Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply
 
Thread Tools
Old 18-08-13, 06:33   #1
Zamolx3

Stock
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Default Service-urile care colaboreaza cu Carpatica

Salut, am avut un accident recent(masina mea era parcata si cineva a lovit-o). dupa umpic dans burocratic am primit aprobarea dorsarului, initial doream sa o fac in regie proprie da mi-au spus ca nu voi primi mai mult de 50% din suma aprobata in dosar daca doresc sa fac regie proprie.

M-am gandit sa optez pentru reparatia la unu din servicr-urile cu care colaboreaza Carpatica, doresc sa va intreb si pe voi poate stiti din experiente trecute daca e o idee buna, si daca da , daca imi puteti recomanda un service sau 2 anume care lucra frumos. Ar fi foarte binevenite si niste sfaturi in legatura la care service-uri sa nu ma duc.

Am citit umpic threadu relativ servic-urilor din cluj da nu am gasit informati relevante.
Zamolx3 is offline   Reply With Quote
Old 18-09-13, 10:01   #2
elnino

Stage 4
 
elnino's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 285
Member of:
[CITROEN]
Default Re: Service-urile care colaboreaza cu Carpatica

Nu intotdeauna iesi rau cu regie proprie. Un prieten si-a frecat bara si asiguratorul "i-a dat" 900 lei. Era vorba de un Vectra de peste 15 ani.

Serviceuri care accepta plata de la Carpatica sunt practic toate o data ce devizul de plata este convenabil pentru ambele parti. Nu cred ca exista service care sa nu accepte banii Carpaticai o data ce acestia acopera cheltuiala.

O modalitate ar fi sa alegi un service bun si sa intrebi, sau sa-ti ofere o lista cu serviceuri constatatorul de dauna de la Carpatica.
__________________
Colaborator Safety Broker - incheie un RCA si ai livrare la domiciliu. In plus la fiecare polita incheiata, donezi automat 1 RON fundatiei S.M.U.R.D.
elnino is offline   Reply With Quote
Old 18-09-13, 12:52   #3
vlad39

Stage 2
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 43
Default Re: Service-urile care colaboreaza cu Carpatica

daca nu ai luat banii inca te poți duce la ei sa le zici ca te-ai gandit mai bine si vrei sa iti deconteze suma integrala( tu nu ai avut nici o vina din acest incident, si pe cel pe care l-au asigurat a plătit suma integrala pe polița de asigurare nu jumătate) si ca o sa ii dai in judecata ca ai deja un avocat .... le faci si reclamație la csa. nu ai ce sa pierzi decāt niște nervi si timp.
vlad39 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2019 4Tuning -