Re: Cine vine la 4tuning day la oradea pe 4 iunie?
poate vin eu cu trenu sau daca ma noroc cu un coleg cu masina numa tre sa il bat si pa ala la cap.eu oricum vin cu trenu cu masina cu bicicleta pe jos da tot vin.Bulldog mergi cumva cu trenu??????
nytro yep...da inca nush sigur cu cine... au spus ceva colegi de clasa k vin apoi ...nu ma pot baza... dak vrei "give me a holla" si te infigem si pe tine
acuma am aflat ca nu mai vin cu nici un coleg cu masina ca dau prea mult pe motorina si o sa vin cu trenu,daca ma luati cu voi eu vin daca nu vin si singur important e ca o sa vin.
Rang Tren De la Pina la
R 364 Cluj Napoca Oradea
Optiuni tarifare - 1 persoana
Tip bilet Clasa Rezervare
Bilet elev Clasa a II-a Fara rezervare
Pret
Pret rotunjit Pret bilet Total supliment Pret tichet
18.05 5.05 13 0
asta i pretu la rapidu care pleaca la 7 48 si ajunge la 10 si 14 si dus intors i 41.58 lei sau mai ieste un rapid care pleaca de la oradea la 19.27 si ajunde pe la 22.00 tot 18.05 i pretu.cam astea ar fi variantele cu trenu ce am gasit eu cu personalu nu are rost ca face 4 ore numa un drum.
apoi , de inceput nu shtiu la cat incepe da biletu se vorbeste pe forum k o sa fie 15 RON(150 000)
si voi cum vreti sa mergeti ?? de sambata si sa stati peste noapte sau direct duminica???