08-08-06, 15:23
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
Re: ford mondeo.. new body kit/ timp 24 de ore
ce ma, te apuci de tunat sprintere?
si maaaaaaa, care mi-o furat reno-u ca nu-l vad in pozeeeee sper ca ai grija de el
|
|
|
08-08-06, 16:31
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Smoke nu la spritzkit m-am referit sau la plasa.... ci la faptul ca in dr e mai sus ramanad distanta intre spoiler si grila ... da ma rog nu mie tre sa-mi placa!
eu mi-am dat cu pararea ca presupun ca d-aia ai pus poze si nu doar ca sa te lauzi ... caci observaram ca te stii din proiectele anterioare
|
|
|
08-08-06, 18:25
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
iti spun o susta// aia nu e gata... pleca masina.. ca avea de umblat omu.. revine..si dupa cautati defecte )
|
|
|
12-08-06, 20:22
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
eagle vezi ca am revenit ***ute-n rasa!!!! ma vezi dute acolo pe dunarii la optica aia medicala ca e proaspat deschisa si fa-ti un upgrade la dioptrii!!!!
acuma sa fim seriosi masina ta e cu mult sub ford cu ffmult!! gandestete ca fordu e vf omu si masina ta e pe undeva pe sub nivelu marii muhahahahahahahah!!!!!!!!
|
|
|
12-08-06, 21:43
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
|
asa elev...cum te-am invatat
|
|
|
13-08-06, 12:16
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
eagle vezi ca am revenit ***ute-n rasa!!!! ma vezi dute acolo pe dunarii la optica aia medicala ca e proaspat deschisa si fa-ti un upgrade la dioptrii!!!!
acuma sa fim seriosi masina ta e cu mult sub ford cu ffmult!! gandestete ca fordu e vf omu si masina ta e pe undeva pe sub nivelu marii muhahahahahahahah!!!!!!!!
|
Elev nu te-o rugat nime sa revii .... inapoi in pestera de unde ai iesit!!!
Gandeste-te ca nu era vb nici de cat de tare e fordu ... nici de cat de jaf e ... nici de ce masina am eu.... nici de ce masina ai tu ..... asa ca regleaza-ti nivelul politic si revino-ti!!!
PUNCT !!!
|
|
|
13-08-06, 14:50
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
?!?!?!?!!?? eagle... io unu. .. incerc sa nu mai citesc aberatii.. elevu nu intelesese... apoi tu.. ai lovito rau draga.... !!! '' nivel politic'' ''ph-ul din gura''
''aciditatea stomacului'' '' dioptriile..'' ca aud.. ca ai baiuri pe acolo.. si sezi.. culcat ,.... si play dead.. ca elevu' zice ce are pe suflet ... tu aberezi!
|
|
|
14-08-06, 22:15
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Sun Racers] [VW]
|
ma da no offence, voi chiar nu puteti sa va abtineti o zi??? inteleg ca aveti prob de reglat intre voi, da chiar tre sa tot citim aberatiile pe fiecare topic?? si mai ales pe unu in care nu avea ce sa caute ultimele posturi...
so ontopic : f tare fordul smoke, desi parca la spate lipseste ceva, or maybe's just me , eu unu ma declar f impresionat de munca ta, asa maniera ca voi trece pe la tine sa-mi arunc niste praguri pe fier...
|
|
14-08-06, 22:31
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
lol mersi man... apoi.. daca toata lumea poate posta.. cumva tre sa le inchid gura.. ca is prea multi kids pe aci.. care zic ca lumea e a lor.. si putini care stiu ceva despre meseria asta/ pt spate.. e numai prelungit.. dorintta omului.. si revine pt inca un finisaj si.. ceva elemente pe spate... ca avea nevoie de masina in concediu.. mersi oricum si te astept
|
|
|
15-08-06, 10:27
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
|
NIGHTRIDER tu asta nu vrei sa intelegi, ca fiecare trebe sa se apere, si tu daca ai avea un shop tuning, si ar venii un elev sa zica "dik ce naspa" tu ai da din cap si ai zice "da" ?
|
|
|
15-08-06, 11:20
|
|
Stage 5
|
eu as fi raspuns pe chat , da acuma fiecare face cum crede. Eu de-aia am reactionat pt ca aproape pe orice topic eagle il ataca pe piry si viceversa,e cam aiurea sa citesti asta pe aproape toate topicurile si spuneam ca nu e f k...dar poate am fost naiv sa cred ca prob voastra se poate rezolva asa usor
sunt offtopic
|
|
|
15-08-06, 11:33
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
|
nu era nici o discutie dintre mine si eagle ca era dintre smoke si eagle, si cred ca tu nici nu citesti, chiar si dupa postu tau a scris smoke ca "daca toata lumea poate posta.. cumva tre sa le inchid gura.. ca is prea multi kids pe aci.. care zic ca lumea e a lor.. si putini care stiu ceva despre meseria asta"
nu stiu......eu nu te inteleg
|
|
|
15-08-06, 11:38
|
|
Stage 5
|
piry, oricand posteaza eagle, apar vre-o 3-4 posturi de-ampixu, la asta ma refeream, DAR nevermind, s-a spus ce era de spus, nu cred ca mai are sens discutia...NU vreau sa o iei personal nici tu nici eagle, in fine, multumesc ca macar m-ati auzit...Si sunt FFF offtopic...
|
|
|
15-08-06, 11:45
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
piry numai ultimu reply de la mine... era pt eagle.. si era fix pe ultimu post.. nu cred ca e ceva war intre mine si eagle.. ma supara ca se lua de ''elev'', in rest.. io zic sa deschideti un chat intern .. pe care sa va.. frecati unu pe altu.. ) , ii dau in mare parte dreptate la NightRider! sincer..
|
|
|
15-08-06, 15:06
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
|
problema ta strict personala