View Poll Results: mai mergi la ko racing?
|
NU mai merg niciodata la ko racing
|
|
13 |
30.95% |
merg, ca altii nu sunt...
|
|
20 |
47.62% |
merg, ko racing rulz
|
|
9 |
21.43% |
24-04-07, 01:20
|
|
Stage 4
|
Mai mergi la KO Racing?
Mie unul mi s'a acrit de "organizarea" lor si nu o sa mai trec pragul aeroportului sa vad "linii" pe 200 de metrii. Daca Time Squad nu isi facea aparitia la ultima etapa cred ca nu mergea nimeni pe aeroport.
|
24-04-07, 01:58
|
|
Stage 2
|
Re: Mai mergi la KO Racing?
Salut pe toata lumea de pe forum! Sunt de acord cu ce zici mai sus.Am participat si eu la cursele astea organizate de KO Racing.... si sunt de acord, ar trebui sa se gaseasca un loc mai bun (400m si drum mai de calitate).Are cineva ceva idei?!
|
|
|
24-04-07, 02:36
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Sun Racers] [VW]
|
nu prea vad rostul thread-ului, in afara sa starneasca mai multe certuri...dar bine, fie..insa offtopic si certuri se sterg fara avertisment...try to keep it civilised...ok ?
Last edited by NightRider; 24-04-07 at 02:45.
|
|
|
24-04-07, 03:43
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [TIME SQUAD] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by MadManOvi
Mie unul mi s'a acrit de "organizarea" lor si nu o sa mai trec pragul aeroportului sa vad "linii" pe 200 de metrii. Daca Time Squad nu isi facea aparitia la ultima etapa cred ca nu mergea nimeni pe aeroport.
|
Bun....dar te-ai gandit ca daca nu exista KO Racing cine mai facea linii?
Daca ti sa acrit nu te mai duce...nu tea fortat nimeni sa mergi!
Iarasi un topic aiurea....so mai dezbatut chestia cu organizarea KO Racing de 1000000 de ori...si degeaba...
Oricum respect pentru TIBI BAIAS si Gasca de la KO RACING ca is SINGURII care au facut chestia asta!
24-04-07, 08:59
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by gangsta
Bun....dar te-ai gandit ca daca nu exista KO Racing cine mai facea linii?
Daca ti sa acrit nu te mai duce...nu tea fortat nimeni sa mergi!
Iarasi un topic aiurea....so mai dezbatut chestia cu organizarea KO Racing de 1000000 de ori...si degeaba...
Oricum respect pentru TIBI BAIAS si Gasca de laKO RACING ca is SINGURII care au facut chestia asta!
|
exact nu te obligha absolut nime sa mai vi! crezi ca fara tine nu o sa se tina linii?
deocamdatat is primii care s-au bagat la organizarea legala a unui " campionat" de linii in cluj! o sa se perfectionze cu timpul.... si aeroportul din cluj e un aeroport international, nu este loc sa organizezi pe 400 m sau ce vrei sa te dai cu un avion care tocmai decoleaza?
|
|
|
24-04-07, 10:52
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
promit ca daca organizezi tu vin si ma dau la tine
|
|
|
24-04-07, 11:05
|
|
Stage 5
|
Atat timp cat nu ai unde sa organizezi un eveniment..nu potzi sa pui vina pe organizatori!.. ei se straduiesc sa iasa bine, e adevarat ca e nasol numai pe 200 m, si ca locatia e de kakao, dar e singura ocazie legala. Poate majoritatea din Cluj prefera sa faca pe bravii la Sala Sporturilor, sa "se dea" cu daciile si sa faca scandal acolo - sa se considere mari jupani printre blocuri. Atat timp cat nu vrei sa ai probleme cu politia ca faci curse noaptea prin orash.. asteptzi satz vina randu sa te dai la una din cele 4 etape cate sunt de la KO pe an...
Cine stie, speram ca in timp sa se schimbe situatia..dar deocamdata sunt singurii care au avut curaju sa inceapa asa ceva, si care au batut o mie de drumuri sa ajunga aici :curse legale!
Bafta Tibi si KO Racing!!
|
24-04-07, 19:28
|
|
Stage 4
|
Sunt de acord cu tine in unele privinte dar momentan ko racing e singurul care organizeaza ceva.Sincer iti spun ca putina concurenta nu ar strica.Daca vrei sa faci tu un astfel de eveniment eu cu siguranta voi fii acolo.Stiu ca sunt multe neajunsuri in legatura cu cursele de pe aeroport dar sincer fara ele ar fii si mai nasol.Bafta!
|
|
|
25-04-07, 15:21
|
|
Stage 5
|
Va spun si eu parerea mea. Stiu ca KO Racing e singurul etc, dar nu fac tot posibilul ca evenimentele sa aiba succes. Atmofera este napa, organizarea e aiurea, si-asa mai departe... Sa nici nu vorbim despre participanti... (vorbesc despre curse moto) Ei se cunosc intre ele si stau la cafea ku KO Racing ore intregi si se distreaza, iar lumea trebuie sa astepte pana le vine sa intre si pe pista! E plictisitor de tot. Apoi intra tati acolo, fac curse pe pista tati de-odata, nic nu stii cine e, nici nu stii cate ture merg, etc.
Sper sa fie mai bune evenimentele in viitor...
|
|
|
25-04-07, 20:17
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
dia57lo
La varsta ta ma astept sa scrii macar calumea romaneste ca doar de aceea ai facut scoala !
E usor sa judeci din spatele monitorului .
Let it be !
E cam penibil Threadul , la fel si cel cu intalnirile de la somes...
|
25-04-07, 20:26
|
|
Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
Wob.... ar fi inutil daca parerea ar fi unanima. Avand in vedere ca aici unii oameni isi exprima doleantele sau multumirile legate de o pasiune comuna, CINEVA ar putea sa invete (daca doreste) cate ceva din ce-si doreste lumea platitoare de bilet, care pana la urma face acest gen de manifestatii posibile. Cand se epuizeaza subiectul cu discutii de bun simt topicul se sterge.
Ce trebuie retinut totusi e ca CEVA e de mii de ori mai bun decat NIMIC si ca e mult mai greu sa imbunatatesti un lucru decat sa iti doresti sa-l faci. Cei cu idei alese... participati constructiv ca altfel, vorba lui Wob-u', topicul devine inutil.
|
|
|
25-04-07, 20:44
|
|
Stage 5
|
avand in vedere ca nu sunt altii care sa organizeze asa ceva in cj nu cred ca are rost sa ne plangem...dak nu va convine organizati si voi sa vedem daca o sa iasa mai bine si asa o sa aiba si KO Racing concurentza, ceea ce nu cred ca ar strica.
|
25-04-07, 20:54
|
|
Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
Voi cine? 4tuning nu a organizat niciodata curse si nici nu are intentia. Nu inteleg directia adresarii... Nu "NOI" am deschis discutia... Remember? Eu moderez doar, oamenii isi spun parerile. Problema nu se pune... Daca ei fac, bine-i asa cum ii, sau vorba ardeleanului, tat ii bine si-asa rau. Lumea vrea mai bine de la ei, nu de la altii.
Ma repet, daca topicul nu poate fi constructiv atunci va fi sters. Si pana acum nu arata roz.
|
|
|
25-04-07, 20:58
|
|
Stage 5
|
ma refeream la cei care o facut acest topic
|
|
|
26-04-07, 13:36
|
|
Stage 5
|
Despre KO. Nu ma astept la concurenta. Treaba nu e ca sa avem un organizator ca lumea, ci sa avem mai multe. Eu m-as duce la fiecare. Problema e ca daca ne multumim cu una singura, 100% devine plictisitor.
NIGHTRIDER: am spus mai sus, fara offtopic si certuri aiurea, daca vreti sa ramana deschis topicul, va rog purtati-va civilizat, si mutati divergentele intre voi pe PM...Toate cele bune
Last edited by NightRider; 26-04-07 at 15:28.
|
|
|
|
|