Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 12-09-07, 17:02   #211
katra

Stock

katra's Avatar

Default Re: Diverse probleme auto (Service, etc.)

mai mult merg prin oras si mai rar afara si pana nu am schimbat tot sistemu de injectie aveam maxim 8 in oras si 6 inafara si daca o calcam mai bine ajungea atunci chiar la 10 inafara asa ca eu crrd ca ceva nu e bine pt k si motorul nu merge intotdeauna uniform... cateodata e prea turat si cateodadta are tendinta sa moara si toate astea se intampla in mers.
katra is offline   Reply With Quote
Old 12-09-07, 17:17   #212
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by katra View Post
mai mult merg prin oras si mai rar afara si pana nu am schimbat tot sistemu de injectie aveam maxim 8 in oras si 6 inafara si daca o calcam mai bine ajungea atunci chiar la 10 inafara asa ca eu crrd ca ceva nu e bine pt k si motorul nu merge intotdeauna uniform... cateodata e prea turat si cateodadta are tendinta sa moara si toate astea se intampla in mers.
senzor de turatie/acceleratie
ZanDer is offline   Reply With Quote
Old 12-09-07, 18:06   #213
Bogdan'
Guest

acelasi lucru spun si eu
  Reply With Quote
Old 12-09-07, 18:31   #214
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

mancavar mama de mecanici ce sunteti :P
Piry is offline   Reply With Quote
Old 13-09-07, 01:56   #215
Bogdan'
Guest

mancate-ar tata de nebun ce esti
  Reply With Quote
Old 13-09-07, 14:19   #216
katra

Stock

katra's Avatar

si ala care este ca aici nu prea sunt persoane care se pricep la gti si multi refuza din start cand afla ca e injectie mecanica.am muncit eu mult la el pana sa ajung la consumu asta ca sugea si mai mult. daca mi-ai putea spune unde e pozitionat ala m-ai ajuta mult
katra is offline   Reply With Quote
Old 13-09-07, 15:33   #217
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by katra View Post
si ala care este ca aici nu prea sunt persoane care se pricep la gti si multi refuza din start cand afla ca e injectie mecanica.am muncit eu mult la el pana sa ajung la consumu asta ca sugea si mai mult. daca mi-ai putea spune unde e pozitionat ala m-ai ajuta mult
pe galeria de admisie ar trebui sa fie, ai acolo clapeta care se deschide cand apesi acceleratia, chiar sub aia, intra o mufa in ea care are 3 picioruse (la mine atatea are la un renault)
Old 15-09-07, 18:05   #218
vip96

Stage 2

Default Re: Prezentati-va masina personala.

apropo stiti un tapiter bun in piele ?? vreau sa-mi fac broscuta .orice info e bine venita thxx
vip96 is offline   Reply With Quote
Old 15-09-07, 22:43   #219
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

cica am citit ca ala de pe pasteur ar fi bun.
nu stiu unde am citit dar era undeva aci pe forum
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
Old 15-09-07, 23:02   #220
MadManOvi

Stage 4

MadManOvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by vip96 View Post
apropo stiti un tapiter bun in piele ??
https://forum.4tuning.ro/37-cluj/30170-jud-cluj-exista-vre-tapiter-coase-piele.html
MadManOvi is offline   Reply With Quote
Old 23-09-07, 07:38   #221
cabrron

Stage 3

cabrron's Avatar

eu am o problema cu sistemul audio daca este vreun meserias in cluj sau apropiere care ma poate ajuta mersi cat mai repede posibil
cabrron is offline   Reply With Quote
Old 23-09-07, 17:14   #222
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

traian vuia nr. 222
Piry is offline   Reply With Quote
Old 07-11-07, 15:57   #223
roko1384

Stage 2

Default unde pot vopsii un audi A4 pe casco in cluj?

buna...am o mica problema....m-a palit unul in oras si mi-a zgariat aripa dreapta si bara fata la un Audi A4 din 2004 (albastru inchis). Am fost la casco si am rezolvat tot, cei de la audi m-au trimis la volkswagen pe calea Floresti si acolo cei de la tinichigerie/vopsitorie mi-au zis ca ma pot programa abia peste 2 luni pt ca sunt f aglomerati...si eu nu am de gand sa astept atat pt cateva zgarieturi...oare ce fac cei care isi fac zob masina? stau un an?
Rugamintea mea e sa imi spuneti daca stiti vreun atelier sau o vopsitorie serioasa care sa vopseasca audiuri si sa si faca calumea...pe casco. Va multumesc!
roko1384 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-07, 18:45   #224
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
Default Re: unde pot vopsii un audi A4 pe casco in cluj?

varianta 1: mergi la ori ce atelier care accepta sa iti ia masina in lucru (eventual unul recomandat de firma de asigurari), ei se apuca de lucru, emit o factura proforma in baza unui deviz de lucrare, tu trebuie sa mergi la firma de asigurari sa obti un accept de plata iar cand masina este gata iti va fi eliberata pe baza acceptului de plata.

varianta 2: o faci in regie proprie, adica: duci 3 oferte de piese si "manopera" la firma de asigurari, ei iti dau acceptu pentru una dintre ele, iti duci masina la service si o faci pe banii tai iar pe baza unei facturi emise de service firma de asigurari trebuie sa te despagubeasca.

PS:
la ce firma esti asigurat?
Old 08-11-07, 09:59   #225
roko1384

Stage 2

Default Re: unde pot vopsii un audi A4 pe casco in cluj?

Quote:
Originally Posted by tekno View Post
varianta 1: mergi la ori ce atelier care accepta sa iti ia masina in lucru (eventual unul recomandat de firma de asigurari), ei se apuca de lucru, emit o factura proforma in baza unui deviz de lucrare, tu trebuie sa mergi la firma de asigurari sa obti un accept de plata iar cand masina este gata iti va fi eliberata pe baza acceptului de plata.

varianta 2: o faci in regie proprie, adica: duci 3 oferte de piese si "manopera" la firma de asigurari, ei iti dau acceptu pentru una dintre ele, iti duci masina la service si o faci pe banii tai iar pe baza unei facturi emise de service firma de asigurari trebuie sa te despagubeasca.

PS:
la ce firma esti asigurat?
am casco la BCR
te rog, daca stii sa imi recomanzi un atelier bun care sa aiba si dotarile necesare vopsirii calumea a unui audi...am inteles ca tre tot felul de tratamente speciale, camp electrostatic...etc
roko1384 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -