Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 06-01-06, 13:16   #721
GabiByte

Stage 5

GabiByte's Avatar

unde ii sfigmo?
GabiByte is offline   Reply With Quote
Old 06-01-06, 20:13   #722
rod_race

Stage 1

am vazut si eu mazda ii tare .... da cam prost lucrata
rod_race is offline   Reply With Quote
Old 06-01-06, 21:50   #723
DaNuTzU'

Stage 5

DaNuTzU''s Avatar

Member of:
[Fiat]

nu ii nu stiu cat de tare
DaNuTzU' is offline   Reply With Quote
Old 07-01-06, 01:12   #724
Motor

Stage 5

de la departare arata ca un avion.......dar cand te apropiii..........dai pace :P
Motor is offline   Reply With Quote
Old 07-01-06, 09:01   #725
pumaovi

Stage 4

pumaovi's Avatar

cine are sa puna poze cu ea... ca poate altii nu o vazut`o...
pumaovi is offline   Reply With Quote
Old 07-01-06, 13:16   #726
DaNuTzU'

Stage 5

DaNuTzU''s Avatar

Member of:
[Fiat]

nu i-am facut poza ca nu are rost
Old 07-01-06, 23:30   #727
TurboBoy

Stage 2

Default Re:

[quote=\"pumaovi\"] cine are sa puna poze cu ea... ca poate altii nu o vazut`o...

am dar numai pe telefon... oricum ii un kitch a doua toba ii sudata pe suportu de tractat...+multe alte prosti cum ar fi banda cromata ca shi aia din piatza si multe altele. ce sa mai zic de spanioli decat ca is
Old 07-01-06, 23:42   #728
TurboBoy

Stage 2

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"GabiByte\"
misto treaba atunci cu E30
are facut si un dyno, ca is curios sa vad cati cai dezvolta...
parca am mai vazut-o prin oras si avea sigla M pe fata...
Va rog nu mai puneti sigle de M pe ele...no sa va mareasca puterea, no sa fie mai stabila in curbe...care-i rostu?

pai cat dezvolta un BMW de 2300 cmc.poate un picutz mai mult.
Shi de sigla cu M ce ai tu impotriva cu sigla aia?Eu daca as avea crezi ca daca m-ai ruga tu as da-o jos.Poate la altii le place cum arata nu ca la da cai in plus sau are stabilitate in curbe.Apropo...vinilurile de ce se pun pe mashina...?Ca sa aiba stabilitate in curbe sau sa ii dea caluti in plus?
TurboBoy is offline   Reply With Quote
Old 08-01-06, 00:04   #729
TurboBoy

Stage 2

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"galmati\"
poza cu bmw cu DMX la numar. de fapt ii dintr-un sat de langa campia.
poza ii de azi vara la o spalatorie oricum chicioasa masina
si da motor 2.0l stock

De ce ii kitcioasa mashina?mie sincer imi place nu stiu cum arata acuma dar ultima data cand am vazut-o a fost pe aeroport shi arata bine nu avea rugina shi aripa crapata.Apropo...de ce comenteaza tot timpul tot aia care nu au mashini sau au dar nu au nimik modificat pe mashina de alte mashini care cat de cat prezinta.Apropo ...ce are daca are motor de 2000 cmc???
TurboBoy is offline   Reply With Quote
Old 08-01-06, 15:41   #730
GabiByte

Stage 5

GabiByte's Avatar

vinylurile is inca o chestie care sa faca masina mai chicioasa si sa ii dea un aspect mai ieftin.
Io nu iti cer sa ti-o dai jos...numai ca...adevaru ii ca...e ca si daciile care le vad cu semn de renault pe ele.
Sau cum am vazut la unu prin cluj un VW Scirocco, vopsit rosu si scris Ferrari pe el...
Numa dau un aspect ieftin masinii
Old 08-01-06, 18:38   #731
DaNuTzU'

Stage 5

DaNuTzU''s Avatar

Member of:
[Fiat]

ma da mai puneti cate o poza cu masinile din cluj!!!!!ca deja is discutii de-am p****!!! ca ala are viniluri ca ala nu ma fiecare isi face masina cum ii place!!!!!
Old 08-01-06, 19:17   #732
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

discutia este foarte offtopic...GABI,TEKNO,PIRY, aveti legatura
sandrei is offline   Reply With Quote
Old 08-01-06, 23:29   #733
galmati

Stage 1

galmati's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"TurboBoy\"
Quote:
Originally Posted by \"galmati\"
poza cu bmw cu DMX la numar. de fapt ii dintr-un sat de langa campia.
poza ii de azi vara la o spalatorie oricum chicioasa masina
si da motor 2.0l stock

De ce ii kitcioasa mashina?mie sincer imi place nu stiu cum arata acuma dar ultima data cand am vazut-o a fost pe aeroport shi arata bine nu avea rugina shi aripa crapata.Apropo...de ce comenteaza tot timpul tot aia care nu au mashini sau au dar nu au nimik modificat pe mashina de alte mashini care cat de cat prezinta.Apropo ...ce are daca are motor de 2000 cmc???
Pai si asta ii un motiv. masina tunata cat incape exterior cu toate culorile neon albastru, verde, bara fata lata ca la tir si deloc aerodinamica, stii vorba aia \"parca-i brad de craciun\". are si elemente de tuning frumoase dar foarte prost combinate. Ce sa mai zic e o masina sa atraga atentia si vad ca multi o lauda desi ar trebui criticata. Tuning inseamna cresterea performantelor nu se pun eleroane si jenti mari ca sa arate masina frumos ci ca sa o ajute la viteze mari,stabilitate, etc... din cauza motorului dupa mine masina aia ii ca femeia fara *****, dar o femeie vulgara. o intrec multe masini fara pretentii de tuning cu motoare stock.
Sa stii ca am masina dar ii diesel, maisna economica nam de gand sami pun pe masina decat jenti si muzica. Nu vad ce satisfactie ai daca ai o masina care arata extrordinar si este depasita de alte masini.
galmati is offline   Reply With Quote
Old 09-01-06, 08:21   #734
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

Hai ca stau si eu un picut off-topic...sa va spun ceva...parerea mea...o masina care sufera modificari radicale de caroserie, este imposibil sa o duci la extrem si cu motorul.Majoritatea masinilor \"tunate\" afara sunt plimbate pe platforma catre showuri etc...O masina care are garda la sol 4-8 cm, in care s-au bagat mii de euro pentru cosmetizare, va fi imposibil de tinut in aceeasi forma mai mult de 3 zile pe drumurile publice...asta in cel mai fericit caz...3 zile este o durata maxima de viata a unui body-kit pe drumurile noastre...o suspensie rigida duce instant la aparitia fisurilor in fibra de sticla...ce s-ar intampla daca o masina ar avea si un super motor cu o herghelie de cai putere???Parerea mea e ca tuning exterior e una, tuning motor e altceva...nu pot spune ca nu exista solutii...dimpotriva..sunt o gramada, dar, toate sunt compromisuri si costurile sunt adecvate...fiecare isi iubeste masina si fiecare investeste in ce isi doreste...Nu cred ca trebuie criticate masinile care au motor stock...nu uitati ca un filtru de aer sport si un capac de motor vopsit si o evacuare bine facuta sunt deja elemente de tuning la motor, unele din ele chiar marind puterea...Propun un scenariu...asa numitul X isi pregateste masina...body-kit, suspensie -4cm, jante, tobe, stopuri, neoane etc...sa spunem investitie 5000 euro...X isi face si modificari la motor sa mai dea masinii sale inca 50 HP...X se indreapta catre Oradea, Zalau, Turda etc, unde se va tine un tuning-show unde are mari sanse sa castige ceva...X ruleaza cu 150 km/h linistit ca masina lui e in deplina siguranta pe un drum fara gropi, are jante late, motorul trage bine...in fata lui carutza lui Badea Gheorghe trasa de doi cai, amandoi cu pietre pe la intestine si pe care tocmai se gandesc sa le elimine...trag caii cate o balega fix in fata prietenului nostru X...si uite pietrele eliminate de cai in spoilerul fata al masinii lui X...crash-boum-bang...gata spoiler, gata baie de ulei, gata motor...si tot pe platforma ajunge masina lui X...gata cu scenariul...parerea mea e sa nu criticati atat de mult pe banii altora...fiecare isi face masina cum vrea pe banii lui...e bine ca se face si ca sunt subiecte de barfa...la o investitie de genul DMX, GAJ, si inca multe altele nu cred ca s-ar incumeta multi...cam atat de la mine...bafta
PUTZKO TIIUUUUUNINNNNG POWER :P

Uischi...I'll never forget you...
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 12-01-06, 10:34   #735
Motor

Stage 5

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"sfigmo\"
Hai ca stau si eu un picut off-topic...sa va spun ceva...parerea mea...o masina care sufera modificari radicale de caroserie, este imposibil sa o duci la extrem si cu motorul.Majoritatea masinilor \"tunate\" afara sunt plimbate pe platforma catre showuri etc...O masina care are garda la sol 4-8 cm, in care s-au bagat mii de euro pentru cosmetizare, va fi imposibil de tinut in aceeasi forma mai mult de 3 zile pe drumurile publice...asta in cel mai fericit caz...3 zile este o durata maxima de viata a unui body-kit pe drumurile noastre...o suspensie rigida duce instant la aparitia fisurilor in fibra de sticla...ce s-ar intampla daca o masina ar avea si un super motor cu o herghelie de cai putere???Parerea mea e ca tuning exterior e una, tuning motor e altceva...nu pot spune ca nu exista solutii...dimpotriva..sunt o gramada, dar, toate sunt compromisuri si costurile sunt adecvate...fiecare isi iubeste masina si fiecare investeste in ce isi doreste...Nu cred ca trebuie criticate masinile care au motor stock...nu uitati ca un filtru de aer sport si un capac de motor vopsit si o evacuare bine facuta sunt deja elemente de tuning la motor, unele din ele chiar marind puterea...Propun un scenariu...asa numitul X isi pregateste masina...body-kit, suspensie -4cm, jante, tobe, stopuri, neoane etc...sa spunem investitie 5000 euro...X isi face si modificari la motor sa mai dea masinii sale inca 50 HP...X se indreapta catre Oradea, Zalau, Turda etc, unde se va tine un tuning-show unde are mari sanse sa castige ceva...X ruleaza cu 150 km/h linistit ca masina lui e in deplina siguranta pe un drum fara gropi, are jante late, motorul trage bine...in fata lui carutza lui Badea Gheorghe trasa de doi cai, amandoi cu pietre pe la intestine si pe care tocmai se gandesc sa le elimine...trag caii cate o balega fix in fata prietenului nostru X...si uite pietrele eliminate de cai in spoilerul fata al masinii lui X...crash-boum-bang...gata spoiler, gata baie de ulei, gata motor...si tot pe platforma ajunge masina lui X...gata cu scenariul...parerea mea e sa nu criticati atat de mult pe banii altora...fiecare isi face masina cum vrea pe banii lui...e bine ca se face si ca sunt subiecte de barfa...la o investitie de genul DMX, GAJ, si inca multe altele nu cred ca s-ar incumeta multi...cam atat de la mine...bafta
PUTZKO TIIUUUUUNINNNNG POWER :P
Ai fost tare Vlad! faza cu balega
Motor is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -