu ,cred ca nu isi mai are rostul!
Eu ramaneam pe Vw !
Bafta

Fresh Touring Origination
CJ-01-WOB is offline  
Old 04-05-07, 08:29   #35
NightRider

Stage 5

NightRider's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Sun Racers]
[VW]

topic closed until further notice :P...bafta la cumparat..si eu ramaneam tot pe vw, dar sunt banii tai :P
NightRider is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -